Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
codruta_grg spune:
Vera, daca e alimentat de la san primeste anticorpi din lapte.
Nicole, si noi avem bavetici cu musama dedesubt, dar am zis ca imi trebuie din aia ca se aduna in buzunarel ce ii pica din lingurita, nu pe pantaloni. Eu vreau playgym deluxe, e diferite de a ta. Imi place si a ta, dar e mai scumpa cu ceva.
Nicloe, dupa cat timp ii dai suculetul dupa ce l-ai facut? I le faci impreuna toate suculetele sau separat si le combini apoi?
Vigantolul este vitamina D. Ajuta la asimilarea vitaminelor.
Jadi, la fel pun si eu in masina, doar putin detergent. Dar eu ii pun si lenor. Nu am avut probleme.
Carmi, daca are canalele lacrimale infundate? Sa il intrebi pe doctor, totusi.
Irina, Petra se mai trezeste de florile cucului, cum zici tu, o pun la san si adoarme in 2 minute si o mut inapoi in patut.
Ioana, ii cumpar telefonul ca se uita si vrea sa ia si telecomanda si mobilul meu cand le vede. Astea ii plac cel mai mult.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
norina spune:
Ne-a sunat dr. si ne-a chemat azi la vaccin . Doar ce ne mai revenisem si noi un pic..iar acum iar de la capat...Dupa ce ca sunt stresata din cauza vaccinului, am ars si supa copilului , eu fiind pe net brambura. Noroc ca a venit miros de ars ca altfel luam foc Ma duc sa fac alta si sa strang , ca e dezastru in bucatarie Mary s-ar putea sa ai dreptate cu vaccinul. Sa speram ca de data asta nu se mai intampla nimic. Tinem legatura!I pup you all! PS. Multumim fetelor pentru aprecieri! Teodora a zimbit cand i-am spus ca ati laudat-o.- numai sa nu si-o ia in cap Norinapoze
karmenutza spune:
Carmi, Catalina are 3 luni si 3 saptamani si tot fara lacrimi plange. Am vorbit cu medicul ei care mi-a zis ca trebuie sa merg cu ea (imi da el trimitere) sa-i faca un test cu nu stiu ce hartie sa vada daca are secretie lacrimala. Apoi am vorbit cu o dr. oftalmolog (vecina de-a mea) si mi-a zis sa las cupilu' in pace, ca asa cum unnii vorbesc sau merg mai devreme sau mai tarziu, tot asa unii au lacrimi mai devreme sau mai tarziu. Uneori si ei i se umezesc okii cand plange dar nu are lacrimi. Cand plange face un fel de secretie asa ca urdorile, dar umeda. O biluta mica, mica, umeda, la coada ochiului dinspre nas. Am apasat-o de n-shpe mii de ori acolounde mi-a aratat ea si...nimik. Mai exista varianta operatiei, ca sa-i desfunde (sau sa-i perforeze, ca se pare ca la ea nu sunt perforate)canalele lacrimale. Si m-am pus contra variantei inca din start. Si am intrebat-o: dar ce se intampla daca nu va avea lacrimi niciodata si eu nu vreau sa o operez? Mi-a zis ca exista substitut de lacrimi, adica niste picaturi care se pun din timp in timp in ochi ca sa spele totusi cineva (ceva) ochiul. Oricum, sfatul ei a fost sa mai asteptam. Sa nu ne grabim cu operatie sau alte alea. Pot aparea mai tarziu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
nicole74 spune:
Jadi vad ca pe storcator scrie Moulinex Vitae. Costa 1,8 mil. Au si mai ieftine, incepand de la 600 k, dar asta era doar pt.citrice.
Codruta sa-mi zici cum e cu babetica in care se aduna sucul si piureul . Ca eu nestiind cum sa o scot mai repede ca urla Ioana ca din gura de sarpe am varsat tot buzunarul pe parchet, norocul meu ca nu a fost pe covor, ca nici nu am putut sa sterg imediat.
