cret sau drept ? ! ? !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

HMMM....
NA si eu !
Eu il am cret , da' cret de tot si sunt MANDRA de el , nu il vreau drept nici in ruptul capului , IMI IUBESC parul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

multumesc

am fost deja la DI DI EL la recunoscutul tip de care vorbesti si in afara de 2 suvite pe care le-a scurtat si intins cu placa,nimic altceva.a spus ca arat bine asa.dar eu imi doresc altceva.parul mult poate fi si el filat,tuns in scari,ceva care sa mai ia din volum.in ultimele 2 saptamani m-am tuns de 2 ori,l-am intins de 3 ori si l-am vopsit o data si pot spune ca am cheltuit ceva si ca totusi arata mai bine inainte.

ptr IRLANDEZA:si eu am avut parul mai jos de fund-1,08cm.intr-o zi am avut curaj sa-l tai.era foarte mult si foarte des si foarte ondulat.spui ca se usuca intr-o noapte.al meu nici acum ca e tuns nu se usuca intr-o noapte.

mai bine mai scurtut.nu inteleg de ce m-am chinuit vreo 10 ani.numai in coada.nu putea fi aranjat ptr ca era prea mult,batea vantul si trebuia sa mi-l adun si se umplea de praf.alt chin sa-l spal.ca pe rufe.GATA.mai scurt.mai bine.mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Curios...mie mi l-a filat foarte mult, fara sa-i spun eu. Eu i-am cerut o tunsoare care sa ma prinda, atit. El a facut ce a crezut de cuviinta si rezultatul a fost super. Parerea mea si a celor ce m-au vazut...

Inseamna ca parul tau arata foarte bine dar tu te-ai plictisit de el si vrei altceva. Esti sigura ca acel altceva ti-ar sta mai bine??
"Practic" nu inseamna neaparat "frumos" in cele mai multe cazuri...
Pot sa pariez ca daca te tunzi scurt, a doua zi o sa plingi dupa parul lung, ca asa facem noi femeile...

Anyway, good luck!

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teutza spune:

eu il am cretz si sunt ff mandra de el... mi-l mai indrept cateodata doar ca sa mai imi schimb lookul dar sunt f incantata de parul meu

nu am cunostinte prea multe in arta coafatului dar citisem si eu pe undeva ca persoanele cu parul cret nu ar trebui sa isi taie parul cu foarfeca pentru filat deoarece atunci cand creste se face ceva gen "coama". eu mi-l filez dar ma tund si foarte des..si nu are cand sa mi se faca foarte umflat.

Mergi la inceput

aa si pentru cele care isi indreapta parul am o intrebare : puneti spuma pe parul umed inainte sa il indreptati ? stiu ca nu e bine sa il indrepti cand e ud..dar eu nu am nici o sansa cand e uscat...il las putin umed. voi cum procedati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai fetelor, eu nu stiu ce ma fac cu parul meu! Adica e ondulat rau pe dedesubt si drept la suprafata. Dupa baie sta ca o matura. De cand stau cu bb acasa, de 1 an, l-am tinut strans in coada, l-am mai indreptat cu placa...dar nu se aranjeaza in nici un fel...si pe mine ma streseaza parul meu!!!

Teutza, cand vreau sa-l intind cu placa, il spal, il usuc bine, fara spuma pe el si il intind.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by teutza

aa si pentru cele care isi indreapta parul am o intrebare : puneti spuma pe parul umed inainte sa il indreptati ? stiu ca nu e bine sa il indrepti cand e ud..dar eu nu am nici o sansa cand e uscat...il las putin umed. voi cum procedati ?

Eu astept sa se usuce bine si il indrept pur si simplu,fara spuma...ce-i drept se cam electrizeaza...

Mergi la inceput

bubu05 eu cand am parul uscat sunt certata cu pieptanul... mi se electrizeaza ingrozitoor daca il usuc si imi sta "coama". il am foarte des... nu stiu cum sa mi-l indrept calumea...adica nu pot...practic nu imi sta ca celor care au parul drept..arata ca o "blana"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by teutza

bubu05 eu cand am parul uscat sunt certata cu pieptanul... mi se electrizeaza ingrozitoor daca il usuc si imi sta "coama". il am foarte des... nu stiu cum sa mi-l indrept calumea...adica nu pot...practic nu imi sta ca celor care au parul drept..arata ca o "blana"

Nu folosesti o placa profesionala?
Incearca sa te indrepti la un salon si o sa vezi diferenta.Tipa de acolo te si poate tunde filat si astfel scapi de volum.
Exista creme de par antistatice.Si masca Absolut Repair de la L;oreal Professionnel ajuta mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

daca tot a revenit subiectul pe prima pagina, si eu vroiam sa va intreb cum procedati inainte de a folosi placa?
il uscati cu vreo perie, bigudiuri?
stilista mea zice ca trebuie uscat bine si deja sa-i dau o forma inainte de placa.

Mergi la inceput