Va place Andreea Marin?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

dom'le e insarcinata sau nu cu banica? cine stie?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cerasela67 spune:

Eu o consider cea mai enervanta persoana care apare la TV! Si asa cum o numeste sora mea "ifernala creatura" nu a fost mereu asa mare "printesa". Imi amintesc de vremea cand aparea la postul de televiziune din Iasi era chiar modesta si lipsita total de "aerele" de vedeta pe care le are acum. Atunci era privita numai de zona respectiva, acum e vedeta nationala si se crede bomboana de pe coliva. Cel mai tare ma enerveaza ca mereu rade fals si tot la a 3 a propozitie baga un oftat "eeiiii" de primadona lesinata! Si fizic arata ca o rata ca isi tine labele picioarelor nu paralele ci intoarse spre exterior, exact ca ratele din desene animate. Iar emisiunea ei a durat prea mult si nu mai are nici un pic de farmec (asta nu inseamna ca a fost interesanta vreodata). Iar cu Raduleasca (tot moldoveanca de a ei, deh) e mereu in competitie mai ales de cand incaseaza ea pumnii lui Banica pe care cu ani in urma ii incasa Raduleasca. Nu e gravida Andreea "Alpin", se trateaza inca!
Concluzia: NU O POT SUPORTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Iulia un profesor in Romania e un om scolit cu multa cultura generala de ce oare nu duce un trai civilizat?!

Corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

hihi, daca tot n-am ce face, zic hai sa vad si eu ce mai barfeste lumea despre "vedetele" noastre, si cand colo... divagatii filosofice, articole pe teme sociale, lingvistice......stufos topicu asta, ce mai
corinadana, daca nu te superi, zi-mi si mie cum traieste un profesor in Ro, ca vaz ca esti informata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by Cerasela67

Eu o consider cea mai enervanta persoana care apare la TV! Si asa cum o numeste sora mea "ifernala creatura" nu a fost mereu asa mare "printesa". Imi amintesc de vremea cand aparea la postul de televiziune din Iasi era chiar modesta si lipsita total de "aerele" de vedeta pe care le are acum. Atunci era privita numai de zona respectiva, acum e vedeta nationala si se crede bomboana de pe coliva. Cel mai tare ma enerveaza ca mereu rade fals si tot la a 3 a propozitie baga un oftat "eeiiii" de primadona lesinata! Si fizic arata ca o rata ca isi tine labele picioarelor nu paralele ci intoarse spre exterior, exact ca ratele din desene animate. Iar emisiunea ei a durat prea mult si nu mai are nici un pic de farmec (asta nu inseamna ca a fost interesanta vreodata). Iar cu Raduleasca (tot moldoveanca de a ei, deh) e mereu in competitie mai ales de cand incaseaza ea pumnii lui Banica pe care cu ani in urma ii incasa Raduleasca. Nu e gravida Andreea "Alpin", se trateaza inca!
Concluzia: NU O POT SUPORTA!

Moaaaaaama Ceraselo,da' stiu ca ai boala pe ea...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ce-mi plac mesajele astea postate din pura rautate....

Nu imi place nici Andreea Marin, pentru ca mi se pare ambalaj fara continut. Si pina si ambalajul ala e normal, iar aerele de femeie fatala nejustificate.
Am mai spus asta mai devreme.

Altfel, n-am nimic cu ea personal (logic, din moment ce nu ne-am tras de sireturi) si mi-ar fi foarte greu sa o fac albie de porci doar pentru o simpla impresie la prima vedere.

quote:
"ifernala creatura" nu a fost mereu asa mare "printesa".

asta cam seamana a reactii cu cauze diferite de Andreea Marin insasi.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Si eu imi amintesc de ea pe cand era la Tvr Iasi, parea o fiinta mult mai normala, dom'le ce face Bucurestiul asta din oameni...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana

Si eu imi amintesc de ea pe cand era la Tvr Iasi, parea o fiinta mult mai normala, dom'le ce face Bucurestiul asta din oameni...

...da, mare realizare ....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Hai si vedeti ce face Hollywood ul asta din oameni si n o sa va mai mire nimic!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

corina,
ma ofer eu cobai...
pot sa vin sa testam efectele Hollywoodului?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Haide!!! Nu ma dupa sa nu ma injuri!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput