Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu n-am pus niciodata ceva de scos petele. Si daca era cu kk, inmuiam un pic in ariel si in masina. Nici una nu e patata. Sa vedem mai incolo cand intra banana.
Ce par mare are Miruna...:)) Indata ii poti face codite

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, petele de kk se scot foarte bine cu Vanish, incearca asa. Am vazut poza cu Miruna ta, doamne ce mare s-a facut !!!
E vesela si draguta, sa-ti traiasca.
Daniela, nu mai stiu unde am citit ca sub minus doua grade nu se scot afara copiii, prin lecturile mele pe net...insa acelasi lucru i l-a spus dr. verisoarei mele de aici. Eu nu-l scot cand e foarte frig.
Pupici la fete si bebici,

Carmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, pot deja sa-i fac codite Mirunei; o sa-i fac o poza de la spate, sa vedeti ce plete are (aproape ca taica-su).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc Carmi! Si eu ma bucur ca e vesel copilul meu, ride la toata lumea, sta in brate la toata lumea, nu stiu de unde a mostenit skill-ul de socializare. Sper sa ramina asa, ca eu am fost foarte timida, si e nashpa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mama, ce pleata are Miruna. Nu i-a cazut deloc parul? Si Matei s-a nascut pletos dar i-a cazut, acum incepe sa creasca cel nou, dar inca are aspect de chelios. Si nu reusesc deloc sa-l prind razand sau zambind, cum apar cu aparatul cum devine brusc serios.

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Carmi, ma gandesc ca nu se scot daca sunt bebe mici, dar deja dupa 4 luni......cred ca se poate un pic mai frig. Ce sa mai zic de noi, care avem indata 6
Ioana, in spate si noi avem parut mai mare. Nu ca la voi, dar avem

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Asa e si Fabiano, vesel si prietenos. Am o serie de poze cu el (noi) in care rade cu gura pana la urechi, o sa le pun mai incolo. Insa, din pacate, i-a cam cazut parul, la spate are o chelie maaaaare.
Asteptam cu interes sa-i creasca parul.

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Locca, exact asta patesc si eu cu aparatul. Cand pun focusul pe ea, se aprinde ledul verde sau rosu si atunci devine brusc serioasa sau inchide ochii si atunci ....poc..... poza.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Codruta, ce face nora mea? Am avut o revelatie....
abia acum am vazut ca esti din Cluj...si eu sunt pe jumatate din partile alea (dupa tata). Faini oameni pe-acolo !

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Carmi, cand vi pe aici sa ne vizitezi!
Petra acuma doarme, i-am facut baita pe la 7. Sper sa doarma pana pe la 11-12. Am inceput cu sucurile de mar+morcov.

Poze cu noi

Mergi la inceput