Vesti despre Mihaita Hogas (2)
Raspunsuri - Pagina 9
ardeiash spune:
buna gabriela , dan si mihaita!
ce mai faceti? sper sa aud ca va intoarceti acasa curand.. m-as bucura mult pentru voi. mai aveti rabdare?
ploua tot timpul aici ... nu cred ca mia puteti iesi la aer... am descoperit pe langa voi un lac cu multe rate salbatice, lebede... e ff frumos acolo. il cunoasteti?
sanatate multa.
ps: crezi ca o deranjez pe soli daca o vizitez 1 minut?
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
nu stiu.. am scris pe topicul bella-drumuri spre inima si inca nu mi-*a raspuns soli.. poti sa o anunti tu, te rog... am o cutie cu clexane - pentru adulti , insa... am inteles ca are nevoie?! nu e bun.... ca i-o aduc chiar luni.... daca e buna. poate ii face bellei in cantitate mai mica.... e asa de scumpa.. ca nu are rost sa o cumpere, eu am dat 42 de euro pe ea, dar sotul meu nu a mai avut nevoie... si chiar vroiam sa o donez cuiva.... ca tot am dat banii..
astept vesti... si sanatate.
ps: ati gasit ciocolata>?
soarenistor spune:
GABI ,te admir fff mult .Esti tare .Nu stiu ce ma faceam daca eram in locul tau.
Sambata in timp ce eram la intalnirea femeilor ,un baietel l-a lovit ,pe baiatul meu in varsta de 9 ani,puternic cu piciorul in mana incat i-a fracturat degetul .Dupa aproximativ 10 min mi-a lesinat de durere ,cred sper sa nu fie altceva ,i-am facut control la inima si este ok
Eu in loc sa -i dau prim ajutor m-am pierdut .Norocul meu a fost ca au venit prietenele mele si l-a udat cu apa ,i-au dat ceva sa manance etc.Am vrut sa zic prin asta ca numai din atata m-am pierdut dar ,daca eram in locul tau ?
Iti doresc multa sanatate tie lui DAN si lui MIHAITA.
Asteptam vestea mult asteptata ca va intoarceti cu bine in ro .
alma spune:
Gabriela, am citit vestile despre Mihaita si sper din tot sufletul ca medicamentele sa-si faca treaba, ca voi sa fiti la fel de curajosi in continuare, iar el sa fie tot timpul vesel si sanatos, fara gastroenterite si virusi. N-ai mai scris de ceva timp, e totul in regula, da?
http://community.webshots.com/user/freediaro
rodicaosoian spune:
Buna
Gaby,santeti bine?cand o sa mergeti acasa?
sper ca santeti ok,in ultimul timp ma-m tot gandit la voi si am intrat la subiectul lui Mihaita foarte des in speranta ca voi gasi ceva vesti de la voi
Sa va de-a Bunul D-zeu multa sanatate si sa cresteti mari
Ce mai face eroul nostru?????
Stinu spune:
Si eu intru des pe subiectul lui Mihaita in speranta unor vesti bune ,ca se intorc acasa si ca puiul e bine dar deocamdata nimic .Sper ca sunteti bine ,pupici lui Mihaita
ardeiash spune:
l-am vazut eu pe mihaita luni... fetelor! arata traznet! voi stiti cum e? e supeeeeeeer! radea.... si alerga de nu se puteau tine dupa el. in camera lor nu mai e nici-un secret pentru el... si e imbracat ca de vara... in tricou... e un adevarat belgian. aici se imbraca toti copiii lejer, tres lejere...
iti incanta sufletul! intr-un cuvant: e o minune de copil. gabriela si dan mai asteapta raspunsul unui medic.. insa sunt ff aproape de a se intoarce acasa.... sa le tinem pumnii si sa ne rugam pentru ei!!
alma spune:
Multumim pentru vestile bune! Mihaita e un adevarat luptator, un copil bun si fericit!
http://community.webshots.com/user/freediaro
gabriela hogas spune:
Oameni buni,
VENIM ACASA !!!!!!!!!
mare bucurie pe capul nostru, in sfarsit venim acasa, sigur de data asta, speram
am primit si confirmarea rezervarilor la avion, in sfarsit profesorul a spus ca putem pleca acasa, este stabil de trei saptamani, iar problema rinichilor nu o pot rezolva acum, ne vom ocupa de asta intr-un viitor mai apropiat, dar nu acum.
sunt super emotionata, numai cand ma gandesc ca o sa ne vedem familia si prietenii, de-abia astept sa le vad reactia cand o sa-l vada pe Mihaita, nu va pot descrie in cuvinte ce mare bucurie.
plecarea este programata pentru maine dimineata, adica sambata. sper sa mai apuc sa intru pe net astazi, mai tarziu, daca nu urmatoarea data cand o sa va scriu va fi din Romania. Doamne ce dor mi-e de locurile din Iasi !!!
Va imbratisez cu mult mult drag, va multumim ca ati facut posibila aceasta minune, sa va bucurati alaturi de noi, ca o meritati din plin . As vrea sa va iau pe fiecare in parte, sa va pup, sa va strang tare tare. Sper sa apuc asa putin cate putin, de-a lungul timpului.
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa !!!! Trebuie sa ii punem masca in avion, o sa fie distractiv sau mai bine spus, cred ca se va lasa cu un pic de stres, dar sper sa fie ultimul pana la ... urmatorul stres.
Multumim , multumim la toti care s-au implicat si care ne-au fost alaturi. Fiecare este acolo in rugaciunile noastre si in gandurile noastre bune. Multumim admin ca au facut acest site minunat si ca s-au tinut de el.
Gabriela
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62914&whichpage=1" target="_blank">Noutati despre Mihaita Hogas ! poze www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2121876935" target="_blank">aici poze transplant www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2116943636" target="_blank">aici
Danna_36 spune:
In sfarsit!
Gabi ne bucuram enorm ca puteti veni acasa
Iasul vostru drag va asteapta!
Cu ce veniti de la Bucuresti la Iasi?
Vine primavara si voi odata cu ea!...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina