Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (152)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

http://i14.ebayimg.com/02/i/05/ff/54/22_1_b.JPG

am reusit...astea sunt cismulitzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Pai daca ai de gand sa mai cumperi o saltea,de ce nu cumperi patut de lemn cu gratii care se poate transforma apoi in pat pt copii?Ma gandesc ca la cat dai pe patut,plus kg in plus platite pt transport,plus saltea,mai bine iesi cu un patut normal,care e si mai sigur si are si saltea?Vazusem eu pe net ceva interesant,da nu mai tin minte unde...
Mai as vrea sa ma pot urca in tren,da' nu prea poci...n-am stare,nu-mi place cu trenu deloc,plus ca de obicei car dupa mine pampersi,lapte,jucarii,hainute,deci iti dai seama ce bagaj considerabil am,asa ca plec cu masinaCulmea culmilor,in Alba Iulia nu se gasesc Libero up&go)chiloti) ca din pacate Alex nu mai sta de mult la pus pampers obisnuit,asa ca e chilotzar...
Si as vrea sa ma duc mai des,dar nu pot...eu inca fac munca a doi oameni,de parca mi-ar face si mie statuie in fatza aeroportului...hehehe,daca veniti cumva pe aici si vedeti un soclu sau ceva in constructie sa stiti ca e statuia mea ...ca sa nu ma plang de salariu,ca oricum eu zic,se pare ca tot eu aud...si nu pot nici sa nu ma ocup ca se incurca treaba rau si tot eu trag mai tare...asa ca vreau nu vreau,fac si tacAcum ei banuiesc ca mi-au inchis gura cu stimulentu lu peste,ca zici ca asa mare favor mi-au facut ca mi-au dat actele necesare,de parca i-ar da ei din buzunar....ma rog....e luuuung subiectul si prea tarziu ca sa ma mai gandesc...

Mergi la inceput

Olivia, chiar nici nu ma gandeam la intorsatura asta... cu Luca in tara si voi acolo...cumparati o camera de luat vederi(cum a facut Dana) si asa o sa-l vedeti zilnic.O sa-i fie bine langa bunici, sunt sigura....sigur o sa invete mult mai multe decat daca ar fi stat cu MP.

Adina, data viitoare cand te duci la Alex fa-i si niste pozici sa-l mai vedem si noi ca ni s-a facut dor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

misto cizmulitele, eu credeam ca-s pt tine

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Andreea, io am renuntzat demult sa-mi mai iau ceva pt. mine...cum am un ban in mana...hop, ii dau pe funduletzul lu' Andreea.
Ce mai face Pupi? Se intelege bine cu soacra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Am culcat copilul.Merci fetelor,febra tot n-a scazut,ca-i neam prost.Nu vrea sa bea si sa manince neam.A papat iaurt 100 si 100 lapte cu circ si apa cu seringa putin.A venit sefu,si am facut rost de paracetamol 250,i-am pus unul in fund si l-am culcat.
mama lui Pupi,Ricu maninca iaurt in 2 reprize.Dimineata si seara.Deocamdata e alimentul preferat.
olivia,sa fie cu noroc atunci,ca se poate si mai rau,bine ca sunt sanatosi si n-au altele.pe mine sa fie bolnav m-ar omori direct.
Adina,si eu sunt in club,Serbanul meu e in Ro cu maman.Bine al meu e mare si voinic si e altfel,dar mie tot mi-e juma de inima la pachet la el.
Papadie,ami aruncai un ochi pe la nemtoaice si ce cetii ca aveti o Sofie mititica.Mai,are mama doua fete,las ca am eu doi baieti.Facem schimb:tu-mi dai o fata eu iti dau un baiat.Pupici multi si sa fiti sanatoase.

.

Mergi la inceput

Aoleu,ce-am facut,uite ce pagina goala.Ma iertati,va rog virsta.Felicia,Mario la fel,bey,daca-ar fi dupa el,si-ar lua calc si la .E-bay-ul asta e varianta nemteasca la DCpentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia..pupici sa treaca mucii...dragute foc cizmulitele...
Adina...eu patul il iau de aici ca-i pliant si-ncape in valiza...Salteau de acolo...Nu merita sa investesc in pat normal...Cam in 15 luni ...vrem sa ne facem casa si atunci cumpar totul nou...Si apropo.....care sint cei mai buni pampersi in Ro? Cum aflu si eu la vreo 13 kg ..ce numar are Luca in Ro?
Si de unde se pot lua ce-i mai ieftini in C-ta(asta este pentru Roxi)?
Dana..scuze ...am uitat sa te bag in club..ce conteaza ca este mare....

Mergi la inceput

Papadie,am facut vreo prostie ca am zis de fetita?
sau stiau si n-am fost eu pe faza.Sa nu ma certi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu nu stiam ca-i fetita ...Sa-ti traisca Mielu 2 !!!!!!

Mergi la inceput