Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Marlena, de ce nu-i pui ser fiziologic? mi se pare cel mai bun..sau nazomer, care e apa de mare, nu are nimic medicamentos in el...

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Am uitat sa va zic ca mi-am luat un storcator de fructe nou, moulinex si nici nu se compara cu cel de dinainte. Mult mai silentios si mai mic. Si scrie pe instructiuni ca daca pui o picatura de lamaie in sucul de mere si pere nu se mai oxideaza. Azi am facut asa si pana a baut fata sucul nu s-a mai oxidat.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mi-a explicat irina pe messenger cum ajung la depozite, multumesc! Sper ca miine sa ma laud, daca nu cu mobila macar cu vre-un contract semnat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Codruta, frumoasa poza cu Petra dormind pe-o parte !
In legatura cu apa, am folosit si noi apa plata fiarta, pana ce am citit in brosura de la NestleŽ(eu in dau Beba) ca e mai buna apa de la robinet, fiarta (aici apa nu e deloc calcaroasa). Asa ca folosim apa de la robinet si lui Fabiano ii merge foarte bine.
Fetelor, am si eu o intrebare. La 3 luni si o saptamana, Fabiano plange tot fara lacrimi. I se umezesc un pic ochisorii cand plange, da nu curge nici o lacramioara. La voi pe la ce varsta au inceput sa planga cu lacrimi?
Pupici la fete si bebici,

Carmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena, Alina multumim de urari!

Ioana cu placere, sper sa nimeresti si sa-ti gasesti ceva pe placul tau!

Carmi nu mai stiu cu exactitate, dar pe la 2 luni, ca inca avea colici si plangea cu niste lacrimi de ti se rupea sufletul. Bine ca au trecut.

Codruta faina tare Petra cum doarme ea pe o parte. Abia astept si eu ca poate asa nu se mai trezeste noaptea de florile cucului ....

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor cred ca sint mama iresponsabila ca nu stiu ce e aia fontanela... citisem la un moment dat, stiu ca se da vigantol ca sa se inchida dar asta ar fi bine pina la 1 an... dar sa masor fontanela deja e mult pentru mine! Eu am intrebat ieri doctorita de fontanela si mi-a zis sa stau linistita ca e mica, nu de alta dar uit sa ii dau vigantolul in mod sistematic.

Am dat copilul pe balcon si acum sint un pic derutata. Nu prea am idee ce sa fac, tante mi-a scos perdelele din dormitor sa le spele si am si o masina de rufe la spalat. Am spalat inca una cu lucrurile copilului.

Eu spal lucrurile baiatului la 2 zile, se string uneori de 1 masina alteori de jumatate, insa ca detergent ii pun intotdeauna jumatate de masura ca am pus odata prea mult si a trebuit sa le mai clatesc de 2 ori.

Marlena zau daca nu am inteles dintr-un mesaj de al tau ca marti trebuie sa mergi la vaccin, ca a zis ca azi dar dupa ce ai luat-o la 3 pazeste te-a sunat din nou sa iti zica sa vii marti. Sau te-ai hotarit sa mergi azi pina la urma? Naspa cu vaccinurile astea, al meu aseara urla si nu stiam de ce , de la vaccin, de la decalotare?

Chiar nu stie nimeni de cereale de orz, ovaz? Merg in prospectare!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nicole ce model de storcator de fructe ai de la Moulinex? O sa imi trebuiasca si mie ca am un robot de la philips dar nu are storcator. Si cam ce pret are? Mersic anticipat!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Tangerine ma bucur ca sunteti bine. Nu stiam chestia cu imunitatea
O sa fiu mai atenta cu aia mica
Conteaza daca e alimentat natural oare?

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Jadi si eu uit de vigantol, fontanela nu am masurato , orikum nu e bine sa se inkida prea devreme ca nu se mai dezvolta creierul cica prea bine da nici prea tarziu , e semn de rahitism. Vigantolul asta e o mare nebuloasa pt mine, voi stiati ca daca din greseala, neatentie bea mai mult e nasol?? asa am citit tot pe aici pe forum, un copil de un an lasat nesupravegheat a baut in joaca o treimed e sticluta .....rezultatul: un an fata produse lactate, adika fara calciu si fara soare.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ma tot kinui si eu sa pun poze la semnatura ....oare merge si chiar asa stiu ca s-a mai sctis de n ori da cum fak sa inlokuiesc carnatul ala cu un singur cuvant de ex :poze??

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
http://photos.yahoo.com/alina_elena62000

Mergi la inceput