Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vera, multumi de urare !

Medicul meu de familie nu ia in evidenta copii sub 3 ani, iar tipa la care e Vladut zau ca nu stiu ce specialitate are.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Codrutza, m-am uitat la pozele Petrei, mai, mai ce scumpica este. S-a orientat bine Carmi pt nepotzelu' Fabiano.
Chiar aseara ma gandeam la pozele cu talpitza si ma intrebam daca ai mai facut vreuna recenta si cum ar arata evolutia.
Mie acum imi pare rau ca nu i-am facut lui Victor.

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Acum am citit... Ofofof Raluca sa-i transmiti sanatate multa si insanatosire grabnica. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Anto, multumim! .Asa repede trece timpul cand avem bebe.... Anto, nu e tarziu. Apuca-te sa ii faci poze. Ca asa o sa zici si la 1 an.....
Mie imi pare rau ca nu i-am luat forme din alea de ghips in care ramanea forma piciorului si a mainii 3D sau 2D. Da o sa ii iau..

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Karmenutza, multumesc pentru raspuns, saptamana viitoare avem ora la tanti dr. si o s-o inteb si eu ce si cum cu lacrimile.
Verisoara Anto, vrei cele necesare pt. a imortaliza talpa bebeului (in gips)? Iti ia fata de aici.
Kristinutza, sanatate multa !

Carmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sa o vedeti pe Petra ce ma iubeste:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=a8d6&.dnm=3912.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=a8d6&.dnm=fc19.jpg&.src=ph

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Doamne cite a mai patimit fata asta, mai intii cu sarcina ca tot avea probleme si stiu ca a luat multe medicamente, apoi cu copilul cind se speriase de picioruse si acum capac la toate cu pancreatita asta. O sa ii trimit un sms si cred ca ar fi bine sa ii trimiteti si voi, are nevoie de incurajari!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multa, multa sanatate Kristinutza. Intr-adevar pancreatita este o afectiune f.f. serioasa. M-a intristat tare aceasta veste. Sa speram ca se va intoarce curand in mijlocul nostru.

Codruta, eu oparesc fructele pentru ca asa am citit ca trebuie, dar un timp f. scurt ca sa nu-si piarda vitaminele.
Multumesc pentru sfaturile cu branzica. Voi de cand ati bagat-o? Ca mie doctora mi-a zis acum o luna sa o bag, dar am asteptat. Pentru ca am trecut si de faza cu piureurile, ma gandeam sa incep sa-i dau branzica.

Am fost la Sensiblue si am luat biberonul cu lingurita de la Chicoo. Maine il bagam in lucru. Am gasit si lingurite termosensibile de la Disney si am mai luat un set pentru ca din cele vechi s-au nasolit de la morcov.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Jadi si eu m-am gandit, dar nu am gasit numarul... sau nu vad eu bine si l-am ratat pe mail-ul comun?

Codruta ca de obicei Petra ne da gata ! Si noi avem lenjerie cu iepurasi in balon, numai ca e pe bleu.

Bilant de 5 luni: 71 cm si 8.230 kg (650g puse luna asta). Eu sunt multumita.

Acum hai sa va zic faza tare cu diversificarea (de fapt nu prea e de ras). La maica-mea la fabrica secretare e de la tara de undeva si poveste de acolo din sat. O mamica era tare mandra ca e gras baiatul si rosu in obraji ca doar "tocmai a mancat mamaliga cu carnati" . Nici nu stii sa sau sa ....

Oare ce face Ioana? Cara mobila ?!?

Poze

Mergi la inceput

[b]Nicole/b] eu stiu cum se face branzica, inca nu i-am dat. Noi abia bagam supica de maine incepand, si apoi trec la branzica.

Poze

Mergi la inceput