Va place Andreea Marin?
Raspunsuri - Pagina 6
iulia_b spune:
Super enervanta.
Cred ca se potrivea mai bine la emisiunea pt copii "Tara lui Piticot" pe care o avea la inceputul fructuoasei cariere la TVR Iasi. De-acolo i se trage cred maimutareala.
Si desteapta foc...sotul meu a fost coleg cu ea la Fac. de Informatica Iasi...si a vazut-o numai la examene si apoi la licenta...pe care le-a trecut bineinteles cu brio. Va dati seama ce studiu pe capul ei...
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by asiquote:
Originally posted by monagan
Ar fi interesant de auzit, parerea unui barbat.
MG
Ati vazut vre-un barbat care sa nu-i plca femeile care sunt pisicose si frumusele?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
Normal ca exista ,si inca multi. Cred ca aceiasi barbati care nu sunt de acord ca o femeie are dreptul sa stea toata ziua degeaba si sa-i cheltuiasca banii sunt aceiasi cu cei care nu agreeaza pisicismele.
O faza misto am patit-o eu cand o duduie careia probabil vreun adolescent excitat i-a laudat atitudinea , a incercat cu miorlait si cu batai repezi din gene sa ma convinga sa-i fac nu stiu ce serviciu. Imi venea sa-i trag o " laba " peste " musteti" !!!! Un sfat pentru pisici. Pastrati-va atitudinea strict pe barbati
Carolyne spune:
Lasa-neeeeee !!!!
Este falsa!!! Si felul cum isi tuguie mereu buzele si zambeste in acelasi timp...Eu radeam cu sotul: daca te uiti la emisiunea Andreei Marin faci diabet! (la cat este de "dulce" si "mieroasa"). Si ma enerveaza ca nu stie si ea sa vorbeasca normal!!! Trebuie sa se maimutareasca in felul acela tot timpul...
Stiu ca nu-i bine sa judeci un om numai dupa exterior, dar deja a aparut in prea multe emisiuni, reportaje, etc, si niciodata nu am citit/auzit despre ea sa vorbeasca/comporte altfel decat mimand "fericirea si surpriza eterna".
Carolyne
joker spune:
Uite ca mi-ai dat o idee...am sa ma uit si eu-asta ar fi, cred a4 oara-poate imi mai creste glicemia..
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
mamica dulce spune:
mie imi place!Mi se pare si frumoasa si desteapta si finutza.Poate se pisiceste cam mult,dar a facut si niste chestii super frumoase,se implica in multe actiuni caritabile-o sa spuneti ca numai pentru ai aparea numele in media,dar totusi se implica!Despre oricare alta vedeta s-ar putea spune aceleasi lucruri.Din cate tin eu minte,cand prezenta stirile era cu totul altfel,nu mai facea nimeni diabet de la ea.
Au fost multe subiecte pe forum legate de ea si sincer,mi se pare moda nationala sa nu-ti placa de ea,asa cum nimeni nu se uita la telenovele si nu asculta manele sau ceva de genul asta.Daca face ceva fain-e lingusitoare,daca nu e increzuta si egoista.Egal ce face e falsaCand a fost povestea cu sarcina pierduta-clar,o doare la basca,e perversa,face publicitate pe asa nenorocire..tin minte ca am citit niste comentarii aici pe forum de m-am crucit.Cand e acu gravida-o face sa fie in pas cu moda!
si tot asa..din epitete de astea nu se mai spala nici cu 7 ape,cu voi tot rau iese
zau asa,ce aveti oameni buni cu fata asta??????
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
paula2003 spune:
Eu as fi avut mai multe pretentii din partea ei cu cine vorbeste si cum.....Nu ma asteptam sa se cupleze cu Stefan Banica Jr.
Paula cu Paul & Alexandra
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by paula2003
Eu as fi avut mai multe pretentii din partea ei cu cine vorbeste si cum.....Nu ma asteptam sa se cupleze cu Stefan Banica Jr.
Paula cu Paul & Alexandra
Pai eu auzisem un zvon tare.... ca dee tot ce face Raduleasca trebuie sa faca si ea....
oricum.... parerea mea.... o prefacuta...
Nunta noastra
Poze
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Pai eu auzisem un zvon tare.... ca dee tot ce face Raduleasca trebuie sa faca si ea....
oricum.... parerea mea.... o prefacuta...
Nunta noastra
Poze
oricum in goana nebuna dupa banutzul miraculos si mertzanul sclipicios nici nu mai stii care e prima!!!!