Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (152)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana_Filipescu spune:
Buna seara si de la noi. eu intru tarziu pentru ca azi am tot avut de alergat. oricum nu eram foarte hotarata sa scriu dar am vazut ca speel are nevoie de ajutor si sfaturi. pe langa impachetarile cu cearceafuri umede incearca dupa ce ii dai algocalmin sa ii pui niste sosetele imbibate in otet. La Alex a functionat. I=a scazut imediat temperatura. iar prosoapele trebuie sa nu fie extraordinar de reci. Iar daca vezi ca nu functioneaza poti sa il pui si in apa rece in cada. apa sa fie la temperatura camerei. este mai riscanta metoda ca plange dar este eficienta.a fost probata de o prietena de a mea. dar sper ca algocalminul sa isi faca efectul.
sanatate multa si noapte buna
merg sa imi culc cupchilu' care azi noapte nu a dormit nici el prea bine. cred ca ceva dintosi sunt de vina.
gongutza spune:
Mey,la baile cu apa rece apa nu se pune din prima rece,ci se raceste progresiv,ca riscati sa va faca copilu convulsii....mie mi-e frica de bai din astea,asa ca mai bine nu....prefer impachetarile sau medicamentele....
Olivia patutul este destul de inalt,nu are cum sa iasa marmota afara,chiar nici macar Alex alpinistul nu a reusit sa evadeze.Si noi avem tot Graco,numai ca al meu e mai mic ca al Roxanei,e modelul Contour Electra care are doar 1.10m lungime si 80 cm latime sau ceva de genu....aiurea rau ca nu am gasit saltea pe dimensiunea asta,trebuia sa fac la comanda....dar oricum nu l-am prea folosit asa ca....
philip spune:
ema, sanatate lui ric...of, of cum a facut el febra,micul. auzi, el papa 400 g de iaurt pe zi? in reprize sau cum?
pupici vrabiutei, marcela imi dau seama cum pleci tu de-acolo
nicole, ai sa lucrezi 11 ore??? a, si la multi ani pt un an juma! cum te simti?
daria, si pupi iese musai afara ca altfel o ia razna, si-asa nu face soacra-mea nik, macar sa se plimbe cu el
nu mai stiu ce-am vrut sa zic, pupi meu e cacaios de vreo 2 saptamani, face doar o data da imprastiat, sambata mergem oricum la dr, sa fie caninii astia pacatosi? nici de mancat nu prea are chef...
va pupic
ps felicia, cu ce te ocupi?
philip&andreea
copilasi dragalasi
papadie spune:
Ema daca ai paracetamol supozitoare pt adulti taie jumate si pune-i! In rest sa cumperi Benuron (antitermic si antidurere pe baza de paracetamol cica sa le pune la temp mai mari de 39 cu 4) Mucosolvan (sa sparga tusea - e Ambroxolul romanesc)si Prospan (sirop de tuse) Noua ne-a dat pt tuse si SEDOTUSSIN (supozitoare care calmeaza tusea peste noapte si ajuta pe bebe sa doarma) Sanatate maxima
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
kim222 spune:
Nu stiu de ce mi-a aparut mesajul anterior ..de 2 ori..am vrut sa-l sterg..cica numai autorul are voie..helou..eu cine sint!
Este oficial (adica bilet platit)...Luca vine in Ro...si pe mine m-a luat deja cu bocit..iar tati imi ridica moralul...spunindu-mi ca se simte de parca-si tradeaza copilul
Adina multumesc de raspuns....O sa cumpar de aici ...mai ramine sa vad de unde fac rost de saltea..Roxi help!
Si sa va tineti acum cu cite intrebari o sa va inebunesc.....
editez..ca intre timp cineva m-a ajutat cu mesajul...hi,hi...tu Papa? Cum mai stai cu greturile?
papadie spune:
quote:nu io nu io!!! Aus KIM parerea ea e ca bunicii sunt ideali ca sa stea cu copchilu! Voua va urez suflet tare Gretze mai am da usurel aseaaaaa In rest ba o contractie ba o migrena ba o bronsita etc
Originally posted by kim222
editez..ca intre timp cineva m-a ajutat cu mesajul...hi,hi...tu Papa? Cum mai stai cu greturile?
kim222 spune:
Asa o sa fac! Si cind nu mai pot (adica zilnic)...dau o fuga pe DC si ma pling la voi...si sper sa nu-mi dati interdictie..pe motiv de mami depresiva....Asa ca Liliana...here I am!
Papa ...cit mai ai pina nasti? Mai rezisti?
gongutza spune:
Acum ce sa zic,n-ai pt ce Olivia....si chiar ma gandeam,daca o dormi pe salteaua patutului,ca normal daca o pune la "parter" n-ar trebui sa fie in neregula...adika na,io asa ma gandesc...e drept ca e cam subtirica salteaua aia,da ma gandesc ca cine l-a facut nu l-a facut ca sa mai cumperi o saltea...
Lasa ca facem un club...tu,Liliana si eu,mamici cu copchii la departare,si ne consolam reciproc...sa vezi primele zile ce goala o sa ti se para casa,apoi cand te obisnuiesti cu ideea o sa-ti dai seama ca ai putin timp si pt tine,sa te rasfeti,apoi vine depresia ca ti se face un dor nebun de el,apoi te gandesti ca i-e mai bine acolo unde e decat plimbat in stanga si-n dreapta,si tot asa...e un cerc vicios....eu macar mai trag o fugutza din cand in cand sa-l vad...acum pleaca Dan ca e randu lui,nu l-am putut pacali nicicum sa plec eu,da lasa ca ma invart eu de o plecare mai lunga
Dana cum e Ric?
kim222 spune:
Musai sa cumpar o saltea...aia a lui este asa de subtire...si este pentru dormit ocazional...
Ai descris exact starile..la astea ma astept si eu ....Tu cit timp il mai lasi pe Alex? Pina gasiti un apartament in Buc?Daca da....nu mai este asa de mult!
Pe tine nu te bagsem in club...ma gindeam ca daca ti se pune pata...te urci in tren..si-l vezi..macar te consoleaza gindul asta...
pako spune:
buna
eu m-am ebay-ilit rau de tot....azi m-am batut pe o pereche de cizmulitze ...am dat pe ele 7 euro cand in magazin sunt cu 40...si sunt purtate doar o data....nu pot sa pun poza acum , nu-mi iese...
Dana, ce face Ricardo...da ii pui sosetutze cu otet, otetul sa fie diluat in apa.Cand ajung in tara la sf. lu' martie iti trimit pachet un panadol baby(am avut unul si l-am dat )
Si Andreea mea ieri la amiaza frigea...a avut 37.7 si spre seara a scazut la 37.0....iar noaptea s-a foit ca nu putea respira pe nas din cauza mucilor care au revenit in fortza.
In rest suntem bine....