Vesti despre Mihaita Hogas (2)
Raspunsuri - Pagina 7
FELIS spune:
Gabriela... Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn, dar m-am gandit la voi... Ma bucur ca acum sunteti bine... Abia astept sa citesc ca veniti acasa... AM vazut si pozele de la petrecerea de 2 anisoti... Mihaitza e un frumos si un scump...
Dumnezeu sa va ajute in continuare... Pupici lui Mihaitza din partea noastra!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ardeiash spune:
gabriela, dan.... ma gandesc in fiecare zi la voi...asta pentru ca am promis si voi veni cum ma voi face bine.... sunteti bine, cand plecati?
s-auzim numai de bine! si
ioana_tzuchi spune:
Gabriela, ce faceti? Ce face Mihaita? Stiu ca trebuia sa mergeti la un control
Noi ne rugam in fiecare seara pt.voi si asteptam vesti
Va pupam
PS Aveti nevoie de ceva?
ioana
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Ne intalnim din nou, cu bucurie. Mihaita a recuperat foarte repede kilogramele pierdute si ne-a minunat pe toti cu pofta de mancare si cheful de viata. Avem iar 9.100 slava Domnului si nu putem tine ritmul cu el la joaca. Vrea spatiu !
Am fost luni la consult. Dupa vestea buna cu greutatea i-au luat iar sange si seara ne-au spus ca analizele sunt ok. Probleme care sunt, ca nu se poate fara ele, este ca au trebuit sa ii mai scoata alte 2 medicamente pe care nu stiu cand va fi momentul propice de a i le reintroduce. Fara ele se pare ca ar fi bine insa nu se stie cat poate noul ficatel sa fie acceptat de organism fara ajutorul medicamentelor.
Acum trebuie sa avem tot timpul grija si de rinichi, de cand cu prezicerile lor despre un eventual transplant de rinichi. Din cauza gastroenteritei functia rinichilor a scazut la 44 % si maine alte analize. Trebuie sa ii dam lichide foarte multe sa ajungem iar la cele 50 % cat pot sa lucreze rinichii lui in prezent. Insa in loc sa bea Mihaita a vazut ca e mai distractiv sa scuipe si ii place sa improaste cu apa, facand cu buzele ca o morisca. Cred ca l-am stresat prea mult "bea apa, bea apa". Si in plus ii place cand pune mana pe biberonul cu apa cum se scurge apa prin tetina cand apasa pe ea, pe scaun, pe pat, nu conteaza unde. Cand e liniste in casa stim ca el se joaca cu apa.
Acum asteptam raportul medical de la profesor sa il depunem la comuna pentru o noua prelungire a sederii. In mod normal vineri este ultima zi de legalitate aici. Poate maine vom afla mai multe despre viitorul nostru apropiat. Suntem si noi prinsi intre dorul imens de casa si de familie si de spaima de a interveni alte complicatii. Ieri am avut o zi in care s-a intamplat sa cadem amandoi in starea de jale, de obicei ne sustineam unul pe altul. Colac peste pupaza singurele piese care mergeau ascultate eru cele de Tudor Gheorghe. Noroc cu Mihaita care nu mai stie unde este adevarata lui casa si pe el nu il afecteaza nimic din toate astea. Dimpotriva ca de obicei tot el a reusit sa ne ridice moralul.
Cosmina, cat de bine ne intelegi ... si noi tot acelasi traseu il vom urma, corespondenta stransa cu spitalul de aici. Ce mai face Sabinutza? Ne gandim cu drag la voi.
Anangel_lexi, multumesc mult de urari, ce ma bucur ca nu ne-ai uitat. Esti alaturi de noi inca de la inceput.
Felis, multumim pentru pupici. Asemenea Ce mai faceti si voi, cum este Mihaitza? Imi pare rau ca de aici imi este f greu cu timpul si cu accesul la net. Acum imi dau seama ce importanta era mama Cum se plangea ea saracutza, ca o puneam la inceput doar la "munca de jos" (calcat, spalat etc.) ca aveam impresia ca nimeni nu stie sa il schimbe pe Mihaita, sa il hraneasca, sa se poarte cu el, ca deh, nu a crescut trei copii, dar asa credeam la inceput. Acum mi-e dor sa ma ajute putin.
