Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alina cu placere.

Codruta din lapte praf faci la fel ca si cu cel de alimentara. Faci laptele praf in mod normal si il pui la fiert.
Si eu il culc repede pe Vladut cand se trezeste de florile cucului, nu asta-i problema, ci faptul ca trebuie sa-mi fragmentez somnul .

Simo mersic (vroiam sa intru pe YM sa vad ce mai faci). Si eu vreau suport pt cada. Sa pui poze sa ma lamurec si eu cum e sa stiu ce sa caut.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, eu nu am sters fata niciodata cu servetele umede pe fatza.
simo, multumesc, esti draguta.

Moama ce m-a enervat aia cu mobila, m-a sunat sa imi zica k o sa ma coste foarte scump ca vreau usile in 3 culori, ca aia de la atelier trebuie sa cumpere cite o coala intreaga din fiecare culoare. Si ca alt pret nu imi mai recalculeaza. Nu stiam ca asa se poarta comerciantii cu clientii in ziua de azi. Asa imi trebuie daca ma duc la ateliere mici. Speranta mea e in Giulesti acum.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, eu m-am obisnuit cu fragmentarea asta. Cred ca si atunci cand va dormi neintrerupt, eu tot o sa ma trezesc noaptea
Pai atunci e mai bine sa ii fac cu Bebelac decat cu cel de alimentare, cel putin deocamdata. Si eu am o gramada adunat de 3 luni.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Irina - cum ajung acasa, ma conformez si pun poza cu suportul. Mi-a confiscat sotul laptoapa si mi-a dezinstalat si YM, dar lasa ca il reinstalez eu pe computadorul mare sa fiu si eu in contact cu lumea

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna mamicilor frumoaselor!
Frate, da scrieti, nu va incurcati!
Sa va mai scriu si eu cate ceva din urma, sper sa nu fie depasite total subiectele; daca da, asta e!
LA MULTI ANI Cristina!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie, in primul rand Ancuta si Victoras!!! Ce de cornute pe aici!
Catush, multa sanatate, sa va faceti bine cat mai repede! Se pare ca bebelina trece usor peste varicela asta nesuferita!
Legat de oki, v-am zis c-a venit oftalmoloaga acasa ca-i curg okii cupilului, mai mult dreptu'; am vazut ca aceeasi problema si la tine Ioana si la tine Pharmacris; ideea este sa vedeti daca sunt cumva canalele lacrimare infundate; la noi s-ar parea ca da, din pacate...eu tot m-am chinuit pana acum cu ser fiziologic si cu tobrex si tot nimik, okii sunt mai bine un pic, apoi iar curg, o secretie galbuie, uneori se mai scoala fata si cu cate un oki lipit dimineatza; s-a uitat doctorita fix in okii ei, si ne-a mai dat sa incercam niste picaturi de data asta cu spectru mai larg fata de tobrex; medicamentul se numeste sificetina; o sapt. probam, mai stam o sapt. si daca totusi cotinua kestia asta ajungem la interventie; cica se baga un ac lung si indoit in oki care merge pe canal si-l desfunda; ideea este ca trebuie facut in principiu pana la 6 luni ca sa mearga cu anestezie locala, dupa se face, nici o problema dar se recurge la anestezia generala pt. ca nu mai poate fi tinut copilul; asta e, poate scapam cu picaturile astea; si mi-a zis sa-i mai fac si un masaj la baza nasului de sus in jos, poate cine stie; sa speram ca n-o sa avem nnevoie nici una de acele lor! Mai e o kestie; noi am facut infanrixul de curand si cica nu se fac injectii dupa el timp de o luna (chestie care ar trebui verificata totusi, asta era valabil la vaccinele vechi), asa ca ar tb asteptat cu interventia pana la 5 luni in cazul in care e necesara; si intr-adevar, se recolteaza secretia aceea de la oki si se face antibiogramal numai ca se recolteaza doar de catre ei, nu te lasa acasa si sa mergi cu ea ca cica moare germenul pe drum (de frig oare); cam asta-i; eu de azi incep tratamentul sa vedem;
Ina, te asteptam aici, sa mai intri cand ai timp!!!
Bun venit Raluci!!!
Tonnia, sa-ti traiasca crestinul! Se pare c-am avut botezul in acelasi timp! Si ca tot ziceai tu Nanadana de vin, a mea fata asa a plescait la vinul dat de preot si s-a lins pe gurita si nu i-a curs nici o picatura de a zis preotul: ''dragutza, da, iti cam place vinisorul!''
Irina, pozele!!!
Tonnia, tu intrebai cand se schimba laptele; noi halim Nan1 acum, inainte am avut Nan fara lactoza cand am fost un pic deranjate la stomac iar cu Nan2 incepem de la 4 luni cu conditia s-avem 6kg; si cum noi n-avem inca, asteptam intai sa le facem si apoi incepem!!!
Godzila, fetele noastre sunt cele mai suple! Si urmeaza foarte aproape si Deea!
Codrutza, si Ana mea tremura uneori din manutze, o data chiar m-am speriat; dar se intampla f. rar, cred ca pana acum de 2-3 ori;

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La mine nu se mai trezeste fata de 2 saptamini (bine, exceptind as'noapte) si eu tot ma trezesc noaptea; ba intr-o noapte m-am uitat un pic si la tv.

codruta, stiu cum e cu telecomanda si mobilul, si la noi alea sint de maaare interes, sa vezi ce se mai uita la butoanele alea.

Va rog frumos sa-mi spuneti, laptele praf gratuit il iau de la doctorul meu de familie sau de la doctorul fetii de familie? (ca eu nu mi-am inscris fata la doctor de familie).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu iau reteta de la doctora unde e inscrisa Petra si merg cu reteta la primarie si imi da cutiile de lapte praf. pana acum mi-a dat cate 4 cutii/luna. Luna asta am zis ca nu mai iau ca am o gramada, dar daca ii fac branzica cu laptele asta, mai bine merg sa le iau (ca-s tot a mele).

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Simo mersi mult .

Ioana de la doctora fetei. Iti zic la care sunt eu daca vrei, nu e f. competenta, acceptabila, dar e draguta, vine acasa, da reteta fara sa comenteze ca nu esti caz social sau alte faze de genul si da consultatii la telefon. Si e si aproape de tine (la policlinica Vitan).
Noua ne da 3 cutii. Si asa am vazut ca da la toate mamicile ( ca e cu tabele)... In Bucuresti o fi mai putin lapte .

Poze

Mergi la inceput

Miflore mersi! Eu tot astept poze noi cu Ana Maria .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Hai salut!
Iaca am dat mesaj la Kristinuta si am primit raspuns...
"Din data de 17 dec sunt internata. Am fost operata (pancreatita hemoragica necrotica). Se pare ca nu numai tzatzele erau handi la mine... Copilul e bine ingrijit de sot si soacra. Va salut pe toate! Sper sa revin in 2-3 sapt pe forum. Kristinutza"
Doamne fereste, asta ca sa nu mai zicem ca "no bews, good news".

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput