Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
karmenutza spune:
Ioana, in Ghencea sunt 2 depozite de mobila: Elite, cum vii dinspre centru pe dreapta si Tamilia, cam la o statie de primul, pe stanga. Programul este in timpul saptamanii de la 9-19 (parca), duminica de la 9-14. Numere de telefon nu stiu. De fapt acolo sunt mai multe firme producatoare, care expun toate la un loc. Majoritatea lucreaza si pe comanda. Masoara la tine, fac cum vrei tu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
alexla spune:
Multumim Deni ca ne-ai trecut si pe noi in listuta.Ne-am bucuratcand ne-am vazut acolo printre atatia copii frumosi.
Sper ca voi avea timp nu numai sa va citesc. Sunteti grozave si bebelusii vostri la fel.
b_irina_c spune:
Anto, Ioana multumim frumos!
Ioana, pe langa ce a zis karmenuta mai e si un mall de mobila (scump, cu tot felul de decoratiuni si alte traznai). Cel putin era anul trecut ca eu demult nu am mai fost acolo.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
alexla spune:
Noi niciodata nu i-am facut baita cu apa fiarta. Si pe fata cu aceeasi apa am spalat-o.N-a avut niciodata nici o bubita, spre norocul meu , caci sunt o disperata.
Ioana si eu tot cu Borsec(fiarta si racita) ii fac ceiutul. De la Hipp de musetel+fenicul, deoarece Alex face kk la 3-4 zile , de cele mai multe ori ajutata de termometru.
mary ilie spune:
neata mamici!
si Andrei s-a foit o groaza, dar numai spre dimineata, dupa 5. se intoarce pe burta, apoi iar pe spate, se impinge cu genunchii si maraie. cred totusi ca il doare ceva ca nu inteleg de ce face asa? acum cat ii pregateam lapticul a adormit asa ca astept sa se trezeasca sa pape.
azi avem zi grea, ne asteapta vaccinul si dr. stomatolog. sper sa fie bine! o sa intreb si de diversificare.
Tonnia, acuma ma gandeam, ca asa mi-au zis si mie prima data cand a avut Andrei kk cu firisoare de sange, ca este intoleranta la proteina de lapte de vaca din laptele praf, si s-a intamplat chiar dupa ce am facut vaccinul de 2 luni, deci si ala antipolio. se poate sa fi fost asa......
si acuma mi s-a facut frica, ca azi iar face antipolio, daca o patim iar?
oare sa-i dau iar formula HA din prima?nu stiu ce sa fac..... o sa intreb dr.
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
alexla spune:
Deni te rugam frumos sa ne treci si pe noi pe listuta cu datele de la 4 luni:62 cm si 6950g.
Multumim
tangerine spune:
salut fetele
vesti bune: maria e de ieri dupa amiaza e acasa; dragutza de ea e intr-o veselie continua-da asa e ea
se pare ca 3 factori au contribuit la perioada de boala teribila pe care a avut-o: in maternitate au infectat-o cu ceva urit la ochisor care nu i-a trecut nicicum; ea a avut canalul lacrimal infundat si tot puroiul s-a scurs in gat si i-a slabit imunitatea; peste asta s-a asezat un virus dragutz de pneumonie si toate astea s-au asociat cu luna a 3-a de viata in care se pare ca copilul pierde toata imunitatea luata de la mama si are un gol pana prin luna a patra
asa ca traiasca antibioticele ca fara ele tabloul ar fi putut fi foarte trist
am fost informata cu amabilitate ca cele mai multe decesuri au loc in jurul varstei de 3 luni si din cauza de bronseolite
dar acum suntem bine; am rezolvat toate problemele si asteptam sa ne vaccinam
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
jadi spune:
Tonnia noi nu ne-am dat seama de infectie urinara decit atunci cind am facut analizele. Si analizele le-am facut pentru ca nu maninca cum trebuie, lucru care eu zic ca s-a mai indreptat. Nu ti-a dat doctorul sa faci copro si urocultura? Noi asa am facut, la fel si parazitoceva in kk. Eu zic ca e treaba temporara si copilul meu are perioade, o saptamina mi-a mincat numai 700, acum ne-am intors la 800.
Eu l-am mai curatat si in guritza cu glicerina boraxata cind mi se parea ca respinge biberonul... asa preventiv.
Ramona ma bucur ca sinteti bine. deci sint microbi si la Giulesti, noi am luat doar e-coli.
Nici eu nu fierb apa de baie iar pentru laptic folosim ce este la pet de 5 litri, acum sintem pe Herculane si am mai folosit 7 izvoare ca ii faceau astia la servici reclama, ca se vinde de acolo de la noi!
Cind ma voi muta la 3 camere o sa ii iau un dozator de apa ca se poate fierbe de acolo direct si scap de incalzitul apei!
A venit tante, ma duc sa ma culc!
Deni & Vlad 28 sept 2005
mysweetest spune:
Fetelor tocmai am venit de la vaccin si sunt plina de mervi asa ca ma descarc aici..ma duc cu taxiul dis de dimineata la vaccin desi afara sunt -16 si cand ma duc mi se spune ca nu astazi ci martea viitoare. Si am facut un scandal de zile mari acolo pana cand l-a vaccinat...ce scroafa de dr.
Incepuse sa mi se planga ca are multi copii si ca cheltuie bani pe mobil sa ii anunte pe toti si tot asa de parca nu ar fi platita pentru acest lucru.Tot incerca sa -mi spuna ca ea mi-a zis ca vaccineaza si marti si ca il vede acum daca e sanatos si il vaccineza tocmia marti si i-am spus ca poate se imbolnaveste pana marti.
Sunt plina de mervi ..bb doarme acum ..ma tot gandesc sa trec la alt medic de familie dar majoritatea sunt niste....
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*