Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (152)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lia, acu desi ilinca nu-i exemplul cel mai bun pentru asta, am sa-ti zic ce haleste ea:
10-10,30 lapte cu 5-6 masuri de cereale;
13-13.30. orice fel de mincare gatita, include carne/ficat/peste, ii place cel mai mult supa de pui
18-18.30. fructele, banana/mar/para cu brinza de vaci sau ou, eventual un danone, de obicei oul i-l dau cu fructele, asa il maninca mai bine, desi nu-mi convine ora da` asta e;
21-21.30 lapte cu 5-6 masuri de cereale
ilinca nu maninca niciodata intre mese, suc bea cind se trezeste sau la masa de la 18, in gral daca-i dau la masa de prinz o apuca kkrea cind doarme si-si strica somnu` de aceea evit sa i-l dau la prinz...ca sa recapitulez, are 4 mese mari si late, mai repede de atit nu maninca, am incercat.
daria, atita vreme cat nu aveti probleme cu scosul afara, adica raceli, muci, alea, alea eu zic ca e mai mult decit bine.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia ciocarlia - nu mai fi stresata, Danut e bine dezvoltat, sanatos, frumos foc

Feteleeee, chiuliti ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Marcela, cum sa nu-i placa pozele??!!! Una din ele in care aparem toti 3 am printat-o cu ajutorul unei prietene in format 70x50 cm si l-am pus pe hol - toata lumea ne admira si ma intreaba cind ne-a fost facuta poza asa ca ai primit la laude...

Lia, nici Stefan nu s-a ingrasat de la cereale (atunci cind le minca, pina pe la 1 an) - ce sa-ti zic, stii ca el e categoria "balerini" - si cred ca ai dreptate, nu are cum sa se ingrase daca se respecta dozarea normala zilnica. Eu in continuare zic sa nu te stresezi - o sa ajunga el si sa aprecieze talentele tale culinare!

Eu cu Stefan am ceva probleme de constipatie - iese afara cam o zi da una nu, iar in ultima vreme au trecut si 2 zile fara scaun. Va dati seama ce lacrimi pe el cind face... Nici nu mai stiu ce sa-i dau - o vreme borcanele de fructe reglementasera scaunul si era ok, dar acum nici astea nu isi mai fac efectul, sucuri el nu bea neam, doar apa... Voi ce sfaturi imi dati?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, mama, nu te mai stresa cu mincarea, cum ti-au spus si fetele ... are timp Danutz marmotelul sa manince de toate ! Ieri purtam si io o discutie cu cumnata mea care ma intreba cum de nu-i dau lui Andrei orez si paste ... pai ii dau, dar nu in fiece zi ... eu am mers mult pe legume in varii combinatii + carne/ou/peste/ficat si se pare ca asa i-a placut cel mai mult ! Mai maninca si el mincarea noastra - ardei umpluti, fasole verde/galbena, supe sau ciorbe pentru ca noi nu gatim cu sare multa, ulei si condimente ... aaa, si a mincat si varza acra cu cirnat prajit ! Si daca ii dai castravete murat e cel mai fericit - Daria, ne luam de mina cu muraturileee !
Si nu renunt la fructe proaspete cu brinza de vaci sau facute shake ... sau cu iaurt si unul-doua piscoturi ... seara sa stii ca nici Andrei nu maninca mincare gatita, mai ciugule de la noi daca e, dar la culcare are biberonul cu lapte si oleaca de cereale si asta-i tot !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Gabi, ca acusi citii mesajul tau - la noi functioneaza de minune para cruda !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - para are efect laxativ 100%

Alice - daaa, muraturile sunt la mare trecere si la noi

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

gabi - mi-ai facut o mare bucurie!
subscriu si eu la remediul cu pere crude. functioneaza!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

leloo, para si la noi!
marcela, sa treaca starea, io stiu ca-ntre 500-700ml laptre/zi, pediatru` mi-a zis la ionut

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Heheee, Daria, tre sa ascundem mereu castravetii murati, ca nu scapam de omumik pina ce nu ii dam ! La masa nu mai zic ca stau acoperiti ca daca ii repereaza, s-a terminat !
Si ca sa editez - Andrei bea dedimineata 140 ml si seara 250 ! Uneori, cind ii este f.somn la prinz si nu mai apuc sa ii dau mincarea, bea 150 ml si asa adoarme !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Am fost si noi afara, e un soooare Ne-am plimbat si prin centru si pe faleza ca nu e vant deloc, am mancat la Mcdonald, e pe maini bune Eva, cam la varsta asta a inceput si sora-sa
Nicole sa stii ca suedeza e foarte usoara, tocmai asta e problema, sunt profund rusinata ca merge asa greu. Are cea mai usoara gramatica pe care am inatlnit-o pana acum, iar daca ai habar de engleza si germana te descurci usor
Lia sa stii ca e adevarat ca cerealele sunt foarte necesare la copii, si aici nu se considera ca ingrasa, fac parte dintr-o alimentatie sanatoasa, ai vazut de fapt in meniul pe care l-am scris ca baga o gramada de porridge copiii si laptele e numai cu cereale aici. In schimb nu dau sucuri si dulciuri copiilor, deci e undeva o compensatie, folosesc glucidele astea cu ardere lenta
Alice ce m-a distrat faza cu omumik, asa ii spunem si noi donsoarei Eva de cand s-a nascut si sforaia de parca era un om batran cu noi in camera
Pupici, plecam la lectia de disco/hiphop cu Mara, program ce am si eu

Mergi la inceput