Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asa am gasit-o aseara dormind: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=a8d6&.dnm=6d22.jpg&.src=ph
Asa multe chestii se iau din spitale????? De ce nu face nimeni plangere sau sesizari?
Marlena......asta e in Romania!!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani Vladut si David Andrei!

RalucaN serviciu usor astazi ..Alexandru a ras ieri cand a auzit de cina romantica .

Eu ma in continuare nervi ..poate mai imi trec ca simt ca-mi pocneste capul.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexla spune:

Dragele mele abia astept sa scap de moderare sa-mi puteti raspunde si mie.
Asadar Alex a mea nu prea vrea sa manance ziua,noi nu papam decat laptic de la mami,se joaca la san, trage cateva inghitituri ,apoi da capul pe spate si se joaca, rade. Daca insist sa-i bag tzitzi in gurita incepe sa planga. Primele dati am disperat (face asta de vreo trei saptamani), i-am cumparat formula (milumil 2) pe care l-a molfait si gata. Nu mananca.
Eu mai plec de acasa si eram ingrijorata ca va plange de foame.
Acum si-a mai revenit, dar are si interval de 6 ore intre mese si nu se pot numi mese,3-4 minute tras cu destula putere la san. De'!
E drept ca n-am facut proba suptului, urasc sa ma mulg,m-am muls 2 luni de nevoie:san rosu+ tare +ragade = ba mastita, ba trecea, antibiotic mami,se inrosea din nou si tot asa...
Sunt putin ingrijorata ca in ultimele 3 saptamani mi-a luat doar 300g ,eu fiind obisnuita sa creasca repede!

Mergi la inceput

Am si uitat sa il mai cantaresc .
Da Codruta asa e..norocul meu a fost ca lucrez inca in sistemul sanitar desi nu imi face nici o placere ...

Mergi la inceput

Fetelor cat trebuie sa fie fontanela la 5 luni ..cati cm? Nu mai am incredere deloc in dr. asta si mai dureaza putin pana ma duc la pediatra.

Mergi la inceput

Cine si-a luat de la Chicco Gim Deluxe? Sunteti multumit de el?
Ca m-au sunat astia de la Chicco, cica s-ar putea s ami-l schimba marsupiul Chicco Go.... Ca nu sunt multumita de loc, cum v-am mai spus...cand am pus-o cu fata la lume se sprijina pe burtik, o jeneaza la picioruse (in fata-o taie parca) iar fundul sta pe o bucata mica de material, comparativ cu fata...

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ramona, bine ca ati scapat! N-am mai auzit de "pauza" de anticorpi ... e valabila si pentru cei alaptati la sin?
Codruta, frumos doarme Petra. Si Miruna doarme pe o parte de la 3 luni si ceva.
Marlena, schimba dr pina dai de cineva klumea, e imposibil sa nu existe si un dr serios si competent.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Petra dormea pana acum pe o parte daca o puneam eu. Acum s-a intors singura, prin somn.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Spuneti-mi si mie cati cm latime si cati lungime are fontanela la bbii vostri please .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Buna, dragelor harnicutelor, ca abia reuseste omul sa se tina dupa voi!
Pentru inceput, FELICITARI!!! Nicoleca esti asa ambitioasa.
Raluca, intereseaza-te mai bine, stagiu de cotizare inseamna un contract valabil incheiat (inregistrat, etc), si retinerea pe stat a sumelor reprezentand contributiile de asigurari. Ca s-a facut su nu plata nu e treaba angajatului, ci a angajatorului care isi rezolva problemele cu casa de asigurari.
De apa nu stiu ce sa zic ca fata mea tot cu toane..., am folosit Borsec, Izvorul Minunilor si acum Izvorul Alb , de obicei le fierb, dar de doua zile pe strada mea din Vitan nu-s gaze.
Fetii mele parca i s-au inmultit bubitele (pe langa nas pana in coltul ochiului. Ma duc cu ea la dr., cine stie ce traznai imi mai spune, dar eu tind sa cred ca face alergie la ceva.

crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea

Mergi la inceput