Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Mary,si noi maraim intr-o veselie...de fapt ne scremem, e ceva de nci nu stiu sa explic..se pare ca ceva nu-i convine dar nu stiu ce,ca daca ne jucam cu el rade,e vesel,dar daca plecam il apuca iar..oare nu mai are mami lapte de-ajuns si mai vrea ceva de papa?..

Moki & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Am facut si noi marti vaccinelul de 4 luni,tare cumintel,radea in loc sa planga si nici o reactie dupa..i-am dat preventiv o lingurita de Eferalgan si gata.Ma ingrijoreaza ca a zis dr. ca n-ar trebui sa se mai trezeasca noaptea,si Mario al meu se scoala de vreo trei ori.II mai dau sa pape,sau uneori doar se screme un pic si adoarme la loc,dar cert e ca se trezeste..mai sunt bebei care se mai scoala noaptea sau noi am ramas ultimii??

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, ii iei mobil de pe acuma, sa se converseze cu baietzii?

Fontanela e 3 pe 2 cm (v-am zis ca e mare, dar nu-mi fac griji, pina la 1 an are tot timpul sa se inchida). Am citit ca e mai grav daca se inchide prea repede, ca nu mai are unde sa-i creasca creierul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Si inca ceva,vad ca voi vorbiti de intors pe o parte sau pe burtica,la patru luni ale lui Mario inca nu schiteaza ca s-ar intoarce,sta numai pe spate..oare tre' sa-l mai antrenez eu cumva? el in schimb trage sa se ridice in fund,se incordeaza tot,il ridic asa un pic dar mi-e frica si il las repede jos..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Moki, Vladutul meu cand se trezeste numai de 3 ori pe noapte e sarbatoare asa ca nu iti face probleme, varsu are 9 luni si se trezeste tot asa ...... sunt kopii si copii :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Codruta am luat eu babetica de plastic de la Chicco si e tare naspa pentru varsta asta. e din aia intoarsa jos. Se freaca bebelusha la gat si tipa cand i-o pun rau de tot. Am luat in schimb unele cu musama pe spate si alta de plastic moale (tot gen musama, frumos colorata) si sunt tare multumita. Cea de plastic am sa o folosesc mai tarziu.
Eu am Duo Gym si e super. Se joaca peste 1 ora pe zi Ioana. Face gimnastica, nu gluma! Apasa pe pedale, ridica picioarele, e super. E modelul nou, care a fost (nu stiu daca mai e) la promotie.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

laura, felicitari pentru vaccin, mie mi-e groaza.....
eu zic sa-l pui pe Mario pe burtica cate putin, lui Andrei nu-i placea deloc la inceput pana s-a prins ca se poate ridica in maini si acuma numai pe burta sta, si de dormit tot asa numai pe burta, eu il pun in patut pe spate si in secunda urmatoare e pe burta

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Carmen, daca mai esti pe forum, zi-mi un pic mai exact unde e primul depozit de mobila din Ghencea, l-am sunat pe sot si nu stie. Sau daca stie altcineva, va rog mult sa-mi ziceti, m-am saturat sa stau cu multe valize in camera fetii (noroc ca avem multe Lamonze mari de 20 kg, ca atit imi mai trebuia sa ma chinui si cu valize mici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si Alexandru are fontanela 2/3 cm si mi s-a zis in continuare ca e mare ...nu o sa imi mai fac griji..la nastere fusese de 5 cm parca.
Apropo mi s-a mai spus sa ii pun nu's ce pic. in nas ca fornaie putin dar eu nu-i pun nika fiindca majoritatea picaturilor din comert dau in timp atrofie de mucoasa nazala.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Marlena, mie dr asta din Bucuresti mi-a zis asa, ca in treacat, ca are fontanela mai mare, dar a sunat ca titlu informativ, nu mi-a zis sa-i fac/dau nimic pentru chestia asta. Aia de la Botosani nici macar atita nu a zis.

Mergi la inceput