Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (152)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Aaaa, am uitat sa va zic, pare incredibil dar chiar mi-a raspuns cineva de posta la mailul ala furibund care l-am trimis ieri.
''Stimata doamna,

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si va asiguram ca situatia creata este in atentia noastra, Posta Romana avand ca preocupare permanenta, imbunatatirea calitatii propriilor servicii si implicit satisfacerea clientilor.

Va multumim pentru increderea acordata!''

Ma gandesc acu la saraca nefericita aia care ia in freza toate reclamatiunile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, is intr-o indispozitie de zile mari....
vizionat pozele cu patrick, am remarcat si eu salteaua chiar vroiam sa intreb cite grade aveti in casa? ca-l vad descult si cu bermude... am vazut si pozele mihaelei, pupacim toti copiii in egala masura

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Rain - atunci ne bucuram de bucuria ta si sa vina bb2 cand vreti voi !
Roxanaz - am admirat ochiosul frumos si mi-a placut echipamentul, noi stam cu vestuta si sosete groase in casa
V-am citit si am uitat tot, recuperez si mai scriu mai incolo.

Noi ieri am fost sa vizitam un bb de 5 luni juma`, un frumos si zambaret, Giulia s-a comportat exemplar de bine. Oamenii casei m-au felicitat, nu credeau ca e asa de pasnica Adevarul e ca asa cu mare drag se uita la bebelusul ala si radea cand il luam in brate si-l pupam, doar cand a facut asta tata`so a facut oleaca urat.

O zi faina sa aveti si mai calduroasa !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fetili alea-s poze de la inceputul lui ianuarie, cand nu erau -20 de grade afara. si acum cam la fel doarme...dar macar sta invelit, isi cunoaste interesul. oricum la noi e ff cald in continuare, stam in tricou, rar cu bluza cu maneca lunga. ee, nu va spun ca sambata l-au ros niste ghetute si a facut basica care s-a spart....n-ati mai vazut un viata voastra copil mai mandru de bubele lui! isi scoate sosetele sa ii vada toata lumea buba, trage de ea....rasu lumii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata si de la noi
andries – noi suntem cica bine la gradi, dar puiul mic plange dimineata iar eu sunt terminata. am fost plecata din tara pana ieri, iar azi de dimineata cand am lasat-o la gradi spunea mami si ma tinea de gat si ii curgeau lacrimile pe obraz... nu mai sunt om! imi venea sa o iau si sa plec cu ea in toata lumea. peste zi e bine, se joaca cu copiii, invata o multime de lucruri. dar eu tot in cautare de bona sunt si daca voi gasi persoana potrivita o voi lua de la gradi.

corina – si io am patit tot asa, cu felicitarea trimisa din scotia pentru tata de ziua lui... nu a ajuns nici pana in ziua de azi. era frumoasa tare si avea un super mesaj de suflet, m-am chinuit sa o traduc, sa o scriu frumos, sa o pun la timp la posta ca sa ajunga in ro... si degeaba... n-a ajuns nici pana in ziua de azi. si era in '97, nici reclamatie nu am facut ca nu aveam la cine!

olivia – bone sunt pe toate drumurile. bone bune, nu! cu biletul de avion nu te stresa, nu e chiar atat de rau. depinde de compania cu care zbori si de conditii. bineinteles ca daca vrei la british in business, unde au scaune de se fac pat, tv si tot ce vrei, o sa coste pe masura! dar se poate si la preturi mai rezonabile.

gongutzo – ieri dimineata am intrebat de tine la aeroport la avis. mi s-a spus ca esti de noapte... ufff, daca stiam treceam pe la tine sambata noapte sa stam la o cafea pana imi pleca avionu’ si poate te convingeam sa faci si testu' ala mai repede!

cam atat de la noi, eu sunt deprimata rau. vreau sa plec din firma, dar ca si andries mai am un proiect pe care vreau sa il vad finalizat (si care se incheie in martie)... probabil o sa imi faca cineva statuie in fata firmei pentru chestia asta...

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata! Of, mai tine mult frigul asta?????

