Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (152)
Raspunsuri - Pagina 5
speel spune:
ai dat caldura la 24?????acum am dat-o eu la 20Dar eu al bag in sac,altfel se foieste.
Problema e ca de vreo luna sforaie Mario de cad peretii,asa ca i-am mutat dormitorul la Serban in camera. si mie mi-e frig ca nu ma mai i-a nimeni in brate.Si o sa-mi fac si eu sac de dormit ca vad ca ricu doarme bine in 20 grade,insa mie mi-e frig.Si tata-sau nu vrea sa se opereze la nas ca cica se invineteste si se umfla si nu vrea sa arate naspa.Asa ca doarme singur.
gongutza spune:
Ca sa-mi dau si io cu parerea,eu una n-as avea curajul sa-mi trimit copilul in alta tara,la niste oameni pe care practic nu-i cunoaste!Daca nu reuseste sa se adapteze sau daca nu se descurca soacra ta cu Luca?Ca el e deja mare,are banuiesc un orar care trebuie respectat,are si el niste obisnuinte....n-ar fi mai bine sa stea madam socrela la voi pana-n vara si abia atunci sa-l lasati in Ro?
Zic si eu....da' nici macar nu stiu daca te intereseaza,nu vreau sa te ingrijorez,da asta e parerea mea
Eu l-am dus pe Alex la mama,dar stiti si voi ca Alex era deja obnisnuit si cu mama(care venea des si statea cel putin o sapt. cand venea la mine) si daca stau bine sa calculez juma din viatza lui am cam stat pe la ai mei...eu zic ca si asta conteaza in viatza unui copilas...
Da,ai mei vor sa se mute in Bucuresti,la primavara incepem actiunea cautat apartament aproape de mine...
speel spune:
mai scuze,te trag de limba:e primul lor nepot?daca da,succesul e garantat,acuma stii mai ales daca spui ca e in domeniu,s-ar putea sa schimbe regulile,acuma depinde si de relatia voastra.La mine a fost de asa natura ca eu am coplesit copilul de la inceput si ea mi-a respectat foarte mult cerintele,chiar daca nu i-a convenit intotdeauna.insa am discutat ,i-am explicat ce si cum si m-a inteles.
kim222 spune:
Adina..normal ca ma intereseaza parerile voastre..altfel de ce v-as spune despre problemele mele? Ce parinti de treaba..se muta la Bucuresti..Socra-mea nu poate sa stea ,mai mult de 3 saptamini...socrul nu zboara cu avionul..Tu pina la ce ora lucrezi?
Da este primul si unicul nepot....Daca nu o merge si nu o merge..il aduc inapoi...Ideea este ca eu o sa-i fac o lista de cerinte..daca vrea sa le respecte bine...daca nu ..macar nu sint acolo sa vad si sa ma enervez ..Ma gindesc ca mai rau decit la cresa...nu poate fi!
Dana..operatia pentru sforait....nu prea da rezultate...asa ca consoleaza-te!
kim222 spune:
Da...da am dat caldura la 24....pentru ca el este mai mult dezvelit...si nu poat sa patrulez toata noaptea...iar in sac...cred ca ar urla...
speel spune:
Mai Olivia,jur ca pina acum o luna nici respiratia nu i-o auzeam.dar e jale,doctorul cica are ceva crescut intr-o nara si de asta nu putea respira prea bine pe nas noaptea.Dar in halul in care a inceput sa sforaie,eu una nu rezist si trezeste si copilul.Asa ca trebe sa presez problema ca nici dormitoare separate nu e solutia ideala
speel spune:
normal ca n-are cum sa fie mai rau ca la cresa,numa distanta asta e ucigatoare,la naiba.las ca poate o fi bine,luca e baiat salon si o s-o adore pe buni,ai sa vezi,si daca spui ca-i si primul si unicul,hm la fel ca la noi.Azi au venit in vizita si bunicii la noi,atitea palme i-a dat Ricardo pe chelie lui opa ca i-a inrosit omului capul.Dar nu zicea nimic,numa ridea,bietu om.Cred ca ar fi in stare de orice pentru Ricardo,sunt innebuniti dupa el,sa-i vezi pe amindoi in patru labe pe linga copil si cum se cearta care sa-l i-a in brate.
kim222 spune:
Dana vorbim de doua chestii diferite..eu ma refeream la operatia care se poate face oamenilor care sforaie (si care din pacate nu prea da rezultate)...iar tu ...acum am inteles vorbesti de ceva ..crescut in nas....vreun polip, vegetatii...iar de asta categoric trebuie sa se opereze...Asa ca tin pumniii si .....pina pricepe
corianai spune:
Neata
Eu sunt tare matinala azi, domnu si Mara au plecat asa ca ar fi cazul sa ma apuc de invatat pana nu se trezeste Eva. Numai ca ma uit in jurul meu si vad o dezordine de nedescris si daca ma apuc de strans o pun in cui cu invatatul, ofofof grea decizie
Liliana e super pontul cu pozele, o sa fac si eu la fel sa vad daca tine, pana acum am dat o caciula de bani sa trimit recomandat. Tinem pumnii sa vina bebe 2 repede-repede asa cum iti doresti Vezi poate o convingi pe bunica sa lase fata singura in patul ei, nu are rost sa-i strice obiceiurile bune.
Si Eva doarme numai dezvelita, noi avem tot cam 23C in dormitor, asa ca nu-mi fac probleme.
Apropos de patut, oare pana cand dorm copiii in pat mic??? Eu ma tot gandesc la un pat suprapus, Mara sus si Eva jos, eventual cu ceva de protectie sa nu cada prea des cupilul mic. La vara cand ne mutam as vrea sa le pun impreuna sa ne refacem si noi viata
Pupam pe Patrick cel scumpic si cuminte Mama lui Patrick cand mai ai tu nene timp sa citesti, eu mai fur eventual dimineata cand doarme Eva juma de ora, dar daca as avea job nu cred ca as mai deschide o carte never Pe bune, cum reusesti sa le faci pe toate, pe mine zau ca ma uimesti!!!
roxanaz spune:
neatzaaa neatzaaaa
mai ce ma ofticati, aseara cand eram si io online taceati toate....dupa ce m-am dus la citit v-a apucat limbarita! eeee, maimutzelor!
Olivia eu cred ca Luca se va adapta bine la cta....plus ca ti-am promis ca il infratim cu Pat! patul de care zici tu ...doarme Patrick in el de cand s-a nascut. a avut etaj din ala superior, l-am scos, si am pus salteaua asta care e normala, sincera sa fiu nu am cumparat una speciala ci am imprumutat-o de la o pretena. o mai tin pana face iepurash 2 ani si atunci ii schimb si patul ca nu prea mai incape in el. (daca vrei ptr Luca cand vine incoace spune....am vazut in metro cu 2mil, chicco si facem noi rost de o saltea!).
Andries multa bafta sa te hotarasti....orice gasesti sa fie bine pentru Victor! io nu-s medic, sunt biolog si lucrez in industria farmaceutica (fac droguri adica) de aia le mai stiu si ce nu stiu caut...ca am baze de date bune!
Dana-ema are dreptate Olivia, Mario trebuie sa aiba niste vegetatii nazale...si alea trebuie scoase! bafta la convins! multumim de aprecieri!
Cori seara citesc....ca am noroc ca Pat doarme devreme dupa cum stii. am program de la 10...si dupa. spor la invatat azi!
ma apuc de treaba....o zi frumoasa va doresc!