cret sau drept ? ! ? !
Raspunsuri - Pagina 5
anelize spune:
quote:
Originally posted by clyo
daca tot a revenit subiectul pe prima pagina, si eu vroiam sa va intreb cum procedati inainte de a folosi placa?
il uscati cu vreo perie, bigudiuri?
stilista mea zice ca trebuie uscat bine si deja sa-i dau o forma inainte de placa.
Soro,daca parul e foarte cretz atunci trebuie sa il usuci inainte cu peria,dar,daca nu e chiar foarte cretz sau daca te-ai saturat sa tragi de par de cativa ani buni,asa ca mine,atunci poti sa il usuci FOARTE BINE inainte de a-l "placa".Eu zic sa il lasi vreo 2 ore dupa ce il usuci pt ca parul e inca jilav.Eu ma spal seara si ma "plachez" dimineata.
clyo spune:
multumesc sora mea
, cam asa fac si eu, seara ma spal, stau vreo 2 ore cu bigudiuri si dimineata ma plachez 
gabriela_tutuianu spune:
la coafor stie coafeza ce placa foloseste.buna,oricum.
eu am acasa o placa Braun care are si o mica rezerva de apa care devine abur si care ajuta la intins,astfel ca parul meu dupa ce este intins si prins in coada nu are varfurile indoite.
gabriela_tutuianu spune:
am incercat una din cremele de indreptat parul si "normal" ca nu a dat rezultat.
voi folositi spuma pe par?cum o aplicati?
loneanbianca spune:
Placa trebuie folosita numai pe parul curat? Eu am incercat sa imi intind parul care era spalat de vreo 3 zile si parca nu s-a intins. Acum am primit placa...poate nu stiu eu sa o folosesc. la coafor foarte frumos mi l-a intins.
Mai trebui sa imi cumpar ceva produse sa protejeze parul ca sa nu se arda?ca am observat ca se usuca de la caldura. E drept ca are si rezervor de apa.
Bianca 
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.
Elise spune:
Eu ma parul ondulat.
Nici prea cret, nici intins.
Pina aici, toate bune - as putea teoretic sa il aranjez cum vreau.
Teoretic.
Practic, el sta cum are chef.
Si in functie de dispozitie.
Stiu ca suna ciudat, dar chiar asa e:
Daca ma simt eu epuizata, se pleosteste brusc si parul.
Daca ma enervez, se electrizeaza.
Daca ma sint in forma maxima, si el e in forma maxima, adica intors in toate unghiurile posibile si imposibile, numai in alea care ma avantajeaza nu.
Ce sa spun...am un par cu personalitate.
Am incercat si placa - sta un pic lipit de cap, de parca i-am pus scotch, apoi se ridica vitejeste...si o ia in toate partile!!!
Cam asta despre podoaba mea capilara.... n-am gasit inca solutia!!!!
Elise
aurastanciu spune:
eu am avut pot spune parul ondulat. asta pana sa nasc. inainte as fi vrut din cand in cand sa fie drept, sa il pot aseza usor, s.a.m.d... acum, dupa ce am nascut am parul drept (macar de as fi dat din zulufi copiilor, dar cine stie) si as vrea sa il am ondulat pentru ca acum daca un fir de par nu ete aranjat degeaba restul stau perfect la locul lor. cand era ondulat nu se observa ca un zuluf este mai in vant.
niciodata nu vom fi multumite de parul nostru, de corpul nostru.
Tania21 spune:
Da ![]()
Am si eu parul cret-cret, in spirale. Si il detestam si eu cind eram mica, imi amintesc si acum "sesiunile" de pieptanat cu tipete si lacrimi ca pe un cosmar. Dar in timp am gasit o multime de metode sa-l ingrijesc si sa-l fac sa arate superb, cu toate ca nu e foarte lung. Partea trista e ca cheltui o avere pe el, mai bine zis pe produsele de ingrijire, dar nu regret, pentru ca face.
M-am convins ca buclele arata mult mai bine in culori deschise, preferabil blond, si parul cret trebuie hidratat ffffoarte mult pentru ca sa arate bine. "Filarea" este secretul tunsorii frumoase in cazul buclelor. Inca ceva - nu il pieptan niciodata
Il spal o data la 2-3 zile, si folosesc balsam de fiecare data. Atunci cind aplic balsamul il "pieptan" cu degetele, atit! Si il las sa se usuce singur, pot chiar sa ma culc cu capul umed. Cam asta e. Iar fetelor care inca nu au gasit calea pentru a-si cuminti cretii le-as spune sa caute in continuare. Parul cret e la fel de superb ca si cel drept, atunci cind e ingrijit si are o forma. Va pup