Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ca tot veni vorba de medici de familie, eu nu am inteles (nici nu am intrebat pana acum, hihi) copilul trebuie inscris la medic de familie pediatru, sau se poate la cel la care suntem si noi...
si daca am domiciliul in provincie (temporar pana iau carnetul de soferi) si medicul de familie in Bucuresti, laptele de unde il iau?

si chiar trebuie inscris? , ca am inteles ca el beneficiaza de asistenta medicala pe asigurarea unuia dintre parinti...
cred ca eu cam confund problemele, dar poate ma lamureste cineva.

merci

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Irina sa-ti creasca cupilu mare si falnic, sa te bucuri de el

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Kristinutza, saracutza!! Sanatate multa!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alina ..adica var-su si la 9 luni se trezeste de 3 ori pe noapte? .
Va multumesc fetelor ca mi-ati spus ce dimensiuni au fontanelele copiilor vostri .

Jadi dr.m-a sunat acum 2 zile si mi-a zis sa vin joi la vaccin iar eu i-am spus ca am crezut ca nu se vaccineaza copiii pe gerul asta la care ea foarte deranjata mi-a zis" asa sunteti programata si mi-a inchis brusc telefonul".
Apoi m-a sunat peste o ora iar sa-mi zica ca ea vaccineaza si martea viitoare si daca nu pot veni joi , pot veni pe 31 ian adica marti .Eu i-am multumit pentru informatie si i-am spus ca voi incerca sa vin totusi joi.
Astazi cand m-am dus m-a privit f.mirata ca de ce am venit cand ea m-a chemat marti pe 31 si nu azi...si mi s-a zburlit parul in cap cand am auzit-o si de aici scandalul .
Apoi ma intreba astazi daca e sanatos si i-am spus ca e datoria ei sa verifice daca este pt a-i face vaccinul, apoi mi-a spus ca se uita sa vada daca e sanatos dar il vaccineaza tocmai martea viitoare la care eu i-am spus ca nu..ca pana martea viitoare se poate imbolnavi si am tinut-o tot asa pana nu a avut incotro si l-a vaccinat.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Marlena! Bine ca te-ai tinut de capul ei si l-a vaccinat pe Alexandru. Bravo!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Biumil da copiii trebuie inscrisi la un medic de familie care inscrie si copii ..unii chiar au specialitatea pediatrie.

Ioana laptele praf bebelac ti-l trece pe reteta medicul de familie al copilului si il iei din alta parte.

Am luat si eu de o luna bebelac (cate 3 cutii) dar pe Alexandru il doare tare burtica de la el si il mai pastrez pentru branzica.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Bianca, multi medici de familie nu primesc pe liste bebelusi. Din cate am inteles eu, medicii pediatri au voie sa primeasca adulti dar cei de adulti nu au voie sa primeasca bebelushi, pana la nu stiu ce varsta. Noi de exemplu, avem medica de familie de adulti, pe Catalina am inscris-o la pediatru. Pe care mi l-a recomandat tot medica mea de famile. Si se pare ca e si bun . Cel putin din ce am costatat pana acum, de cate ori am avut nevoie. Mi-a dat consultatie si prin telefon, seara. Si mi-a zis ca il pot suna si in WE.
Laptele ti-l prescrie medicul copilului si il iei acolo unde ai domiciliul.
Raluca C, daca mai vorbesti cu Kristinutza, transmite-i multa sanatate de la noi toate .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

marlena, legat de fontanela, Milan o are de 1/1 iar dr ne-a spus ca faza ca nu mai creste creierul daca se inchide era pe vremuri. de fapt capul "evolueaza" si datorita "suturilor laterale" (asa a spus, deci repet). Ma bucur si eu pentru succesul tau in fata dr...nu suport fazele astea!

iar despre vigantol, noua ne-a spus sa luam chiar 3 picaturi, fata de 2 cate luam, pentru ca avem un ritm de crestere mai accelerat si avem nevoie sa se sintetizeze calciul mai "rapid" si in cantitate mai mare . treaba contraindicata in cazul celor cu fontanela mica (dupa teoria veche), dar justificata in cazul nostru.

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Karmenutza, tocmai am sunat-o pe Kristinutza, ca am citit pe net dupa ce v-am scris mesajul si m-am ingrozit definitiv. Fata asta a fost la un pas de moarte, cat se poate de serios vorbind. Mi-a zis ca avea 20% sanse, la internare. Sa-i tinem pumnii de azi incolo, ca incearca iar (a 3-a oara) sa treaca la alimentatia normala (adica pe gura, nu cu perfuzii).
Cum va dati seama, e demoralizata (cine n-ar fi, de atata vreme in spital, cu durerea aceea atroce de pancreatita, departe de copil si de ai ei si mai facand si sarbatorile asa?!) dar cum o stiti, luptatoare. E la Elias.
Doamne, nici nu-ti mai vine sa cartesti ca nu-ti iese una sau alta, sanatatea e cea mai importanta.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bonjourica dragutzelor,

Noi tot consemnati in casa din cauza de raceala suntem.
Fetele care ati avut bebeii raciti cat a durat la voi? La noi se face o saptamana maine, mai tuseste un pic, nu mult dar nici nu i-a trecut complet. La fel si cu nasul, nu-i curge dar produce mai mult ca atunci cand nu era racit. Si nu stiu cand voi putea sa-l scot pe afara, sa asptept 2-3 zile dupa ce nu mai are nici un simptom?

Azi am fost sa vorbesc cu tante de la cresa, of,of, se apropie clipa cea neagra, ma apuca jalea numai cand ma gandesc. Si efectiv nu stiu cum sa fac cu alaptatul ca eu lucrez in ture si am orar aiurea deci nu as putea sa ma mulg la ore fixe. In fine, oi mai vedea, sapt viitoare mergem la pediatra si o s-o intreb si pe ea.

Ioana, e foarte dulcica Miruna, parca e o printzesica eschimoasa (oare asa se zice femininul de la eschimos?). A domnisoara mare, sa-ti traiasca.

Am vazut ca vorbiti de ape pt copii, cea de baita nu am fiert-o niciodata, iar pt ceai am folosit apa plata direct din sticla. Dar el nu bea prea mult ceai.
Mai face pete pe corp unde are pielea uscata fara sa se inroseasca. Ne-a spus dr ca e de la calcarul din apa, la brux e foarte mult calcar in apa si ne-a zis de o crema cu care-l ungem pe corp si ne-a recomandat sa folosim sapun solid in loc de cel lichid.

RalucaC, transmite-i multa sanatate Kristinutzei din partea noastra si insanatosire grabnica.

Pupici la fete si bebici,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput