Laparoscopie-5
Raspunsuri - Pagina 10

alina25 spune:
DANOTINO iti doresc mult succes si sa auzim de un bb
Fetelor eu va multumesc mult de tot pentru incurajari si sper sa iasa si la mine bine.Eu acum sunt in ziua 23 si dupa ce vin rusii il sun pe doctor si ma operez.
Doctorul T. da concediu medical dupa opererati?
Pupici
ALINA

danotino spune:
buna seara!
laura am primit PM-ul tau, merci. am si eu o prietena care a facut laparo cu el , chiar in ianuarie si i-a gasit 2 puncte de endometrioza tot pe ureter dar nu i le-a scos din aceleasi motive, era periculos. ea a inceput monitorizarea chiar din prima luna. sper sa reuseasaca.
alina bafta! despre concediu med o sa vb cu dr rezident la inceput, cand iti face internarea, o sa te intrebe daca vrei, iar daca uita spune-i tu. eu am vrut.
iti tin pumnii!
fetelor, va pup si sper sa fie cu ochisori cat mai curand, chiar luna asta!
danotino

lucia1 spune:
Buna fetelor!Pe 6 martie am si eu programare pt laparoscopie(a doua operatie).Sper sa iasa totul bine deoarece pe 14 martie plec spre ro.Mi-am facut deja prg in ro la d-na doctor Cezara Bucur pt IAD.Stie cineva ceva de Thabita,nu am mai vazut-o de mult pe forum.Va pupic si sa auzim numai de bine.Pupici!

crinuta71 spune:
Lucia iti doresc sa fie totul bine la laparoscopie. Succes! Si eu ma intreb ce o fi cu Tabitha....
poze

Tabitha spune:
lucia, crinuta: iata-ma-s aici ! Am disparut pentru ca am fost la schiat cateva zile si dupa aia am tras o fuga prin capitala, adica pe la Giulesti, unde m-am internat, am facut instilatii si ..... am facut prima IAD din viata mea. Poate ca ziua de 8 martie imi va aduce ceva bun... Cadoul mult visat... O sa povestesc mai multe despre ce am facut la spital la Endometru..., numai sa reusesc sa termin de citit ce s-a mai scris intre timp, ca tare harnice ati mai fost si abia sunt la pagina 4.. Pana ajung la prima...
Am scris aici ca sa le zic fetelor ca laparo e usoara si e buna. Eu am facut instilatii dupa laparo si nu m-au durut absolut deloc, nici macar nu am simtit cand mi-au introdus lichidul ala. Au fost alte fete pe care le-a durut, semn ca trompele nu erau perfect permeabile, dar la mine a fost ok, semn ca operatia de laparo si-a atins scopul.
Cine mai are intrebari legate de laparo, sa nu ezite sa le puna. Pupici tuturor si sa nu uitam ca sanse exista mereu.

Amely spune:
Lucia, cu cine faci laparo pe 6 martie? tot cu Cezara?
Tabi, sper ca n-ai facut febra musculara la ski, ca mine Se vede ca m-am lasat de tot de sport
Iti tin pumnii sa primesti cel mai frumos cadou de 8 martie: II
Eu cred ca am sa fac laparo in jur de 6-8 martie, inca nu stiu cum ma va programa Tutunaru... Mi-e o frica...mai ales de ce va gasi pe acolo!
Va pup.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

danotino spune:
buna fetelor,
Tabitha ma bucur ca te-ai intors. eu cred ca de Ziua femeii vei primi un martisor/cadou f scump, mai ales ca-l si meriti.
amely sunt sigura ca n-o sa gaseasca ceva rau acolo ai sa vezi, totul o sa fie ok. nu mai fii speriata.
eu sunt inca in asteptari; a 21-a zi CM, a 9-a zi DPO.
sper sa primesc un martisor cu II liniute.
va pup,
danotino

madaluta spune:
lauravoinicu: salut!ce faci ? cum te mai simti? eu ma simt foarte bine si am facut intre timp si histeroscopia si mi-au taiat septul acela de pe uter. ai inceput tratamentul? cat repaos sexual ti-a recomandat tie dupa laparo? de luna viitoare voi incepe si eu stimularea cu menogon, desi eu ovulez si in mod normal. sa imi spui te rog cat de des te-a sfatuit dr T sa dupa stimulare. itit tin pumnii si poate vom reusi cat mai repede sa fim
. dc am fost colege de camera si de sufeinta in acelasi timp...poate o sa fim si colege de .....burtici.... tot in acelasi timp.Doamne ajuta!

Amely spune:
Danotino, fata dulce... mi se pare mie sau parca...da, vad o barza cu un test ++ in cioc pe care scrie... "lui Danotino, cu drag, de 1 martie"! Eu tin pumnii stransi, ca oki buni am, sa stii!
Madalutza, nu inteleg de ce ti-a dat T. stimulare cu menogon, din moment ce ovulezi cum trebuie? Eu sunt mirata cat de usor se recomanda stimularea ovariana in ziua de azi, in conditiile in care exista ovulatie naturala. Ca doar nu-i o fericire, ma refer la efectele secundare... Sau ma insel eu?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

danotino spune:
amely, multumesc din suflet!
sper sa am o primavara frumoasa, ca sincer...nu mai pot!
iti tin pumnii la laparo!
va pup si va doresc o primavara frumoasa!
danotino