Deci Rain, ne-ai dezumflat - nu s-a "pozitivat" la tine... Nu-i nimic, vine el si bb2 la momentul potrivit!
Polux si Gongutza - asteptam si de la voi vesti! Hai, curaj si sa fie exact asa cum va doriti!

Nu mai tin minte cine zicea de puiul care adoarme seara la 6:30...Uau... dar daca Stefan s-ar culca asa nici macar nu as apuca sa-l vad... Eu vine de la job cel mai devreme pe la 6:30-7, asta daca nu am ceva cumparaturi de facut sau alte trebi, asa ca faptul ca el se culca la 22:30-23:00 mie imi convine de minune - in felul asta am si eu putin timp sa petrec cu el. Iar cu tati, pai avem timp berechet dupa ce adoarme Stefan!
Vorbeati de carti - eu cel mai mult citesc in weekend, sau 1/2 ora-1 ora inainte de culcare - filme nu am mai vazut de nu tin minte cind!

Am si o veste - prietena mea Cristina, doctorita mea, care era , a nascut ieri o fetita! Ea a avut mari probleme cu sarcina - i s-a descoperit pina la urma ca sufera de sindromul antifosfolipidic - desi incepuse tratament, cea mica a fost tot timpul in suferinta si nu s-a dezvoltat asa cum ar fi trebuit. In mod normal dr. ar fi vrut sa o opereze cind implinea 34 de saptamini, dar uite ca nu s-a putut - i-a crescut foarte mult TA, fetita a intrat in suferinta si i-au facut cezariana mai devreme (adica la aproape 32 sapt). Cea mica e foarte mica pentru virsta ei, are doar 1 kg, dar din ce mi-au spus ieri este bine. Sper din tot sufletul sa-i mearga bine si sa lupte in continuare, eu ma rog din tot sufletul la Dumnezeu sa creasca mare si sanatoasa!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta - sa nu mai fi suparici si succes in cautarea bonei, daca zici tu ca e solutia cea mai buna
Leeloo - sanatate micutei bebeline, Doamne ajuta sa creasca mare si sanatoasa !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi multa sanatate fetitei cele mici si sa creasca mare si frumoasa! si putere mamicii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna dimineata!

Multumesc pentru urari si pupice celor care au vizionat mandretea mea de copii

Pentru Leeloo2004 sa-i traiasca fetita Cristinei si suntem alaturi de rugaciunile voastre pentru ea si mamica ei.

Rain si nu numai: care nu aveti si vreti al 2 bebe nu lasati ca mine prea multi ani intre ei (eu am 5 ani intre ei si sunt si sexe diferite) ca vesnic trebuie sa-l nedreptatesti pe unul din ei si eu una nu prea pot sufleteste.
Cel mai mult am nedreptatit-o pe cea mare.
E greu ca nu prea au nimic in comun si amandoi vor atentia mea dar pentru lucruri diferite nu mai spun de cearta cine doarme cu "mami" ca am ajuns sa dorm singura ca se cearta toti 3 (si sotul cu ei pentru un loc la mine in pat)

Pacat ca nu pot da timpul inapoi dar ma consolez ca totusi am un ajutor in cea mare desi vocifereaza si refuza cateodata sa o faca.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatzaaa ! Hai ca azi am reusit ssa spun bunadimineata inainte de ora 12 ! Mamaaaa, da ce spor a avut schimbul III, nu gluma ! Liliana, las-o incolo de depresie, ca nu-i buna de nimik, zic io din proprie experienta ! Si tinem pumnii pentru cele doua liniute, daca vrei sa fie doua !
Gabi, numai bine si sanatate bebelinei mici, sa creasca mare si frumoasa !
Marcela, chiar ne intrebam ce mai faci ... vad ca Vrabiuta mica inca plinge, sper din tot sufletul sa gasiti o bona si sa fie bine, daca asta e raspunsul la problema, sau poate ca o sa se acomodeze usor in timp ! Pupici muuuulti !
Ma fduc sa ii dau fructele lui Gizmo si porma poate iesim pe afar oleaca, avind in vedere ca si azi e soare in Bucuresti, dar friiiig, nu chiar Siberia, parca a mai trecut gerul putintel ...
Va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput