Mamici de iulie - august 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina_p76 spune:
Buna fetelor,
si eu am placenta jos, mi- sa spus inca de la 10 sapt si de vreo sapt am avut si niste pete maronii pe chilot.M-am impacientat, mi-am sunat dr. m-am dus si mi-a facut un echo in spital ca nu mai aveam rabdare o zi sa merg la el la cabinet si mi-a zis ca totul arata ok. Mi-a zis mai usor cu efortul si mi-a dat scobutil si no-spa dimineata si seara. Nu este cam mult? In fiecare dim si in fiecare seara?
Acum imi dau seama dupa ce citesc mesajee voastre ca asta ar fi un motiv pentru petele mele. Efortul- am frecat covoarele cu biocarpet in week-end-ul trecut de mi-au iesit ochii .
huacin, am citit mesajele tale despre animalutze si vreau sa spun ca mi-au dat ochii-n lacrimi.Si noi avem un cutzu, un cocker spaniel negru care face 7 ani pe 3 feb , pe care l-am luat de la 3 luni cand eram studenti eu si sotul meu si locuiam impreuna.Dodo il cheama si nu este catzelul nostru ci copilul nostru.Si va fi in continuare copilul nostru. El va fi fratziorul mai mare.Mi-a placut mult cum ati procedat cu ei si noi am zis ca vom face la fel. Unul alinta bebele, unul catzelul. Eu o mai am si pe mama mea care il iubeste nespus de mult si care v-a locui cu noi pe perioada verii cand va veni bebe.Deci vom fi 3 la 2 ceea ce nu poate fi decat bine pentru bebe si Dodo. Necazul meu este ca Dodo al meu tocmai s-a pricopsit cu epilepsie la inceputul lui ianuarie ceea ce m-a stresat enorm si inca ma mai streseaza. Este un catel fricos in general si foarte mamos.Chiar aseara ma gandeam ce o sa fac daca Dodo imi face criza de epilesie. Nu se sperie copilul?
Oricum cred ca am plictisit destul pe fetele care nu au animalutze cu problemele noastre. Ideea este ca am credinta si stiu ca Dumnezeu o sa ne ajute sa trecem peste boala lui Dodo si vom convietuii cu totii intr-o armonie deplina: mami, tati , dodo&bebe.
Va pupic si sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Sabana
Eu acum nu am prea mare curaj sa ies in oras, decat asa cu masina in weekend, dar cand o sa imi creasca burta si mai mare, cred ca nu o sa ma mai incumet deloc. Ma voi instala direct in pat.
sa nu cumva sa faci prostia sa stai intepenita in pat. Noi avem nevoie de miscare, chiar daca ea se numeste o plimbare scurta. Nu e bine sa stai prea mult in pat, si mai ales pe spate. Cel putin asa am citit intr-o revista cu si despre BB.
11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE
Sabana spune:
cristina_p76 tu nu ai avut alta treaba mai buna de facut decat sa freci covoare cu biocarpet? aveai inspectie de gradul 0? zau, nu va mai agitati atat. da-le incolo de covoare. acum o perioada nu o fi chiar foc daca nu sunt frecate cu biocarpet. ai grija de tine si de bebe, mai ales daca ai problema asta cu placenta.
a.cicel mda ce sa zic. stiu ca ai mare dreptate. dar eu asa nu sunt buna de nimic cateodata, incat nu m-as mai da jos din pat. cand ma apuca zacutul, zac si cate o saptamana, nici pana la bucatarie nu ma duc, il pun pe sotul emeu drag sa imi aduca mancarea la pat. Iar seful meu deja cred ca e exasperat. Ba vin la birou, ba nu vin. De regula dupa o saptamana de munca ma cam simt extenuata si imi mai iau ceva libere. Ma enerveaza ingrozitor ca nu pot intra in concediu de acum. Daca nu eram singura era altceva, dar asa nu il pot lasa pe bietul om cu ochii in soare.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Fetele am si eu o intrebare. Din cate stiti voi cand puteam sa incepem sa ne vopsim parul? Eu din ce am mai citit zice ca dupa primul trim care prim trim inseamna pana in sapt 12 ca al doilea trim e sapt 13-28 si al treilea e restul, nu? Ca sincera sa fiu parul meu arata groaznic, as purta numai sapca, mi-e rusine sa ies cu el in lume. Si abia astept sa ma tund si sa il vopsesc.
Valentina ma bucur ca ai mai trecut pe aici si cum au zis si fetele mai usor cu atata munca! Si mi-a placut enorm povestea cu animalutzele. Eu iubesc si cateii si pisicile de mica am crescut cu animalutze in casa.
Cristina_p76 imi pare rau de boala catelului tau si va doresc numai bine si voua si lui! Si eu am un cocker spaniel negru e fetitza, de fapt de acu e babutza. Si am si pisici si chiar dorm impreuna cainele cu pisicile. Oricum ei acum sunt in Ro cu parintii mei dar dupa ce vine bebe si noi vrem sa ne mutam de aici si sa cautam o casa cu chirie unde accepta animale ca sa ne putem lua pisica si catel. Abia astept. Si cum zicea si Valentina copii care cresc in preajma animalutzelor sunt mult mai sociabili.
Sabana eu de ex de bebelush am crescut impreuna cu un pui de caine lup si doua pisici si nu am avut nici o pb cu alergiile sau orice altceva legat de asta. Si sa vezi ce trante si tavaleli faceam cu Ada (asta era numele ei a murit cand aveam 19 ani si ea avea tot 19 ani). Am suferit f mult pt ca am crescut efectiv impreuna. Eu eram bebelush ea era un pui mic de catzel cu labutzele mari ca de ursuletz. Am fost langa ea pana in ultimul moment. Na ca ma ia cu plans cand imi aduc aminte. Off... Oricum tu fa cum crezi ca e mai bine pt voi si bebe!
Va pup pe toate si ne mai "auzim"! Un weekend frumos la toata lumea!
------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Sabana
a.cicel mda ce sa zic. stiu ca ai mare dreptate. dar eu asa nu sunt buna de nimic cateodata, incat nu m-as mai da jos din pat. cand ma apuca zacutul, zac si cate o saptamana, nici pana la bucatarie nu ma duc, il pun pe sotul emeu drag sa imi aduca mancarea la pat. Iar seful meu deja cred ca e exasperat. Ba vin la birou, ba nu vin. De regula dupa o saptamana de munca ma cam simt extenuata si imi mai iau ceva libere. Ma enerveaza ingrozitor ca nu pot intra in concediu de acum. Daca nu eram singura era altceva, dar asa nu il pot lasa pe bietul om cu ochii in soare.
Si eu eram la fel,pana cand mai multe oersoane mi-au spus sa nu mai stau atata in pat, ca nu e bine. daca pana acuma dormeam dupa-masa ca un copil mic, vreo 2 ore, acum nici asta nu mai fac. Cand merg acasa, decat sa stau in pat la televizor, mai bine ma pun in fata calculatorului. Pe iubi l-am innebunit cu plimbarile mele, chiar si la -30 de grade. Zice ca nu sunt normala.
cristina_p76 ma bucur ca totul e OK cu BB. Si ai grija, nu mai face atata efort. Ca nici asa nu e bine.
11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE
Kehleyr spune:
Da, Valentina, si eu am vrut sa iti spun ca mi-a placut povestea cu animalutele voastre . Este asa mare lucru cand va vad pe toate ca sunteti hotarate sa nu va dati animalele. Noi am avut un cocker spaniel pe care am tinut-o pana m-am intors eu la serviciu si avea fetita 10 luni, dupa care am trimis-o la ai mei. Sincer, regret si acum, desi ea este la fel de iubita si acolo si muuuult mai rasfatata, si oricum in casa aceea a crescut (la parintii mei, inainte sa ma marit eu) si cred ca pentru ea nu a fost o despartire ci o reintoarcere acasa. Noi am dat-o pentru ca nu am considerat ca bona va face fata si la copil si la caine, plus ca ea (cainele) avea un temperament cam imprevizibil si ne cam musca.
Noua ne-a mai spus veterinarul si sa ii facem vaccin antigiardia catelului.
Mada, este cum stii tu, te poti vopsi dupa primul trimestru. Eu m-am programat marti si am confirmat aseara ca e OK cu doctorita.
Sabana, subscriu la ce zice Andreea. Sa stai in pat este o mare greseala. Miscarea este indicata in sarcina si recomandata, daca bineinteles nu ai probleme - si tu nu ai. Si sa iti mai spun ceva, daca stia prea mult in pat ti se lenevesc muschii si chiar ca nu mai poti naste natural. Deci, la treaba.
Apropo de carut, orice model ai alege, pandeste ofertele care apar periodic . Noi am prins o oferta la unul din asta 3-in-1 si l-am luat cam cu 30% mai ieftin. A fost foarte bun si rezistent si este pregatit sa faca fata la bb2 .
Kehleyr 16+
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele vrednice!
Sabana, la fel e sotul meu, in dezastrul in care isi tine lucrurile, numai el le gaseste imediat...
Nu cred ca e infectie urinara, ca stiu ce fel de durere e aia...pe mine ma inteapa cand si cand uterul acolo, cred ca se mareste...oricum o sa il intreb luni pe dr...
Muuh-saru'mana ca ai cules info de la teolog ...pe mine ma cheama si Ioana, e fain sa ai si nume de sfant, asa ca cred ca ii pun si Alexandru, ca asta stiu ca se sarbatoreste candva...
A.cicel- sa stii ca si eu de la o vreme am inceput sa dorm mai bine, ca stii cu ce insomnii ma luptam...acum chiar am obs ca dorm toata noaptea si as mai trage un pui de somn si dupa-amiaza 1-2h acolo...
Iubita, iti doresc casa de piatra, sa fii o miresica frumu si asteptam poze
Huacin- iote ma ca a aparut si ea, chiar cand vroiam sa o dau disparuta la politie, tztztztzt....mai iubita, tu nu te lasi pana nu iti iei bataitza...ce-i cu toata alergatura asta pe tine? bebelinul ala micu'nu iti bate obrazu'?
Mada_mxm- eu mi-am vopsit parul dupa ce am trecut de 3 luni
Kehleyr- ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr..ia zi, ce-ti faci frumu la par?
Cornelia- frumu rau Eduard al tau...stii ca si eu fac baietel...abia astept sa il strang in brate
Anasia- si eu sunt pt medical...eu de 2 zile stau mai mult cuminte in paturica....si mie mi se intareste burta si m-am cam panicat, uffff, sper sa trecem cu bine peste toate...
Lili-te asteptam cu vesti bune de la dr
Cristina 17+
assa spune:
Salutare fetele!
Hop si eu!
Mi-au trecut contractiile (sper sa o tina tot asa), dar era sa o patesc: de la 3 papaverine mi-a scazut tensiunea intr-un hal!!!!!!!!!Oricum eram hipotensiva, asa ca dupa "tratament" era sa ....Au aterizat in cosul de gunoi cu ambalaj cu tot. Never nu mai iau asa ceva!!!!!
Vad ca va preocupa vopsitul parului, dar de haine de grevidute nu zice nimeni nimic? Idei ceva? Va mai cuprind cele existente?
Eu mi-am luat ceva pantaloni dar cred ca peste cateva luni o sa fie tocmai buni. Dar pana atunci? Am o salopeta in care arat ca un pinguindar vreau sa ma mai schimb si eu.....Help cu idei, sfaturi!
Am o prietena care isi facea singura pantalonii de gravida, adica ii modifica pe cei existenti, dar eu nu pot gandi atat de departe...nu vad reusita nicaieri
Pumpkin am vesti despre DPN, care dupa medic ar fi 09.07.2006, deci o schimbare acolo te rog (sunt cu amr-ul la zi)
a. cicelCasa de piatra! si sa fie intr-un ceas bun! Da-ne detalii despre rochie , alea , alea, nu ne lasa in ceata ...
Intrebare: ia cineva elevit?Am auzit ca astea nu-ti cresc pofta de mancare asa ca materna.Stie cineva ceva?
Assa
anasia spune:
multumesc, fetelor pt sfaturi, chiar am intrat in panica ieri (cred ca o sa albesc pana la nastere), mai ales ca sunt singura in timpul saptamanii, sotul e plecat in tara; voi merge azi la med de familie sa-mi dea un medical; nu pot sa-mi dau seama care sunt contractii dureroase, stiu doar ca ma doare burtica si ciudat simt intepaturi sub buric pana jos, dar sporadic;am elucidat si cu punctuletele rosii de pe pleoape, de la violenta mi s-au spart vase de sange , asa ca....aveti grija;
eu sunt fan hainute bb de cand ma stiu si sincer m-as apuca de pe acum sa cumpar ca sunt tare frumoase(si la fel de scumpe),dar las putin mai incolo cand se mai incalzeste;pupici
anasia
pumpkin spune:
Fetele eu va pup si incerc sa va scriu saptamana viitoare. Am fugit acasa sa-mi fag bagajelul . Maine la 7 ma sui in .
Sa fiti cuminti si sa aveti grija de burtici. pentru toate dragutzele !
Miky 17+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW