Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Nicole, inca nu am bagat branzica. Urmeaza. Maine ii bag marutul ras si api banana si abia apoi branzica.
Irina, am vazut si eu lenjeria voastra!!! Eu i-am luat material si i-am facut doar cearceaf. Ca se inveleste cu paturica sau sac de dormit si perna nu ii trebuie. Dar am sa ii fac si pentru o plapumioara sau paturica.
Noi azi avem 7450 g. Si noi am pus vreo 700 g, fata de 500 g luna trecuta.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Irina mai jos de Inbox sint 2 foldere si acolo gasesti... scrie in subiect numr telefon Kristinutza, 0745... daca nu gasesti da-mi PM si iti trimit nrDeni &
Vlad 28 sept 2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
Jadi am gasit, mersi. (stiam eu ca si eu am trimis nr de tel si ma miram ca acum nu-l mai vad pe acolo ).
Codruta si eu am cumparat materialul si am facut inclusiv huse pt aparatorile de patut (dar la spalatul la masina s-au facut aiurea ).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
![](images/user_woman.png)
RalucaN spune:
Buna fetelor!
Fusei si eu la serviciu azi. Bleah! Uitasem cum e sa te enervezi.
Ma rog. Fata mea afost cuminte cu bunica. Si-a vazut de programul ei si nu mi-a dus dorul. Ufffff. Va spun sincer ca atunci cand am venit acasa imi venea sa plang. Parca nu o vazusem de o luna.
Oricum am convenit cu sefii sa lucrez patru zile opt ore pe zi si o zi libera pe sapt. In principiu lunea, dar aici ne adaptam dupa cum se mai pleaca si in delegatii, sa fie cineva la birou. Iar la trei saptamani imi mai fac de o zi libera. Imi convine.
Nu am citit ce ati scris decat pana la pag. 4., dupa care m-am grabit sa scriu ca urmeaza baita.
Marlena, nasol cu medica asta a ta. Schimb-o. Pupici lui Alex.
Eu folosesc apa Bucovina, tot pt. ca are calcar mai putin. Si o fierb inca, cu toate ca la trei luni mi-am propus sa ma opresc cu fiertul si azi maine facem patru si eu tot o fierb.
M-a mancat si pe mine curiozitatea si l-am citit pe NN si am dat de niste subiecte......mama mama. Sincer va spun ca eu habar nu aveam ca se discuta astfel pe forumul asta. Eu credeam ca toata lumea vb. de cacatei si pishatei de bebei. Vorba ta Irina, naiva mai sunt....
Va pup fetelor. Sper sa nu raman in urma cu discutiile acum ca am inceput munca. Recuperez eu seara, ca de la birou nu prea am timp sa intru.
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza
RalucaN spune:
Uffff, am citit si eu acum de Kristinutza. Sanatate multa multa!
Ramona, ma bucur ca ati adus-o pe Maria acasa. Sanatate!
Acuma chiar ca merg la baita
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza
karmenutza spune:
Carmi, dupa ce mergi la oftalmolog, te rog sa-mi spui si mie varianta celor de acolo. Pliiiiizzzzz!!! Poate au ei o solutie mai buna decat operatia.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
alexla spune:
Vai, saraca Kristinutza, prin cate a trecut!II tinem pumnii sa iasa cat mai repede sanatoasa din spital, sa se duca langa puiul ei!
N-am fost mai mult de 5 ore plecata de langa puiul meu, si atunci tare dor mi-a fost de ea, puiul meu pui ,care, fetelor, e dotata cu senzor de altitudine: dupa 20 de minute de jucat la orizontala are nevoie de plimbare in brate, nu doar tinuta in brate ,ci plimbata!
Norocul meu e ca am gasit o bona care o indrageste pe Alex,(are si ea trei fete),vine dimineata la 9 si sta pana la 3, iar dupa amiaza vine socrella si ce-si mai plimba nepoata!
Probabil o sa-i achizitionez si eu gym deluxe sau duo gym, daca ziceti ca sunt fascinati bb-ii de ele; ma duc pe pagina la chicco sa le vizionez!
alexla spune:
pe pagina la chicco romania nu am gasit gym deluxe si nici duo gym. Fetelor ajutati-ma, unde le pot vedea?Help!
alexla spune:
Voi dati bb-ilor sa bea apa? Apa plata nefiarta? O sa incerc si eu. Pana acum Alexandra nu a baut decat lapte de la mine si ceai(facut cu apa fiarta si racita). La aproape 5 luni ma gandesc ca ar trebui sa se obisnuiasca cu "izvorul vietii", apa, desi se spune ca lapticul de mami contine tot ce-i trebuie bebelusului.
Deh,copilasi mici, probleme mari!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Alexla, da o cautare pe google. Nu este pe pagina chicco, ca astia nu si-au actualizat siteul din 2003.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski