Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (152)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
seara seara
Dana-ema am lesinaat de ras cu dormitu pe vaaal! (imi trebe emoticonu ala care se tavaleste pe joooos!!!criminal!
bey da de unde scoateti voi ideea cu 5-700ml lapte pe zi la varsta asta???? pai daca ei beau 900ml acu 1an....e anormal acum sa bea atat de mult! 4-500ml e mai mult decat de ajuns!
Olivia da maica, nu-tz aduci aminte de cand eram gravi ce preturi is aci? eram sigura ca in us sunt patuturi din astea cu 30$!!!! al meu e 60/120cm deci eu cred ca mai are loc marmota pana la fro 2 ani in el.
Gabi, para e cea mai buna. eu ii iau lui Pat si din cele galbene, sunt foarte zemoase si bune. succes!
kim222 spune:
Dana...super ..esti pe !! Nici eu nu as putea dormi...
Roxi merci de dimensiuni...incape! Dar sa nu crezi ca patut din asta nu este si la 200$.....toate preturile ..pentru toate buzunarele...asta-mi place aici!
Adina...socrela este de treaba...mai ales cind nu stam in aceeasi casa
kim222 spune:
Gabi incearca si cu prune.....Si daca nu merge,pune un supozitor cu glicerina.
Nici eu nu am de lucru....
speel spune:
Gata,am descoperit de ce n-a mancat Ricu mancarea.C-are febra.39,asa tam nesam.A luat raceala de la mario.problema e ca n-am nimic in casa,tatsu e cu capra la fotograf si aici farmaciile se inchid la 18.bunnnn,deci ne descurcam pe uscat.noi celulare n-avem si soacra-mea nu raspunde.deci v-am prezentat termenii ecuatiei.acuma are cineva vreo rezolvare?I-am dat o vit.C si apa cu seringa.Nu vrea sa manince si sa bea,deci are rosu in git.
Roxana eu am 54,mario 95,i-a gindeste-te pe o saltea cu apa, normal ca ma ridica de urgenta la etaju 1.Si uite asa dorm eu cocotata!!!Bey,ar mai fi un avantaj al saltelei cu apa,dar mi-e rusine sa-l dezvalui.
Una peste alta,in afara de sosete cu otet,pina vine tatsu sa-mi faca rost de paracetamol,ce mai merge?
speel spune:
Am uitat ceva,tot rusine mi-e dar pe asta v-o spun:Cind avem "treaba",clipoceste apa-n saltea de zici ca o facem pe malul marii.Stit cintecul:iubita mea sa ne-aruncam in mare.Doamne plodul meu e bolnav si are febra si eu debitez tembelisme.rusine sa-mi fie
gongutza spune:
Dana ai algocalmin fiole in casa?Daca ai da-i juma de fiola si-i trece febra repede repede.Sfatul asta l-am primit eu acum vreo luna,cand era ALex la fel,cu febra.si hidrateaza-l cu apa,suc,ce-o fi acolo,numa sa bea ceva.Io cu babismele nu le am asa ca nu te pot ajuta.Sanatate multa!
speel spune:
adina,am,no ca m-am damblagit.tot ma gindeam ce naiba sa fac,acum merg sa-i dau.merci mult,chiar uitasem de algocalmin.eram fixata pe paracetamol.scuze ca scriu naspa da-s cu el in brate.mercic inca o data
speel spune:
olivia,in cearceafurial pun daca ajunge la 40.nu-i problema ca plinge,decit sa-mi faca alta dandana mai bine sa plinga.