In legatura cu sucul, eu il fac pe tot, adica curat 2 mere, 1 para si juma de morcov, le tai, le oparesc 2 secunde si apoi le storc. Imediat cum l-am facut i-l dau. Daca nu bea atunci decat putin, restul il arunc.
Voi stergeti cupilu' pe fata cu servetele umede? Ca al meu dupa ce mananca se inroseste la fata si am suspectat alergie, dar cica e de la efortul pe care-l depune. Ma gandesc sa nu fie totusi de la servetelele umede, ca-i trece roseata in 15 min.
Stie cineva cum se face branza calcica? Ca am laptele gratuit si mi-a zis doctora sa-l folosesc la branzica.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
karmenutza spune:
Vigantolul este vitamina D care ajuta la fixarea calciului in oase.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
b_irina_c spune:
Nicole la 1 litru de lapte reconstituit cand fierbe se adauga 8-10 pastile de calciu lactic. Se mai fierbe putin pana se separa si apoi se pune la scurs. Cantitate mai mica, reduci nr de pastile.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Mai fetelor, dar voi scrieti aici nu gluma !
Acum am reusit si eu sa citesc capitolele din urma. Si dai si lupta si citeste si tot asa, dar pana la urma le-am dovedit. Ca nu pot sa ma bag asa ca musca in lapte fara sa ma informez dom'le despre ce mai este vorba in propozitie.
Dragele mele, amanati pe cat puteti intoarcerea la scarbilici, e NASHPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Tot am senzatia ca job-ul meu a acasa la puiul meu si nu aici unde stau pironita pe un scaun cu un milion de oameni care vor tot felul de lucruri de la mine si eu ma uit tampa la ei neintelegand ce vor de fapt.
Asa ... si acum sa o luam pe rand (sa stiti ca mi-am notat ce ziceti fiecare ca altfel nu sunt in stare sa retin )
Codruta - baby gym deluxe este de-a dreptul nemaipomenit. Luca se joaca cu el si cate doua ore si cand i-l iau se uita asa cu jind dupa el si parca ar mai vrea. Si chiar este o jucarie inteligenta, nu mananca aia cacao cand ii fac reclama. Ii stimuleaza super simturile...trage de ursulet, incepe melodia, se aprind luminitele si sa vezi hahaiala pe el. Chiar rade in hohote...concluzia, dupa parerea mea merita luat.
Ioana - eu propun sa o trimitem pe Mirunica la castingul de la Anastasia. Arata de-a dreptul imperial.
Marlena - Luca are fontanela de 1/1 si dr zice ca e OK. Apropo de inchisul fontanlei prea devreme, sa stiti ca faza cu nu mai are loc creierul sa creasca e o aiureala. Baietelului unei colege i s-a inchis fontanela la 5 luni si acum are 1 an si este chiar un copil precoce si perfect dezvoltat. De asemenea, intamplator am vorbit cu un amic de familie din State care este neurochirurg pediatru si mi-a spus aceasi chestie asa ca relax.
Livipet - bine ai venit printre noi.
Jadi - ma bucur ca ai finalizat capitolul cu decalotarea. Gata a trecut. Si eu uit constant sa-i dau Vigantol si am cosmaruri noaptea ca e copilul rahitic dar tot nu ma mobilizez sa-mi aduc aminte sa-i dau
Irina - super pozele din baita. Tocmai am primit si noi un suport din acela care se fixeaza pe fundul cazii si de abia astept sa-l var pe Luca in el, sa facem si noi baie ca oamneii (bineinteles dupa 6 luni).
Tangerine - bine ca s-a insanatosit puiutza.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
codruta_grg spune:
Nicole, de ce le oparesti? Sa fie dezinfectate? Zici ca nu- i de treaba babetica aia de plastic!
Eu nu o sterg cu servetele umdede. Doar cu apa.
Nicole, eu o sa fac branzica din lapte de alimentara, nepasteurizat, 3% grasime. La 1/4 lapte pun 2 pastile Ca lactic. Asa cum face si Irina.
Cum il faci cu lapte praf?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Simo74 spune:
Mamaaa, ce mesaj lung am scris ... acum l-am vazut, da' ce sa fac daca mi-a fost dor de voi
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos