Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
deeapui spune:
Marlena, de ce nu-i pui ser fiziologic? mi se pare cel mai bun..sau nazomer, care e apa de mare, nu are nimic medicamentos in el...
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze
nicole74 spune:
Am uitat sa va zic ca mi-am luat un storcator de fructe nou, moulinex si nici nu se compara cu cel de dinainte. Mult mai silentios si mai mic. Si scrie pe instructiuni ca daca pui o picatura de lamaie in sucul de mere si pere nu se mai oxideaza. Azi am facut asa si pana a baut fata sucul nu s-a mai oxidat.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Ioana75 spune:
Mi-a explicat irina pe messenger cum ajung la depozite, multumesc! Sper ca miine sa ma laud, daca nu cu mobila macar cu vre-un contract semnat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Carmi spune:
Buna la fete !
Codruta, frumoasa poza cu Petra dormind pe-o parte !
In legatura cu apa, am folosit si noi apa plata fiarta, pana ce am citit in brosura de la NestleŽ(eu in dau Beba) ca e mai buna apa de la robinet, fiarta (aici apa nu e deloc calcaroasa). Asa ca folosim apa de la robinet si lui Fabiano ii merge foarte bine.
Fetelor, am si eu o intrebare. La 3 luni si o saptamana, Fabiano plange tot fara lacrimi. I se umezesc un pic ochisorii cand plange, da nu curge nici o lacramioara. La voi pe la ce varsta au inceput sa planga cu lacrimi?
Pupici la fete si bebici,
Carmi
Foto bebe Fabiano
b_irina_c spune:
Marlena, Alina multumim de urari!
Ioana cu placere, sper sa nimeresti si sa-ti gasesti ceva pe placul tau!
Carmi nu mai stiu cu exactitate, dar pe la 2 luni, ca inca avea colici si plangea cu niste lacrimi de ti se rupea sufletul. Bine ca au trecut.
Codruta faina tare Petra cum doarme ea pe o parte. Abia astept si eu ca poate asa nu se mai trezeste noaptea de florile cucului ....
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
jadi spune:
Fetelor cred ca sint mama iresponsabila ca nu stiu ce e aia fontanela... citisem la un moment dat, stiu ca se da vigantol ca sa se inchida dar asta ar fi bine pina la 1 an... dar sa masor fontanela deja e mult pentru mine! Eu am intrebat ieri doctorita de fontanela si mi-a zis sa stau linistita ca e mica, nu de alta dar uit sa ii dau vigantolul in mod sistematic.
Am dat copilul pe balcon si acum sint un pic derutata. Nu prea am idee ce sa fac, tante mi-a scos perdelele din dormitor sa le spele si am si o masina de rufe la spalat. Am spalat inca una cu lucrurile copilului.
Eu spal lucrurile baiatului la 2 zile, se string uneori de 1 masina alteori de jumatate, insa ca detergent ii pun intotdeauna jumatate de masura ca am pus odata prea mult si a trebuit sa le mai clatesc de 2 ori.
Marlena zau daca nu am inteles dintr-un mesaj de al tau ca marti trebuie sa mergi la vaccin, ca a zis ca azi dar dupa ce ai luat-o la 3 pazeste te-a sunat din nou sa iti zica sa vii marti. Sau te-ai hotarit sa mergi azi pina la urma? Naspa cu vaccinurile astea, al meu aseara urla si nu stiam de ce , de la vaccin, de la decalotare?
Chiar nu stie nimeni de cereale de orz, ovaz? Merg in prospectare!
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Nicole ce model de storcator de fructe ai de la Moulinex? O sa imi trebuiasca si mie ca am un robot de la philips dar nu are storcator. Si cam ce pret are? Mersic anticipat!
Deni & Vlad 28 sept 2005
godzila spune:
Tangerine ma bucur ca sunteti bine. Nu stiam chestia cu imunitatea
O sa fiu mai atenta cu aia mica
Conteaza daca e alimentat natural oare?
Vera, mama Iuliei Maria
POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul
alinam spune:
Jadi si eu uit de vigantol, fontanela nu am masurato , orikum nu e bine sa se inkida prea devreme ca nu se mai dezvolta creierul cica prea bine da nici prea tarziu , e semn de rahitism. Vigantolul asta e o mare nebuloasa pt mine, voi stiati ca daca din greseala, neatentie bea mai mult e nasol?? asa am citit tot pe aici pe forum, un copil de un an lasat nesupravegheat a baut in joaca o treimed e sticluta .....rezultatul: un an fata produse lactate, adika fara calciu si fara soare.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
alinam spune:
ma tot kinui si eu sa pun poze la semnatura ....oare merge si chiar asa stiu ca s-a mai sctis de n ori da cum fak sa inlokuiesc carnatul ala cu un singur cuvant de ex :poze??
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
http://photos.yahoo.com/alina_elena62000