Mamici martie-aprilie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
Qamar spune:
neatza, fetele
Dea, e o scumpica papusica ta si sunt sigura ca o sa fie bine si o sa o ai acasa cat mai curand 

fetele, cum altfel sa incepem ziua decat cu o portie de ris???
Adam si Eva se plimbau prin Paradis. Eva intreaba:
- Adam, ma iubesti?
Adam rabufneste:
- Am vreo alternativa?
Noemi
32+
Poze cu burtica
Laura Ioana spune:
Noe

Ion si Maria in noaptea nuntii. Ion e mare smecher iar Maria inocenta si prostuta. Clasic again: "ce-i aia?", "pai Marie, numa io am asa ceva, nime pe lume nu mai are". Peste cateva zile:
"Ioane, l-am vazut pe Gheorghe la cosit cand s-o dus dupa tufa si si-a dat izmenele jos, sa stii ca are si el"
"Pai Marie, Gheorghe e cel mai bun preten al meu, io aveam doua si
i-am dat si lui una"
"Aaaaaa, bine"
"Da' totusi..."
"Ce mai vrei fa?"
"Prost mai esti ma, de ce nu ti-ai oprit-o tie pe aia mare?"
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
manu spune:
Serj, multumesc mult de urari! Asa sunt nemtii, sa vezi ce subtire sunt imbracati astia mici. Prost e ca eu sunt cam friguroasa de felul meu si fac destul de cald in casa. Sper sa trecem peste perioada asta!
Nshiro, multumesc mult, esti tare draguta! Vroiam sa-ti multumesc si pentru explicatiile pe care le dai referitor la nasteri. Explici asa de frumos ca nici nu mai e nevoie sa merg la curs. Sa stii ca chiar am citit de cateva ori explicatiile sa-mi intre la cap. Sper sa nasc normal de data asta!
MP si Catrinel, multumesc mult!
Doublemom, ma bucur mult ca esti bine si ai deja 32 de sap! Chiar daca e greu cu statul la pat, nu ai de ales. Eu am stat 8 sap in pat, dintre care 3 nici la WC n-am avut voie si stiu cat de greu e cu ditamai burtica. Bebelusele tale cat sunt de mari? Iti tin pumnii sa mai rezisti asa cum iti doresti inca 4 sap.
Kim, sunt super pozele! Sa-ti traiasca! Si pe mine ma cam sperie cand aud de atatea fete care nasc asa devreme. Eu dupa experienta mea, am un ditamai morcovul. Nu-mi fac griji cum o sa nasc si daca o sa ajung la termen. Desi, pana acum nu am nici un motiv sa ma ingrijorez.
Dea, e o dulce bebelusa ta. Stiu ca in poze pare mai mare decat e, abia in poza unde esti langa ea poti sa-ti dai un pic seama cat de mare e. Eu le-am vazut tot in poze prima oara pe ale mele si mi s-au parut ca aratau bine. A 2-a zi cand m-am dus sa le vad am avut un soc cand am vazut cat sunt de mici. Tremuram si plangeam in continuu. Te inteleg asa de bine cum te simti ca ai plecat fara ea acasa! Fetele mele au mai stat 3 saptamani in spital dupa ce am venit eu acasa si tare greu mi-a mai fost. Numai gandul ca sunt ingrijte cum trebuie m-a facut sa rezist. Oricum, pt ea e mai bine sa stea acolo sub observatie si tu ai timp sa te refaci un pic. Va doresc tot binele din lume!
Laura, da asa e! Au fost f mari, asta a fost norocul meu cel mare. La 28 de sap cand era sa le nasc prima oara aveau 1600g si 1300g. Cea de 1300g a luat 1 kg in ultima luna. Toata sarcina a fost mai mica decat cealalta si in ultima luna a depasit-o. Erau cele mai mari de la terapie intensive. Aveau o vecina de pat care avea 900g si vreau sa spun ca era stabile cand am plecat noi din spital.
Va pup,
Manu
Poze
aniversare
danielaneda spune:
Buna la burticoase si mamici!
Dea Si Nicolle felicitari pentru bebei. Sa fiti sanatosi si fericiti in noua formula!
Nu am mai intrat pe net pana acum deoarece am avut probleme cu serverul. Astazi este ultima zi de munca pentru mine iar acasa nu am net. O sa intru mai rar pe forum
.
Va doresc "toate cele bune", nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi!
Am sa il rog pe sotul meu sa va mai scrie cate ceva despre noi in cazul in care apare cate ceva.
O sa imi fie dor de voi!
Va pupicesc!

Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'
mihaser spune:
Salut mamicilor!
La multi ani si sarcina usoara pe ultima 100m si o nastere si mai usoara!
Si eu sunt o mamica de martie/aprilie 2006...astept la sfarsitul lui martie (sper eu!) un baietel care este foarte cuminte in burtica si pe care ne-am gandit sa-l botezam Cristian.
Ma ingrozeste o nastere prematura ptr ca dragutul de tati nu mi-a luat nici pijama...ce sa mai vorbim de bagaj ptr spital. Ptr baietel am reusit sa mai cumpar eu ceva hainute, deoarece la capitolul cumparaturi sotul este incepator! Sper sa apuc sa-i cumpar copilului tot ce ii trebuie inainte de nastere! O sa vina si mama sa ma ajute putin cu amenajarile si pregatirile...Eu citesc deja carti si articole despre cresterea bebelusului...pentru ca este primul meu bebelus si vreau sa fie cat mai bine ingrijit. Nu stiu cum o sa ma descurc, mai ales ca sunt o ipohondra ...
Am inceput sa ma gandesc la nastere si parca nu mai am rabdare...ma enerveaza faptul ca nu mai pot sa calatoresc, nici prin oras nu mai merg asa des pe gerurile astea...haina abia mai ne cuprinde...si cand am citit ce se intampla prin spitale m-am ingrozit...mai ales ca nici eu nici tati nu suntem din aia "descurcareti" (cu dat spaga si minuni de genul asta!) Dar mai bine nu ma gandesc la ce e mai rau! Poate se va intampla o minune :)
; 30+
Pupici pe burtici!
Mihaela
Laura Ioana spune:
Aaaa era sa uit ce m-a enervat ieri dr de familie (ca am fost si la ea); am intrebat-o de analiza pt streptococul B, daca e gratuita sau costa si a sarit in sus ca nu exista asa ceva decat in gat si ca nu ai cum sa-l transmiti lui bebe la nastere decat daca il saruti pe gura
; asta e nebuna, mai ales ca stiu cat este de riscant pt bebelus daca nu e depistat la timp! Si a tinut-o pe a ei pana in panzele albe
Nu mai spun ca la numaratoare (pe degete
) a rezultat ca am 30 de saptamani si nu 32 cum am de fapt
La ea cand ma duc o data ii iese nr de sapt, o data nu-i iese
Ma scoate din sarite
Laura
cu
? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Qamar spune:
laura Ioana, vad ca iar suntem in clubul de ris ![]()
![]()

asa ca...nu ma pot abtine:
Doctorul intra în dormitor, lasandu-l pe sotul foarte agitat sa astepte afara. Peste doua minute, doctorul iese din dormitor si cere un cutit de bucatarie. Sotul se executa si doctorul dispare din nou in dormitor. Peste putin timp iese din nou, de data asta cerand un ciocan si-o dalta. Sotul da fuga pana jos si se intoarce cu un ciocan si o dalta. Acum bietul om era intr-o groaznica stare de agitatie. Doctorul reintra în dormitor, reapare din nou dupa vreo cinci minute.
- Imi pare rau, spune el. Ma tem ca am nevoie de o ranga.
- O ranga?! tipa sotul cu glasul sugrumat? Ce are? Spuneti-mi si mie.
- N-am avut cum sa o consult, a spus doctorul. Incerc sa-mi deschid trusa ...
Poze cu burtica
ceela spune:
Dea, sa-ti traiasca fetita si sa fiti repede impreuna acasa!
Nu ma mai satur sa ma uit pe pozele ei, si nici nu-mi pare asa micuta, are si un perisor bogat, e o scumpa.
Cat despre nastere, ne bucuram ca ne-ai dat asa detalii, sa stim si noi la ce sa ne asteptam. Multumim pentru poveste.
Eu am facut ultimele analize, + consult oftalmologic. Observasem eu ca nu mai vad bine scrisu la tv, dar nici chiar asa: miopie de la
-3,50 a crescut la -4,50 si parca nu s-a oprit. In schimb retina este in stare buna, adica nu am primit indicatie de cezariana.
Voi vedeti bine? adica la fel ca inainte?
poze 34+
Tina_Welsh spune:
Dea,ce sa zic.Esti o eroina.Iar micuta Mia este o frumusete de copil!
Dupa cum am mai zis sa creasca mare si voinica si sanatoasa!Cati cm a avut?
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
doublemom spune:
manu saru'mana de urari. Poate imi dai si mie cateva idei de pozitii in care sa mai stau, ca in 8 sapt probabil ai avut timp sa inventezi. Mie deja imi amortesc toate alea de stat semiculcat, pe o parte, si nu pot decat pe stanga ca una din domnisoare sta cu popo fix pe ficatul meu si daca ma pun pe dreapta se varsa instant bila si sa te tii arsuri! Pana acum am boierit ca imi era bine mersi cu statul pe canapea, cu perne imprejur, cu picioarele ba sus ba jos, dar nu ne mai tine figura ca nu se relaxeaza burtica suficient.
Nu stiu cat de mari mai sunt ca abia de luni intr-o saptamana merg la ultima eco morfologica. Acum ne-am uitat doar la inimioare sa le vedem ca bat corect, la lichid sa fie destul, si la pozitie. Stau tot cu caspul in jos amandoua, cea din stanga are capul angajat, mobilizabil. Asta ma cam sperie ca inseamna ca se cam pregateste si eu vreau sa mai stea.
Sorry fetelor ca eu ma cam lamentez, dar mai scap de psihoze daca vi le povestesc.
Da' de ranjit la bancuri tott nu ma las!!
Asa ca va dau si eu o mostra, mai ales pt noi, astea mai coapte:
Cele 7 minuni din Romania in perioada ceausista:
1.Toata lumea avea de lucru;
2. Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea.
3. Desi nimeni nu muncea, planul se facea 1oo %.
4. Desi planul se facea peste 1oo %, nu puteai cumpara nimic.
5. Desi nu gaseai nimic de cumparat, toata lumea avea de toate.
6. Desi toata lumea avea de toate, toti furau.
7. Desi toti furau, niciodata nu lipsea nimic
Miha 32+