cret sau drept ? ! ? !
Raspunsuri - Pagina 2
daniella4 spune:
Cand eram mica vroiam cu disperare sa am parul cret...![]()
![]()
, mi-a mai trecut intre timp![]()
Daniella, mama lu'Alexis
anelize spune:
quote:
Originally posted by Allurequote:
Originally posted by anelize
E cret!!!!!!!!!!!!!Si mult!!!!!!!!!!!!!!!Si il urasc!!!!!!!!!!!!!!!!
Trenuie sa il indrept la fiecare spalare.Umblu cu placa legata de gat.La coafor sunt abonata.Fug de ploaie ca dracu de tamaie,am mereu in masina o palariuta sau un sal,asta in caz ca ploua.Fac numai dusuri rapide si asta cu casca de dus pe cap.
Repet,il uresc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca esti nemultumita de desimea parului tau, de ce nu-i ceri coafezei sa ti-l "fileze" puternic?
Si parul meu este des si cu tendinte vagi de ondulare insa am o gagicuta care mi-l tunde de-asa maniera ca mi-l reduce la jumate de volum si se aseaza beton. Inainte statea ca o capita de fan...cind faceam baie nu puteam sa-l descurc cind ma samponeam si imi pica cite o mina de par la o baie...Acum nu mai pica, e mai sanatos si mai usor de coafat.
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
Am o stilista

care imi favorizeaza la maxim look-ulIn nici un caz nu am un par urat sau o tunsoare gen capitza Cristina 22-da,parul meu sta lins pana e uda.Poate ca placa cu care te face cu e "destul" de profesionala sau parul tau e ars.Am o prietena care avea aceeasi problema ca si tine.Cand se intorcea de la coafor parul ei arata ca o capitza de fan,usor indreptata.Cand am vazut-o cum sufera,saraca,am indreptat-o eu cu placa mea si a avut parul lins,lins,lins.Saraca,nu s-a spalat 2 saptamani
Intotdeauna ne dorim altceva decat ceea ce avem.
anelize spune:
quote:
Originally posted by clyoquote:
Originally posted by anelize
E cret!!!!!!!!!!!!!Si mult!!!!!!!!!!!!!!!Si il urasc!!!!!!!!!!!!!!!!
Trenuie sa il indrept la fiecare spalare.Umblu cu placa legata de gat.La coafor sunt abonata.Fug de ploaie ca dracu de tamaie,am mereu in masina o palariuta sau un sal,asta in caz ca ploua.Fac numai dusuri rapide si asta cu casca de dus pe cap.
Repet,il uresc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mey tu parca ai fi sor-mea, asa de mult ne asemanam
azi m-am trezit la 6, am avut programare la coafor la ora 7.15
Am observat si eu asemanarea.

Sa ne vorbim sa vedem pe unde ne-au umblat tatii.
clyo spune:
Anelize, sora mea, baga si tu o poza, sa vad daca tre sa mai impart cu cineva averea familie ![]()
scuzati ca sunt offff topic
gangurici_licurici spune:
Am impresia ca fiecare vrea ce n-are. Eu am parul drept, parca-i lins de vaca (parca asa se spune), si intotdeauna mi l-am dorit cret. Vad ca cele care-l au cret si-l doresc drept. Nedreapta viata!
clyo spune:
quote:
Originally posted by cristina22
si eu sunt creata cu par lung, si umblu cu placa de gat, vorba anelizei. DA' VOUA ASTEA CARE SUFERITI CA MINE, VA STA INTINS, ADICA INTINS-INTINS SI LINS-LINS SI NU SE UMFLA????, ca eu cand vin de la coafor stau cu capul tzeapan si nu-l ating, nu-l misc, mi-e groza sa fac dus,ca daca l-am prins in coadada, GATA, sunt capetele ridicatesi nu tineee
cristina
daca e intins bine, mie imi sta lins lins, dar daca-l tin prins, si ale mele varfuri se intorc.
o intrebare: voua vi se ingrasa mai usor parul cand e intins cu placa?
daniela_daneza spune:
Si eu sunt in categoria parului cret , pe care il mai indrept din cand in cand .Nu am o regula, la cat timp il indrept.De obicei dupa ce il vopsesc sau il fac suvite ca se vede mai frumos si ma tine de obicei cam 7-8 zile, dar trebuie sa fiu f atenta cand fac dus sa nu se ude , sa nu stau undeva unde sunt aburi, ca imediat se onduleaza.....
Dar totusi e mai bine ca il am asa , cred ca e mai usor sa il indrepti decat din drept sa il faci cret!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
gabriela_tutuianu spune:
credeam ca numai eu sufar.
pai hai sa facem o fratie a celor disperate dupa coafeze.sotul meu a citit cu mine randurile voastre_ pentru care va multumesc_ si a ras de a murit.
eu am o placa acasa dar e mai simplu la coafor.ei ii ia cam 30 min.mie imi ia un veac si nu tine.
nu cred ca mi se ingrasa mai des.
gabriela_tutuianu spune:
nu stiu insa care-i treaba,dar daca il prind in coada nu mi se intorc varfurile.si nici ars nu este.
dar am o coafeza picata din avion.habar nu are sa tunda.caut alta coafeza.stie cineva vreo coafeza buna in targoviste sau gaesti?
vio_reurean spune:
Am meu e drept, l-am facut permanent(reusit chiar....incredibil cu coafzele de la noi, scuze daca sunt rea), si acum e din nou drept si imi place mai mult asa! Am ajuns in final la concluzia asta. Dar am inceput sa experimentez cu tot felul de suvite in culori...sa spunem...foarte vii.![]()
Vio