Ioana, multumim pentru grija si pentru rugaciuni. Cu toate ca este f scump totul aici mai avem bani sa traim si sper sa nu intervina complicatii in starea lui Mihaita care sa ne faca sa trecem iar printr-o campanie. Nu mai facem demult calcule in detaliu, pur si simplu luam zilele cum vin, platim ce trebuie sa platim si incercam sa facem economii cat putem de bine.
Facem tot posibilul sa nu mai apelam la voi pentru ajutor. Sunt atatia copii a caror viata depinde si de ajutorul vostru incat incercam sa ne descurcam. Pentru noi fiecare donatie a insemnat enorm si am folosit cum am stiut noi mai bine fiecare banutz. Cand am mai primit cate un ban, cate o hainutza sau o jucarie intre timp, am fost extrem de fericiti si ne-a ajutat foarte mult. Stiu ca ne sunteti alaturi si ca ne iubiti, nu am suficiente cuvinte sa va multumesc la fiecare. Va marturisesc ca pastrez ascuns in sufletul meu aceasta raza de speranta care se numeste "familia" lui Mihaita si am incredere ca daca vreodata va fi nevoie, voi ne veti fi alaturi. Eu sper sincer sa nu mai fie nevoie. Mihaita va creste, cu voia voastra, impreuna cu voi si sper sa fie un copil care sa aduca bucurie in jurul lui si de care sa fiti mandri ca i-ati salvat vata.
Va imbratisez pe toti cu drag. Am sa revin cat pot de curand cu vesti. Da Doamne sa fie dintre cele mai bune.
Gabriela
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62914&whichpage=1" target="_blank">Noutati despre Mihaita Hogas ! poze www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2121876935" target="_blank">aici poze transplant www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2116943636" target="_blank">aici
adrianangi spune:
Gabriela, multa, multa sanatate lui Mihaitza!
Sa va ajute Dumnezeu si sa ne vedem acasa atunci cind totul va fi bine!
Mii de pupici celui mic!
eliza-daniela spune:
Sanatate multa, Mihaita
Te iubim si suntem mereu alaturi de tine!
Eliza
Eliza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588/" target="_blank">
Ajutati-l pe George!
Corina G spune:
Buna Gabriela, imi pare rau ca nu am mai reusit sa scriu. Sunt tare prinsa cu cei doi pui acasa si nu prea mai stau deloc la computer.
Offfff, prin ce spaima ati trecut din nou... Dar ce e important este ca a trecut. Mihaita este un luptator si a reusit sa depaseasca si momentul asta. Doamne ajuta sa o tina tot asa: sa manance bine, sa se ingrase si sa fie vesel si jucaus. In curand o sa ajungeti sa plecati si acasa... imi inchipui cat sunteti de dornici sa va revedeti familia (si ei pe voi).
Ma gandesc tot timpul la voi si nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul... ce a fost mai greu a trecut!!!
Cu mult drag,
camelia72 spune:
Dragii mei,chiar daca nu am mai scris,m-am gandit mereu la voi,eu si Marieta intotdeauna vorbim despre Mihaita si ne rugam sa se faca bine,sa ia in greutate,sa veniti repede si sanatosi acasa!
Va iubim si sunteti in gandurile si rugaciunile noastre!
Doamne ajuta!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
ardeiash spune:
dragelor si dragilor,
am fost astazi sa-l vad pe mihaita si sa-i incurajez pe gabriela si pe dan... si am sfarsit prin a ma incurajja ei... ca sa vedeti ce oamneni minunati sunt...
mihaita era putin suparat ca i se luase sange, dar arata foarte , foarte bine.... e un ingeras de copil... daca-l vedeti.... are un par ... iti vine sa-l mananci , ce mai... de la departare, ca nu avem nevoie sa ne apropiem...
este ia calit acum .... putin... si cred ca in curand vor putea pleca acasa.... gabriela si dan sunt mai mult decat nerabdatori sa ajunga acasa...
m-au invita la ei in casa... Doamne , abia acum inteleg, era asa de mica acea camera! si au trait acolo 8 luni!!!! insa am simtit atata caldura... sufleteasca.....acolo cum rareori am intalnit..
gabriela si dan va multumesc ! si sa va ajute bunul Dumnezeu in continuare , sa ajungeti sanatosi acasa!
s-auzim numai de bine! si