Vesti despre Mihaita Hogas (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Stinu spune:
Gaby ,ma bucur ca Mihaita a mai luat in greutate si m-a distrat teribil experimentul lui cu apa .Am vazut si eu pozele de la aniversare si mi-a placut moaca de strengar a puiului .
Va pup si va urez mult sanatate
Iustina
alina costin spune:
Gabi-sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa veniti mai repede acasa.
Va asteptam cu mult dor.
Multi ingerasului mic si voua.
Alina si Alexandra
anangel_lexi spune:
Gabriela, normal ca nu v-am uitat, ma gandesc mereu la voi si tot timpul astept cu sfuletul la gura postarile tale ca sa citesc ca veniti in sfarsit acasa cu un puiut sanatos tun!
Va pupic pe toti, in special pe cel mic
11
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Am fost iar la consultatie astazi. Mihaita este un curajos. Nu a plans deloc la sange si chiar i-a zambit dnei asistente. Oricum si ea e super draguta si are o mana atat de buna ... imi vine sa o iau cu mine in Romania.
Rezultatele sunt ok. Aproape de normal. Asta a fost raspunsul primit. I-au facut in sfarsit si o ecografie la ficatel, ca nu ii mai facusera de secole. Doctorita de la eco a fost f incantata de cum arata ficatelul si ne-a adus o mare bucurie. Eram putin stresati sa nu fie prea inguste vasele de sange insa ne-a linistit. Ne-a zis ca doar vena porta este putin ingusta dar nu suficient de ingusta ca sa intervina chirurgical. Slava Domnului !
Noi ne pregateam din nou sa venim acasa insa profesorul a spus ca vrea sa vada si rezultatele de saptamana viitoare si poate peste 2 saptamani vom putea pleca. Sunt ingrijorati de cum suporta rinichii lui MIhaita medicatia de imunosupresie. Medicamentul principal impotriva rejectiei are efecte secundate urate in tot organismul, insa in mod special pentru rinichi, ceea ce la Mihaita nu da prea bine. Medicii vor sa ii diminueze pe cat posibil doza de acest imunosupresor si sa ii creasca celelalte doze de medicamente, ca sa compenseze necesarul de imunosupresie. In fine, chestii medicale. Suntem stabili, suntem f bine, insa ne-au zis ca suntem pe gheata subtire, pentru ca ei ii mentin acest medicament la limita de rejectie, f putin deasupra rejectiei si de aceea trebuie supravegheat pana cand ... habar n-am. Am obosit sa mai inteleg.
Noi pur si simplu suntem fericiti de cum arata Mihaita. Pe zi ce trece se albeste si mai mult. Mai are o paloare pe corp insa stim ca va trece. Pe masura ce stim ca se apropie momentul de plecare parca dorul este si mai mare, insa Mihaita ramane ca intotdeauna pe primul plan si vom sta cat va fi nevoie aici cu mare bucurie si cu mare recunostinta pentru ce minune s-a facut pentru noi.
As vrea sa va iau la rand, sa va pup pe toate (si pe toti) si sa va strang in brate. Sunt zile cand ne amintim prin ce am trecut si ne dau lacrimile si realizam o data in plus ca fara ajutorul celor care au pus atata suflet pentru Mihaita nu am fi putut sa ne bucuram de el astazi. Va spun ca ii place zapada la nebunie. Belgienii sunt socati, ei care vad zapada o data pe an si atunci cateva ore, ieri, pe 1 martie a nins ca in povesti, si a fost si putin viscol, si Mihaita s-a urcat pe pat si s-a dus la geam si sa il vedeti cum statea si se uita pe geam mirat la zapada care cadea, puteai sa juri ca a cazut in melancolie. Apoi am iesit afara si era super incantat ca lasa urme in zapada. Cand am deschis usa de la imobil a si tzasnit-o afara, in pulover, de-abia l-am prins sa ii punem si haina pe el. Este un copil fericit, este un copil normal, si va multumesc din tot sufletul pentru acest lucru. Dumnezeu sa va binecuvanteze !
Cu toata dragostea,
Gabriela
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62914&whichpage=1" target="_blank">Noutati despre Mihaita Hogas ! poze www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2121876935" target="_blank">aici poze transplant www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2116943636" target="_blank">aici
lucia_cs spune:
Gabriela, cat de mult ne bucuram sa cititm vesti bune pe acest subiect! Cata bucurie sa vedem ca Mihaita este voinicul cu care ne-am obisnuit si lupta eroic cu fiecare problema cu care se confrunta.
Va pupam dulce pe toti.
_
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
rodicaosoian spune:
Doamne ce vesti minunate,ma bucur enorm de mult cand citesc ca Mihaita este un erou si ca se simnte bine.Intotdeauna citesc vestile bune despre voi cu zambetul pe buze,Mihaita este un nazdravan si un voinic.
Sa va de-a bunul D-zeu multa sanatate si sa ajungeti acasa la familie si la parintii.
cosmina_72 spune:
Dragii de voi. Hai ca usor , usor Mihaita va scoate el si din asta. Daca nu ar fii zambetul lor in momentele grele nu stiu de unde am reusi sa luam puterea necesara de a merge mai departe. Copilasii acestia sunt niste minuni.
Gabriela va cred din suflet ca nu mai vreti sa intelegeti chiar tot. Voi vreti sa se termine.Un mod de a spune termine, pt ca grija si frica vor mai exista , dar te inveti sa traiesti cu ele.
Eu nu credeam ca sora mea va putea trece de hopul asta . Si uite..........., a invatat sa traiasca si sa se bucure din noua.
Asa veti fii si voi si in timp sa va ajute Dumnezeu sa nu ramana decat amintirea perioadei asteia.
Va pupam si va tinem pumnii sa decurga totul in limite normale.
Cosmina, matusa Sabinei
http://sabinac.netfirms.com
Ovi spune:
Salutare tuturor,
am bagat un cap pe usa sa stiti ca sunt pe aici si trag cu urechea pe gaura cheii la tot ce se vorbeste ;-)
Multa sanatate lui Mihaita si voua la fel. Eu prevad ca ca va frange multe inimi de fete cand s-o face mare .
keep in touch
ovi
eliza-daniela spune:
Draga Gabriela
Sper din tot sufletul ca sunteti bine
Ma gandeam la Mihaita – s-ar putea sa spun acum o banalitate – dar pentru rinichiorii lui nu este important sa ii dati cat mai multe lichide, chiar mai mult decat necesarul zilnic? Stiu ca e mai bine ca rinichii sa functioneze in exces decat in minus. Ca este bine sa le dai de lucru. Mai ales dupa gastroenterita. Stiu ca dupa o gastroenterita, cand practic atata a dat afara incat organismul nu a retinut suficiente lichide, copila mea avea urina atat de concentrata incat pe fundul olitei ramanea ca un fel de nisip si o ustura cand mergea la toaleta. Trebuia sa supraveghem sa faca la olita treba mica cel putin o data la sase-opt ore, daca nu facea, insemna ca organismul nu are suficiente lichide.
Va doresc multa sanatate,
Eliza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588/" target="_blank">
Ajutati-l pe George!