Va place Andreea Marin?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

mie imi place si cu asta basta!
fiecare cu stilul lui!(ma refer la ea)

Anca &Alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Era culmea sa placa Andreea Marin unei femei. Arata bine,se pare ca "mansarda" ii e dotata,deci nu vad de unde sa apara obiectiile.Andreea Marin este un tratament pe care ti l-ar recomanda orice medic pe durata medie-lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

dammmhmmm, un medic cu multa imaginatie..

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

E frumoasa,prefacuta,desteapta si exact cum au spus si unele dintre voi ma enerveaza la culme cand ii trateaza pe invitati ca pe niste pusti de 6-7 ani.Per total mie personal mi se pare ca e o persoana care a reusit sa obtina ceea ce si-a dorit..cu ce scopuri asta nu mai stiu si nu sunt eu Dumnezeu ca sa o judec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Banica si Sorana sint veri?.Nu imi vine sa cred,de unde pina unde..

Si ca sa raspund la intrebare,nu nici mie nu imi place Andreea si felul in care se imbraca ma scoate din sarite,ar trebui sa mearga la Moulin Rouge.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Mie imi place de ea,poate asa e ea de fapt si nu se preface(pe de alta parte eu recunosc ca nu stiu distinge oamenii prefacuti daca eu nu sunt asa nu-mi pot da seama de cel care e)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Da. Imi place...cum arata, cum vorbeste, dar mai ales cum zambeste. Machiajul si modul ei de a se imbraca nu le discut, desi nu-s pe gustul meu.
Mai e cuplata cu Banica? Imi par supercool impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

este cuplata http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=145236

quote:
Originally posted by Mona_B

Da. Imi place...cum arata, cum vorbeste, dar mai ales cum zambeste. Machiajul si modul ei de a se imbraca nu le discut, desi nu-s pe gustul meu.
Mai e cuplata cu Banica? Imi par supercool impreuna!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

"tzurprize- tzurprize" ?!

Rar am avzut fiintza mai penibila....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Daca as fi o amica de-a ei, o prietena, i-as spune, intr-adevar de faptul ca se imbraca la emisiunea ei, mult prea stralucitor fata de cata saracie si tristete este printre oameni.

In acelasi timp, daca ma gandesc mai bine , un om necajit, poate fi inveselit nu numai printr-o fapta buna si o donatie, cat si printr-o prezenta frumoasa, si un zambet care sa invite la optimism.

prefacuta- nu stiu ce sa zic, daca eu m-as afla in fata camerei de filmat si cu atata public sunt sigura ca as fi mult mai penibila decat ea, poate de vina sunt emotiile...

si imi place de ea, cat e de frumoasa, e amibitioasa si e desteapta , asta e ... imi place , asta e

Diana

Mergi la inceput