Arta de a trai, sau mentalitati "scandaloase" :)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Faptul ca dintr-un salariu de femeie de serviciu de 2.5- 3 milioane pe luna sau dintr-un salariu de gunoier, tot la nivelul ala, iti poti cumpara o pereche de pantofi de sport si gata sau o pereche de jeanshi de marca si cam atat, face aceste job-uri indezirabile, dar nu injositoare!
Personal si cred ca nu sunt singura, am tot respectul pentru cel platit sa curete mizeria dupa mine (ma refer la femeia de serviciu, careia ii fac viata cat se poate de usoara, atat cat pot eu), pentru gunoierul care cara gunoiul din fata blocului, pentru ca ccc curtea blocului sa arate ok, pentru instalator si oricum s-ar numi el care desfunda tevile infundate de te miri cine si asa mai departe...
in orice tara civilizata din lumea asta, poti trai cu un salariu de femeie de serviciu sau macar poti sa-ti mai iei un job, lucru imposibil in Romania; faptul ca faci gratuit ore suplimentare cam orice meserie ai avea nu-ti permite sa-ti mai iei un job, ca sa poti trai decent..de-asta prefer job-ul meu, fiindca pot trai decent din el, dar asta nu inseamna ca suntem un popor de indoctrinati si nesimtiti...

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Roxana, gunoierii sint chiar bine platiti, nicidecum cu 100$/luna! Stiu pentru ca am avut un vecin gunoier, care tinea acasa o familie de circa 6 persoane, in afara de el (inclusiv mama lui).

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput