Vesti despre Mihaita Hogas (2)
Raspunsuri - Pagina 6
ardeiash spune:
of? eu eram convinsa ca mergeti acasa, chiar vroiam sa va intreb la ce ora plecati!
gabriela, dan: ulta sanatate... putere.. mai aveti putin... o sa va ajute Dumnezeu sa treceti si peste asta! banane nu manaca mihaita? sunt bune la diaree...
sanatate inca o data!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
of , am uitat.. scuze, dar stiti ca trebuie sa anuntati compania de zbor pentru amanarea calatoriei... , nu?
laliq spune:
Gabitza, am intrat pe forum cu speranta ca citesc vestea cea mare - pe 18 va asteptam acasa. Cand colo... vad ca mai avem de asteptat. Ma intristez sa aflu prin ce chinuri trece Mihaita (bietul pui) si voi alaturi de el.
Dar o sa treaca si astea, nu? Sa aveti voi curaj si putere!
M-am uitat pe album si nu-mi vine sa cred ca Mihaitza s-a schimbat asa de mult in cateva luni. Abia astept sa-l iau in brate si sa ma joc cu el.
Va pup si va doresc sanatate.
Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard
gabriela hogas spune:
Dragii nostri,
Avem cateva ore de cand am iesit din spital si Mihaita este super vesel si vrea sa mearga kilometri, bineinteles ca nu in directia potrivita. De aseara nu a mai avut diaree, din contra am crezut ca s-a constipat. Mananca foarte bine insa nu ii dam mancare prea grea.
Angi, crede-ma ca nu ma superi deloc insa medicii insista sa ii dam lapte pentru ca nu are nici o reactie negativa la el. Ne-a explicat ca daca intestinele nu sunt extrem de iritate, daca organismul are puterea sa asimileze laptele fara sa deranjele burtica atunci nu exista nici un motiv pentru care sa nu ii mai dam lapte. Au inceput intai lapte cu apa, treptat pana cand a ajuns sa bea doar lapte. Este un lapte de crestere pentru copii, poate o fi un lapte imbunatatit si cu ceva protectie pentru intestinele copiilor, zic si eu, nu stiu. Am intrebat medicul daca este mai bine sa ii dam formula HN si a zis ca nu. Daca ar avea vreo reactie la laptele de acum poate ca ar schimba ceva. Uite, de exemplu, fetita cu care eram in salon nu avea voie sa bea lapte deloc pentru ca dupa ce il bea facea imediat diaree. Luna trecuta cand am stat in spital unui alt copil nu ii dadea voie sa manance absolut nimic. Ei hotarasc alimentatia in functie de cum accepta fiecare organism laptele sau orice alta mancare. Sincer iti multumesc pentru sfaturi. Si mama mea imi repeta acelasi lucru, sa nu ii mai dau lapte. Cat am stat in spital a trebuit sa ii dam ce mancare ne-a aducea special pentru el. Si acum cand am iesit daca tot il mananca bine nu prea as vrea sa i-l tai ca e baza lui de crestere.
Adlemi, ti-am raspuns pe email. Petrecere frumoasa la 2 anishori. Cu toate ca ne-ar face mare placere sa fim acolo nu cred ca avem sanse sa ajungem pana atunci. Sanatate maxima si putere ca sunteti si voi niste luptatori adevarati.
Gabitza1977, bine ai venit Ce ma bucur !! Toate urarile de bine si mii de multumiri pentru ca ne-ati fost si ne sunteti inca alaturi pentru tine si toti colegii tai.
Eliza, chiar m-am gandit la tine cand am aflat ca doctorita de aici vine tocmai din Canada. A lucrat la terapie intensiva pediatrie in Canada si are experienta cu copiii transplantati. Ne-a zis si ea sa fim izolati macar vreo 10 zile insa putem sa il scoatem afara, chiar e recomandat, insa sa nu ne apropiem de oameni si de copii. Oricum trebuie sa mergem la control si luni si joi si tot asa, astfel ca daca e sa mai ia vreun balaur tot il ia pana la urma. Ca cica poate sa mai ia virusul inca o data chiar daca il are deja. Virusii astia nu se plictisesc deloc.
Stinu, esti foarte draguta, chiar m-ai facut sa zambesc. Multumesc. Cate planuri aveam si noi pentru acasa. Socru-miu pregatea pestele, maica-mea friptura, sora-mea perisoarele, bunica-mea supa, taica-meu sarmalele .... ca sa nu ii mai zic lui laliq ca ni s-o facut o pofta tare ciudata de sfintisori a la Bucuresti. Daca o tinem in ritmul asta nu e exclus sa venim de 40 de sfinti acasa.
Disperata, na ca n-ati scapat de noi. Doar stii ca am luat si binecuvantare de drum de la parinte. Nu a fost sa fie. Sper sa venim duminica la biserica dar cred ca o sa venim o dusa si-o venita cat sa il impartasim fara sa stam ca e foarte multa lume si nu de alta dar si Mihaita este contagios pentru ceilalti copii si e pacat. In Liege oricum o scoala intreaga e in spital cu gastroenterita deci practic este un fel de epidemie in Belgia. Si da, am anulat rezervarile la avion si putem oricand sa fixam o alta data.
Laliq, scumpa mea, asa e, s-a schimbat si ma uit eu la poze si plang de emotii si de bucurie, dar ma gandesc la cei de acasa, la voi, ca in oricate poze v-ati uita tot o sa fiti surprinsi de cat a crescut (a se citi maturizat). Sper din suflet sa ne vedem cat mai curand cu bine, sa fim sanatosi cu totii si sa ne intalnim de data aceasta sa petrecem, ca ne-ati suportat jumatate de an durerea si lacrimile si suferinta lui Mihaita. Va iubim mult de tot.
Deci, suntem bine, slava Domnului. Luni vedem iar sangele, iar greutatea. Pana atunci o sa mai colindam parcurile ca pe aici sunt cateva pustii si foarte frumoase si o sa ne rugam ca si pana acum ca sa ne bucuram de Mihaita pana la adanci batraneti.
Doamne ajuta !
Gabriela
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62914&whichpage=1" target="_blank">Noutati despre Mihaita Hogas ! poze www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2121876935" target="_blank">aici poze transplant www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2116943636" target="_blank">aici
cosmina_72 spune:
Bravo Mihaita baiat luptator, ai mai trecut peste una.
Multi pupici parinti minunati.Mai va admir mereu cata putere aveti si cata voie buna dupa toate prin care treceti. Mihaita va fii atre mandru de voi toata viata.
Multa sanatate si putere si nu va grabiti sa plecati de acolo pana ce mihaita nu este super ok si super curat de virusei.
La inceput aici o sa va fie greu si veti fii tare speriati ca nu este acelasi control ca acolo.
Cristina si Florin au fost cam dezamagiti cand au ajuns inapoi si au vazut ca nimeni nu-i baga in seama (ma refer la medici).
Si acum toate analizele si toate temerile le rezolva pe mail sau pe telefon cu medicii din scotia. Aici...........nimic.
Va pupam si sanatate maxima la toti 3
Cosmina, matusa Sabinei
http://sabinac.netfirms.com
ioana_tzuchi spune:
Doaaaaaaaaaaaaaaaaamne, ce mult ma bucur!
Urmaresc cu nerabdare vestile despre Mihaita, n-am scris pana acum, dar vestea asta e minunata si nu m-am putut abtine.
Gabriela, Dan, sunteti niste parinti minunati, iar Mihaita e un ingeras, un lupatator, un voinic!
Noi te iubim mult Mihaita si ne rugam pentru tine!
Aveti grija de voi si bucurati-va cat mai mult de clipele astea!
P.S. Voi mai aveti cu ce sta acolo? Va trebuie ceva?
ioana
Mirunaa spune:
Mihaita, tare multe emotii ne dai.Hai, pregateste-te de drum, vino acasa!
Sanatate multa, puiut drag!
Toate cele bune!
anangel_lexi spune:
Mihaita, sa te faci cat mai repede bine, pentru ca noi te asteptam cu drag si nerabdare acasa!
Te pe tine si pe parintii tai!
9+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
ardeiash spune:
slava Domnului ca sunteti bine ! aveti grija de Mihaita si incercati sa nu-l mai aduceti in contact cu nimeni... desi e ff greu... baietelul meu cand eram in romania a luat un microb din aer.... dupa cineva care a tusit in fata noastra... la 2 m. asa ca aveti grija!
e ca un facut: de cate ori imi propun sa vin la voi nu reusesc... acum m-am imbolnavit eu. am un ochi rosu tot, gatul rosu . azi ajung la spital la voi... poate reusesc sa va contactez 1 minut, numai pe voi... sa nu-i dau baietelului microbi...
sanatate maxima!