Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alex. inca doarme ..nu a mai urlat la fel de tare si mult ca la 2 luni ..am inteles ca DTP doare mai putin si cica la 6 luni va face in ambele picioare fiindca nu au produsul care sa inglobeze si DTP si AHB intr-un singur flacon .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Marlena, credeam ca numai eu sunt de groaza (asa imi spune cumnatul meu - rezident inca!, deci nu e de incredere, dar si cumnatele lui care sunt si care au copii mici), pentru ca ii masuram tot timpul perimetrul cranian (mi se parea ca are capul mic), dar o sa le spun ca sunt si mame care masoara fontanela.

crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Si noi tot Izvorul Alb folosim de la nastere. Nu o fierb, doar apa de baie o fierb ca aia de la robinet uneori vine maro si mi-a fost frica sa o folosesc si cand nu era. Trebuie sa-mi fac curaj si sa folosesc de la robinet.
Marlena, fata mea are fontanela intre 1 cm si 2 cm, desi uneori am impresia ca dispare de tot. Dar acuma m pipait-o si am gasit-o asa.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, eu n-o intorc pe Miruna deloc, intotdeauna o pun pe spate, si o gasesc oricum, numai pe spate nu. Si eu am vrut sa-mi iau Deluxe ala, dar nu il mai aveau la Chicco cind am cumparat Polly, asa ca daca ti-l iei sa ne zici cit esti de multumita. Parca romana il cumparase, si ne zicea cum se joaca amindoi baietii cu el.
Marlena, o sa o masor si eu pe Miruna, dar stiu sigur ca are fontanela ceva mai mare decit ar trebui.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
La multi ani Vladut si David sa cresteti mari, frumosi si samatosi!

Marlena nasoala treaba cu doktorii astia.

Aseara bb al meu s-a isterizat, nu vroia sa doarma singur in patut si a bocit mult, nu l-am lasat pe tasu sa il ia in brate (cred ca mai avea un pik si plangea si el de mila plodului)m-am tinut pe pozitii da ma durea sufletul, insa dorm tare rau cu el langa mine, a adormit pe la 11 si s-a trezit la 4 de foame :) cand bineinteles tot langa mine a ajuns in pat. orikum vreau sa il invat ca patutul e locul lui de somn.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Marlena, dar sa nu-ti inchipui ca nu stiu ca fontanela MEA are 1.5 cu 2!!!

crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Pitu, si tu tot din Vitan?
ce de vecine!!!!
la ce dr. sti? tot la policlinica Vitan?
noi avem gaze, e presiunea mai mica e adevarat, dar avem!
era aseara o apa fierbinte la robinet, de nu-mi venea sa cred.....
aseara l-am bagat in cada pe Andrei pentru prima data! a fost super incantat! mai ales cand l-am clatit cu dusul, era asa mirat, ii placea cum tisneste apa de acolo si incerca sa-l duca la gura

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Marlena, cam cat buricul degetului aratator are fontanela. Cam 1 cm/1,5 cm.
Ioana, tare precoce Miruna.

Acuma fac lista ce sa cumpar de la chicco, daca merg acolo. Va zic si voua: Baveta plastic, biberon cu lingurita, canuta Hopa Mitica, castron cu ventuza si jucarii: telefon mobil si poate gym deluxe....Intre timp ma mai uit pe net..

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

am mai fiert si noi apa de baie, cand venea murdara la robinet.
apa plata eu folosesc izvorul minunilor, ca aia imi place mie, am incercat sa o schimb, si a urmat perioada aia cu probleme cu stomacelul, asa ca am revenit tot la izvorul minunilor. Izvorul alb am incercat si eu, da se albeste ibricul si apa face o crusta deasupra, si eu nici macar nu o fierb, o incalzesc numai.

Mergi la inceput

eu n-am masurat fontanela ( inca...)
dar e tot asa, cam cat buricul degetului.

Mergi la inceput