cret sau drept ? ! ? !
Raspunsuri - Pagina 3
Ana-Maria21 spune:
Am uitat sa spun ca pe al meu chiar l-am facut permanent acum 2 ani dar din cauza parului asta a stat permanentul in capul meu cred ca doar 2 luni dupa aceea era iar lins.Si imi sta asa bine cu el cret......La o nunta am fost doar aranjata cu bigudiuri si eram papusica.Asa ma oftic ca nu am parul cret..(pacat ca nu stiu sa pun poza sa vedeti ce frumos statea)
ancutzathree spune:
oooofff!eu il am ondulat...
acu 2 ani m-am tuns scurt,mi-a stat super dar pe urma m-am gandit sa-l cresc din nou,nu va explic,am dat in depresie,nu-mi venea sa ies din casa...a,am uitat sa va spun ca varfurile mi se ondulau in exterior orice faceam cu ele,si la coafor daca mergeam,pe cand ajungeam acasa erau la locul lor(in exterior ofcors),ce mai!1 an pana mi-a crescut la loc a fost un chin,acu'il am lung si nu-l mai taaaai...desi imi statea tare bine scurt de tot,...dar pana creste,ma urc pe peretzi...
tare mi-ar place sa-l am drept!
Anca &
Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
catalynaa spune:
Eu am parul ondulat si ce ma mai oftic
..nu il am nici cret,nici drept..stres mare.Am folosit de multe ori atat placa de intins,cat si ondulatorul.Mie imi place mai mult cand e intins,dar parerile sunt impartite intre prietenii mei..unii imi spun ca imi sta mai bine cu el intins,altii -cu el cret..si uite-asa tot il terorizez..si ma mai mir de ce imi cade asa de mult...
Referitor la intrebarea ta,Clyo si eu am observat ca se ingrasa mai repede cand mi-l intind cu placa si nu imi explic de ce.Am sa-mi intreb coafeza care mereu ma ia de urechi cand ma duc la tuns ca zice ca o sa raman cheala![]()
Allure spune:
quote:
Originally posted by gabriela_tutuianu
nu stiu insa care-i treaba,dar daca il prind in coada nu mi se intorc varfurile.si nici ars nu este.
dar am o coafeza picata din avion.habar nu are sa tunda.caut alta coafeza.stie cineva vreo coafeza buna in targoviste sau gaesti?
"niciodata nu e prea tarziu"
Scumpa mea, pentru mesajul asta o sa-mi fii vesnic recunoscatoare: io stiu cel mai tare stilist din lumea asta si culmea, el locuieste in targoviste!!!

Du-te mataluta la salonul DI DI EL vis-a-vis de Lic Economic si fa-ti programare la Cristi (mobil: 0723-487-555). Sa nu-mi spui mie pe nume daca n-o sa-ti placa ce-ti face
Eu m-am tuns la el asta vara cind am fost acasa si cind am venit in Toronto am intors tz-shpe capete cu tunsoarea mea (ba o femeie m-a acostat intr-un magazin sa-i spun cine m-a tuns ca vrea si ea asa "layers" de ani de zile si nu gaseste pe nimeni sa-i faca)
Tipul are un ochi de expert, stie imediat ce ar sta bine fetei tale.
Si mai e si handsome...

Eu am platit asta vara tuns-spalat-coafat cu placa 400.000 lei. S-ar putea sa ti se para scump...Pentru mine a fost pretul pe care il las aici numai ca bacsis cind ma tund (ca pretul e de 10 ori mai mare!
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
irlandeza spune:
FETELOR,SA STITI CA EU SUNT FOARTE MULTUMITA DE PARUL MEU.E ONDULAT SPRE CRET (NU E CA LA OI) PARCA DOAR CE L-AM TERMINAT DE ONDULAT , E LUNG PANA LA FUND , E FOARTE DES , IMI DA BATAIE DE CAP LA DESCALCIT, CAND IL SPAL IMI IA O ORA DOAR SPALATUL SI DESCALCITUL ,AM NEVOIE DE O NOAPTE INTREAGA CA SA SE USUCE NATURAL SAU DE VREO 6 ORE ZIUA , DAR CU TOATE ASTEA IMI IUBESC PARUL SI NU AS VREA SA-L AM NICI LINS SI NICI RAR. NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI DAR DECAT 3 FIRE MAI BINE SA MA CHINUI 1 ORA.FIECARE CU CE A MOSTENIT.NOROC CA AVEM REMEDII PT. ORICE
VA PUP
irlandeza
oanaiasi spune:
Al meu nu e nici asha nici asha...deci daca il dau cu olek de spuma se increteshte iar daca il piptan se intinde!
Cred ca e cel mai cuuul asha!
Oana ![]()
SunSmile spune:
Al meu e oarecum drept. Dar dupa baie se umfla de zici ca am o echipa de fotbal care-mi sufla-n par! Noroc ca am o coafeza super buna, care mi l-a filat super ok. La mine problema culorii a fost cea care m-a stresat. L-am avut rosu, roz, bordura neagra, suvite verzi, albastre...acum sunt roscata si-mi iubesc si freza si culoarea!
Succes si sa aveti look-ul pe care vi-l doriti!
angeldust spune:
acum ceva timp am ajuns la concluzia ca aproape toate fizionomiile sunt "gandite" asa cum trebuie: de exemplu, mie nu mi-ar sta bine deloc cu par drept, drept pentru care mama natura mi-a oferit o superbitate de par ondulat. multa vreme l-am lasat sa creasca el in legea lui, dar la un moment dat am cautat pe net tunsori diverse si acum l-am tuns la nivelul umerilor, putin in scari si cu ajutorul spumei coafante am un look indelung invidiat de colege.....cred ca important e sa gasesti tunsoarea potrivita, care sa-l puna in valoare. stiati ca e stiintific demonstrat ca intr-o multime prima care este observata este persoana cu par ondulat?! 
loneanbianca spune:
Si eu cind eram mica il vroiam ondulat...acum parca imi place asa de cind e moda...ba mai mult as vrea sa il intind si mai tare...dar nu stiu daca placile astea in timp nu ard parul?!
Bianca 
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.
ingerash spune:
Eu l-as vrea ondulat un pic de tot 
eu il am drept cu varfurile in toate partile
, si am incercat o singura data sa il intind cu placa.
rezultatul: am vrut s-o bat pe prietena mea cea mai buna 
(ea mi l-a intins) pt. ca tot parul mi s-a electrizat pe moment si apoi mi s-a uscat de numa. ea a reusit sa folosesca de 2 placa si i s-a uscat parul in ultimul hal, acum toata ziua face tratamente de par 
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!