Mamici martie-aprilie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Inca unul de care zice cine mi l-a trimis ca e banc intelectual

Baietelu la cofetarie:
"Sarumana tanti, aveti Fanta roz?"
"Da puisor, toate avem fanta roz.."

Miha 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

doublemom, welcome to the club ..ma refer la clubul 'glumistelor'

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hai, mei, Zuzi, ca ma asteptam sa umpli poza…. Arati super!!! Si stralucesti de fericire!!!!!!!!!

Cristina, si noi tot Hartan!!!!!!! Pe bune!! Si sa mor io daca n-am scotocit si am comparat, ca-s deja as in materie. E calitate foarte buna. Trebuie sa-ti spun ca noi luam de la mana a doua, asa il luam cu vreo 300, cu o gramada de accesorii. Tu vrei cu softtasche sau cu babywanne (landou)? Eu vreu landou, ca sa si doarma in el o bucata.
Pe acolo la Hauptwache am dat si eu o tura, si la Esprit. Si la Baby walz aveau reduceri. Dar eu am luat de ex costumasele pt dormit de la Woolworth, ca-s bune si-s bumbac 100% si costa 1,99 euro… si am luat multe, pt acuma si mai tirziu, ca oricum in ele va sta cel mai mult, deocamdata.

Nshiro, carucior din ala e cel mai practic, care e si pt noi nascuti si pt copii de un an doi. Vezi sa aiba cit mai multe accesorii, ca-s practice.

Aida, ce fain se vede aia mica in poze!! Excelent! O sa fie o dulceata de bebelasa!!!
Fii linistita aida, astea-s numai pre-contractii. Sa ai grija sa observi daca-s regulate sau nu. Eu incep cursurile pre.-natale in 17 feb, noroc ca-s numai 3 zile si mai am de vizitat o clinica….las c-o sa fie bine!

Kim, am rugat-o pe mama sa-mi caute garmastanu ala si nu gaseste!! Si am mai auzit ca nu se gaseste nici in Bucuresti. La farmacie zicea tipa aia ca ar contine si ceva galbenele???? Habar n-am.
Stai, uite ce am gasit, oare se poate comanda la farmacie? http://www.protina.net/produkte/garmastan.htm

Ciuf, ce burtica mindra!!!!!!!!!! Si hainutzele sunt superbe, pe bune! Mai ales costumasul ala portocaliu, mmmm, tare sic!!
Cu injectiile, asa faceam numai in Ro, citeodata, cind se grabea asistenta, parca eram o iapa. Aici ma culca pe pat…

MP, imi dai sperante cu lapticul!! Multumesc!!

Doamne, Tina, ce faza, cred ca am sa incerc si io, poate reactioneaza puturosenia mea mica. Tati ar innebuni de fericire!!

Deea, e asa de scumpa Mia!!!!! O dragalasa mica!! O s-o iei repede acasa, sigur va recupera rapid!! Draga de ea, cum se uita, ai impresia ca pricepe tot-tot!! M-a impresionat povestea nasterii…cit a durat? De la 6 dimineata pina la 7 seara, sau n-am inteles bine?
Ai fost o curajoasa…. Serios, si te pune asa cu fundu-n sus sa impingi, mai sa fie…

Doublemom, si zici asa, cu pinguini… ca nici io nu ma prinsesem ce pinguni ai bagat tu la ghiozdan!!!

Ariadna, sunt curioasa de metoda aia. Un fel de… torturo-punctura sa te arda cu tigara la deste. Daca functioneaza, o facem si pe asta!!!!
Multumesc, chiar eram relaxata si happy!!!!!! Acuma m-a pocnit o raceala, cred. Bag ceaiuri, miere, lamaie. Ce enervant!!!!!!!

Gagici, eu ce ma fac, a mea titza mica e cam puturoasa, misca numai atita sa simt ca-i acolo…. Nu stiu din ce cauza… de la inceput a fost asa, prin luna 2-3 trebuia sa-i dea dr una cu echograful in coaste ca sa zica si ea ceva. O FI NORMAL??? Stiu ca in unele zile misca bebeii mai mult, in altele mai putin, dar a mea e constanta, misca putin, numai foarte rar trage cite o hora, mai ales cind stau acasa. Nu stiu ce sa zic…

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

quote:
Originally posted by doublemom

Inca unul de care zice cine mi l-a trimis ca e banc intelectual

Baietelu la cofetarie:
"Sarumana tanti, aveti Fanta roz?"
"Da puisor, toate avem fanta roz.."

Miha 32+

Hehehehe, excelent!!
Dar…chiar roz….acuma nu mai e, sa fim realiste

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Mama, ce bine e sa te plimbi...am fost acum aproape 2 ore. E rece, dar placut.
Am vazut ca discutati de analiza de streptococ...am uitat sa zic ca mie mi-a luat la controlul de 32 sapt. proba pentru analiza. Daca apare ceva, se face un mic tratament cu antibiotic. Laura Ioana, nu stiu ce are doctorita ta, dar si eu stiu asa cum zici tu, ca se poate transmite la bebe si d-aia trebuie facut testul inainte.
Va urez de pe acum un weekend placut, ca o sa cam fiu pe drumuri zilele astea.
Ariadna, 34+

Mergi la inceput

Mei gagici, nu ma mai faceti sa rad ca mi se intareste burtyca!!
ciuf am uitat sa-ti spun cum am ras cu tati al nostru cand i-am povestit de Luca!! Cel putin la faza cu piciorul ridicat s-a dat pe burta de ras!! Si zice ca sa vezi ce copil destept se face !!
catrinel cred ca v-am facut pofta cu pinguinii mei!!
Ia spune, tu mananci un dulcisor acolo? Sau macar bei un sculet de fructe, ceva? Ca cica dulcele stimuleza miscarile la bb-i. Daca nu vrea singura, incearca sa o provoci!

Deh, nik nu mai e roz cum era odata, da' cica isi revine !

Miha 32+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

andra simona,la Giulesti sunt bebei nascuti intre 5 si 6 luni,cu greutati cuprinse intre 500 si 800 de grame,perfect sanatosi si mai ales,f. bine ingrijiti.Si asa este,Dumnezeu iubeste copii!Mult de tot!
Catrinel,super burtica!Sper sa apuc si eu sa mai ,,stau la poza,, si poate duminica,cand oricum trecem in sapt. urmatoare,sa mai pun poze noi,sa ne masuram burticile.
Garmastanul nu miroase(sau nu simt,deci nu ma deranjeaza),dar este albastru si sfarcurile(+areolele) capata o culoare nostima pe moment.Dar este eficient si pot sa-ti spun ca eu l-am vazut peste tot(Help-Net are cu siguranta!).Sotul meu rade de titi,spunandu-mi ca seamana cu niste harti pline de fluvii(din cauza vinisoarelor).Si evident ma intreaba daca isi vor reveni(asa cum ma intreaba despre intreg corpul meu...).
Delia,habar n-am avut ca fomita provoaca contractii!Bine ca ne-ai mai deschis ochii!
Tina,este ifiorator ce i se intampla lui Tcelen.Bine macar ca Maria este bine si macar a putut-o lua langa ea.
Si Thea are astfel de manifestari atunci cand il simte pe tati al ei.Si eu suport cu stoicism,dar si cu infinita dragoste,suturile si celelalte senzatii provocate de amplele ei miscari.
Pispi,este tare simplu sa faci chiar tu paturica.Eu sunt ,,arvunita,, pt. perioada urmatoare,asa ca trebuie sa te mobilizezi si sa o rasfeti pe Zmotocel cu o paturica frumoasa!
Doublemom si eu am trecut de ieri pe Gynipral,initial 1/5 la 6 ore si acum 1/6 ore(la indicatia Cezarei,evident.Am de ieri contractii,uneori dureroase usor,alteori doar intariri de burtica,dar intru intr-o panica de necrezut.Asta noapte am crezut ca mor de frica si abia asteptam sa se faca dimineata sa o sun pe Cezara(mi-a fost jena sa o sun in toiul noptii...).Oricum,intotdeauna se intampla toate relele doar noaptea(ca si durerea de masea..)
Daca nu gasesti injectii si iti mai trebuiesc,da-mi un PM cu nr. tau de tel si poate iti fac rost(stii tu,soacra-mea,farmacist,bla-bla...).
Bine ca ai spus ce sunt pinguinii,ca ma pregatea sa te intrb.
Biuta,nu ma grabesc sa iau Tums,pt. ca nu am intrat inca in posesia lor.Dar este admis,in timp ce pe prospectul de la Maalox scrie ca este contraindicat in timpul sarcinii.D-zeu mai stie!
Ciuf,din nou Luca este super tare.Trebuia sa inhalati si ceva saruri...Stie el ceva!
Anairda,i-am spus adevarul sotului meu,m-a certat un pic,dar cand a vazut ce lanica frumoasa i-am luat,i-a trecut.dar m-a pus sa jur ca nu mai evadez!
Serj,acum sunt din nou consemnata la pat,dar momentan,stau in fund(si nu prea-i bine),dar trebuie sa vb. cu voi,ca am ramas in urma rau de tot!
Nshiro,super pozele!Super!
Alinaalex,iti sugerez sa iti intinzi deja antenele prin maternitate,sa vezi daca poti aranja ceva din timp.
MP,merci pt. aprecieri.Ma apuca tristetea cand ma gandesc ca la al doilea bebe ma va mai parasi elanul.Si mi-e ciuda,ca este la fel de important si de iubit...
Zuzilici,ia mai baga-ti piciarele(scuze,asta simt...) si fii mai egoista,ca daca nu te ingrijesti tu,nu o face nimeni!
Kim,tare dulce puiuta ta.Intr-o pozica doarme?M-am topit!!!!
Dea,va pupam,pe tine si pe frumoasa Mia.Dupa cum ai descris tu nasterea,nu m-am speriat prea tare si pare sa nu fi fost groaznic.
Ai avut arsuri in sarcina,ca la ce perisor are Mia.......
Ceela,eu nici nu mai vad bine,nici nu prea mai aud,ca sa nu mai vb. de gandit!Sunt ca o leguma tembela,inofensiva si adormita...

ANDREEA GEORGIANA +30 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Asa cum am spus deja,am scapat cu viata de pe urma evadarii,dar pana la urma pulloverul il va desavarsi matusa mea,intrucat eu am inceput a doua paturica.Aseara am primit patutul(de la ai mei,urmand sa vina si masuta de infasat),dar inca nu l-am asamblat si o vom face maine probabil.Sapt. viitoare comandam si restul mobilei,precum si covorul,perdeluta,draperia,veioaza.....
Tot aseara am inceput sa am contractii,nedureroase,insa m-am speriat cumplit si am fost indemnata de catre dr.,evident,sa trec pe Gynipral.Bine ca a gasit tati langa noi,pt. ca abia asteptam sa incep tratamentul,in primul rand pt. psihicul meu zdruncinat.Si asta noapte mi s-a mai intarit butica si de cate ori megeam la baie(adica f.f.des),venea si tati sa vada daca ne simtim bine.Acum este la serviciu si e zombie.Dar e tare dulce si grijuliu!
Poate ca am innebunit,dar simt ca s-a intors bebita,intrucat asta noapte,intre contractii,tati ne mangaia pe burtica si in dreptul buricului,in dreapta,a aparut ceva ce semana a capsor sau a fundulet.Adica altceva decat manute sau piciorus,care ar fi trebuit sa fie in pozitia aceea.In plus,de la o vreme acolo simt si sughitul.Ma framanta ingrozitor aceste temeri si nu stiu la ce sa ma mai gandesc.A...poate doar la faptul ca am doi bebei.asa cum de curand a patit asistenta nasei mele.A facut in timpul sarcinii 8 ecografii(3D la centrul Doris,ca era mai putin aglomerat)+ cele de la dr. curant(de la Mat. Cantacuzino,unde ea este asistenta dealtfel) si la toate rezultatul a fost acelasi:fat unic,sex masculin.Ea nu a luat mult in grutate,asa ca nu si-a pus semne de intrebare.Avea doar burtica mare si uneori,simtea miscari puternice in ambele parti,dar se gandea ca are un bebel f. jucaus,care da din picioare.A nascut la termen,cu cezariana si cu anestezie generala(mare noroc,pt. ca altfel ar fi facut infarct).Ulterior,a fost socata la aflarea vestii si mai ales cand i s-a relatat de catre colegele ei asistente cum a decurs operatia si cum dr. nu intelegea de ce dupa ce a scos baietelul,mai era ceva acolo.Al doilea baietel.asadar,dr. a constatat la nastere ca sunt bgemeni,dupa atatea controale si ecografii.Nu stiu in ce pozitie puteau sta,dar sa nu auzi 2 inimi la ecograf?Ca sa nu mai vb. de faptul ca noi facem ecografii pt. a descoperi anomalii sau cine stie ce nereguli.Initial am crezut ca nu poate fi posibil,dar am vb. cu mamica in cauza.A propos,bebeii aveau 2.500 respectiv 2.800 gr.,adica f. mari.Asta este,de multa vreme vroiam sa va povestesc asta,dar acum am facut-o,ca tot ma framanta aceasta idee.Si asta,adica!Gata,am amortit.

Mergi la inceput

La o toaleta publica in State, in dreptul pisoarelor,
unul langa altul,
Cassius Clay si Copilu' Minune. In timp ce se pisa,
Ali vede ca Adi Copilu'
tot scutura, la intervale scurte, din cap. Asa ca il
intreba cu compasiune:
- Si tu suferi de Parkinson?
- Nu, manca-tzi-ash, da' ma stropesti in ureche!

Mergi la inceput

andreea georgiana multumesc de oferta , dar am rezolvat ieri dimineata cu injectiile. Tot Cezara sa traiasca, sufletista cum e m-a ajutat.
Chestia cu 2 bb e f posibila ca si la mine e f greu de prins ambele bebite un aceeasi imagine. Daca nu a facut eco pana in 14 sapt cat sunt inca f micisi se vad simultan degeaba a facut si 100 dupa aia!! De obicei se merge cu sonda abdominala dupa bb si doar daca mai cauti inca unul il gasesti. E la fel de posibil ca la diferite eco sa ii examineze celalalt bb, mai ales ca au avut dimensiuni apropiate! Iar doua batai de inima gasesti tot daca le cauti!!
Oricum e surprinzatoare faza !!!!
Ce dragut cu camera bebelinei!
Si...bun venit in clubul zapacitelor! Ca eu, dupa 4 luni de stat acasa, sunt deja senina si cretina!!!
noe facem club!
ceela si eu port ochelari. Nu am observat diferente dar oricum ma duc la oftalmolog pe 1 feb. Am citit undeva, deja uit unde, ca nu e recomandat sa-ti faci ochelari noi prea scumpi ca oricum iti revii si n-o sa mai ai nevoie de ei.
Laura ioana eu zic sa vorbesti si cu ginecologul tau despre analiza asta de streptococ. Sa nu te lasi pana nu o faci!! Despre medicii de fam eu m-am lamurit cand am auzit-o pe a mea ca recomanda paracetamol unei gravide in primul trimestru de-mi venea sa-i smulg tel din mana sa-i zic fetei sa nu cumva sa ia!!

Mai ce nu-mi ies din cap pozele micutei Mia, Doamne ca tare mai e scumpica!!
nicole vrem o pozisoara cu bebe Bianca!! ne dai??

Miha 32+

pozici

Mergi la inceput