Laparoscopie-5

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Laura, exista tratament pt endometrioza? in ce consta? Daca ti-au scos deja punctele de endometrioza, de ce trebuie sa mai faci tratament? Ca sa nu se reinstaleze?
Sa stai cuminte si sa asculti ce spune nenea doctor. Sanatate multa!
Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna laura, ma bucur ca ai trecut cu bine peste laparo. ti-a zis cumva ce tratament trebuie sa faci? ce sanse ti-a dat?

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Puctul de endometrioza de pe uretera nu mi la scos fiindca era periculos , nu mi-a spus de ce .De aceea trebuie sa fac tratament.Miercuri imi spune cu ce se trateaza sa ma rog o tine pe loc.Dar am inteles de la dl. Dr. ca este f. scump.
Va tin la curent
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Fetelor am si eu cateva intrebari ca urmeaza sa fac si eu laparo cat de curand :dupa operatie v-a trezit doctorul sau v-ati trezit singure?
Se pune sonda ?Daca da cand se pune inainte de anestezie?

Sper sa nu fie niste intrebari aiurea dar vreau si eu sa stiu.

Va multumesc

Mergi la inceput

Fetelor am intarziat cu amanuntele , dar am inceput serviciul si nu prea am avut timp.
Dr.T , cand am fost la fire mi-a zis ca ma baga pe menogon pt stimulare sa vada daca imi functinoneaza ovarele si monitorizre implicit . Endometrioza a zis sa o lasam in pace ca momentan nu ne incurca. Dar am o problema , am tot intrebat pe forum dar nimeni nu mi-a raspuns , : O sa fac menogon luna viitoare 2 injectii pe zi timp de 4 zile si dupa aceea ma duc la cabinet pt monitorizare , dar nu stiu cand ar trebui sa ma programez la cabinet , Cand ar trebui sa ovulez daca eu incep tratamentul in amenoree , eu nu am ciclu deloc?
Alina la ce spital faci laparoscopia ? Cu ce dr.?
Mie de exemplu nu mi-a pus sonda deloc , si nici clisma nu mi-au facut , iar de trezit te trezesti normal , ca atunci cand dormi in mod normal. Sa nu-ti fie frica nu are de ce......Bafta!
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

LAURA eu ma operez la Elias cu dr.Tutunaru
Imi este ff frica si froiam sa scap macar de sonda.
Tu cu cine ai facut laparo?

ALINA

Mergi la inceput

buna laura!
cred ca ar trebui sa-l suni sa-l intrebi. ti-a zis sa faci injectiile acum pana iti vine CM? eu nu cred...se fac inainte de ovulatie in anumite zile, iar daca tie nu ti-a venit, cum? suna-l ca nu e asa...il intrebi cand sa le faci si apoi te programezi la monito in ziua in care iti spune el, de obicei a zecea. sau poate e o alta schema ...fara CM, nu stiu.
si cum, asa a zis sa lasati endometrioza in pace, ca nu te deranjeaza acum? of...suna-l!!
te pup si tine-ne la curent.
alina, bafta la laparo!

danotino

Mergi la inceput

Alina , eu tot cu dr T. am facut laparoscopie pe 1 febr. , eu nici macar nu am intrebat de sonda dar nu mi-au pus.Sa nu-ti fie frica , nici nu o sa stii cand te-a operat , totul trece f. repede. Oricum chiar daca iti pune sonda nu-ti pune treaza ,asa ca stai linistita .
Si mie mi-a fost f. frica , dar a trecut .....
Danotino eu nu am CM deloc nu am avut decat de 2 ori in viata mea , de aceea sunt in ceata cu stimularile .Pt endometrioza ar fi trebuit sa-mi dea un medicament care sa ma bage la menopauza , dar eu fiind deja fara CM nu mi l-a mai dat .Endometrioza asta nu se stie de unde am facut-o , normal se dezvolta in timpul CM , dar la mine ........nu se stie.
Cred ca vb ta , mai bine il sun pr dr. Multumesc!
Laura

Mergi la inceput

laura, te pup!
imi pare rau ca nu ai CM; suna-l oricum ca sa fii sigura. lasa ca totul o sa se rezolve...ai primit PM-ul meu?
alina intr-o sapatamana o sa si uiti ca te-ai operat!
eu sunt la o luna dupa laparo si am facut stimulare+monitorizare; ieri a ovulat si sper ca s-a prins.
va pup si va doresc o zi buna!!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna fetelor, as vrea in primul rand sa va spun ce si cum despre mine: am 28 de ani, nici o sarcina la activ, de 3 ani incerc sa raman insarcina si nimic. Am facut tot ce cred ca se poate face pana la ora asta( teste ovulatie, urmarire eco vreo 6 luni, instilatii, HSG, analizele hormonale, spermograma) - totul e OK, nici unul din medicii la care ma fost nu mi-au pus nici un diagnostic mai mult decat "infertilitate" si ultimul la care am fost mi-a spus in urma cu 2 saptamani ca trebuie sa ma prezinte unei tanti dr. care face FIV. M-a speriat ideea. Am stat si am rumegat problema amandoi si am hotarat sa mergem la Szeged, stiind cazurile mari de nereusita din Timisoara. dar eu ma gandesc daca am sau nu endometrioza , nu stiu exact simtomele: CM dureros si abundent - nu pot sa masor nici abundenta si nici durerea. ma bate gandul ca sapt. viitoare sa merg la dr. si sa-i spun ce cred eu si sa-mi faca laparo inainte de FIV. ma lamuriti si pe mine cu simtomele de la endometrioza, va rog!!!!!!!!Sunt asa derutata - ma sperie faptul ca nu am un diagnostic clar: la mine totul e perfect dar nu pot sa am BB. Nu m-as duce la Szeged fara sa stiu exact ce am. imi dati si mie un sfat!!!

Va pup si astept lamuriri de voi!

PUSSI

Mergi la inceput