Embrio-Reductie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Danadarla!!! Sunt impresionata !!! Doamne ce copii frumosi!!! Toti 3!!!
Sa le dea Dumnezeu sanatate ca merita pentru ca au luptat sa fiti impreuna !!!

Elka, si eu sunt un caz cu FIV la Giulesti obtinut cu greu dupa multe tratamente si interventii chirurgicale (meritul se datoreaza dnei dr Laura Dracea pe care o consider mamica numerul 2)...si o asteptare de 5 ani...dar merita orice efort!! Si eu am pus initial 4 embrioni, din care s-au prins 2 si apoi in saptamana 10 parca, unul s-a resorbit si a ramasa o luptatoare mica care e inca in burtica si pe care o astept la marea intalnire la sfarsitul lunii februarie!!!
Recunosc ca m-am gandit cu teama la un moment dat ca sunt 2 bebelusi si ca o sa fie greu, ce o sa ma fac, ca nu ma o sa pricep nici cu unul .....dar uite ca pana la urma tot Dumnezeu le aranjeaza pe toate...pur si simplu asa a fost sa fie...
Asa ca eu cred ca merita orice efort din lume mai ales daca ai asteptat atat ....si asa a fost sa fie !!

Merita !!! Nu renunta!! Sunt 3 vieti in burtica ta!!!

Kikiriki 36+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elka spune:

Din pacate nu am reusit sa vorbesc cu Dr Cezara Bucur. Am ajuns inainte la Dr Dinu Albu si avand in vedere ca lucreaza impreuna nu am vrut sa complic situatia.
Pana una-alta, Sambata sunt programata pentru embrioreductie.
Inca mai sper sa apara cineva pe forum care sa-mi zica ca a facut embrioreductie. Sa-mi zica numai cum a fost bine-rau, nu mai conteaza.
Eu o sa va tin la curent cu tot ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Danadarla extraordinari püisorii! Elka eü de embrioredüctie nü-mi amintesc sa fi citit dar mai avem o mamika cü tripleti pe forüm (care a nascüt la iasi) si care mai avea ün püiüt acasa! Sücces!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu vreau sa fiu sinistra... dar imi pare tare rau ca ai hotarat asa. Bebelusii tai sunt deja bine formati! D-zeu stie mai bine!

Saptamana a 12-a de sarcina
Cum creste bebelusul:

Fatul are aproape 6 cm in lungine - de la capusor pina la unghiutele de la picioare si cantareste aproximatix 13 grame. Este in continuare foarte "ocupat' cu miscare de colo colo si cu "lovirea" de peretii uterului - iar aceste miscari sint atit de fluide incit par un balet in apa. Degetele de la miini si picioare sint complet separate.Incepe sa exerseze miscari simple:inchide si deschide gurita, inghite lichid amniotic,pe care il elimina apoi ca urina. Uterul curata permanent lichidul amniotic, inlocuindu-l la fiecare 24 ore. Fata bebelusului e complet formata.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Am ramas total impresionata...FELICITARI si sa iti traiasca minunile . intr'adevar o familie frumoasa cum niciodata nu am mai vazut. Cred ca te simti tare mandra de copii tai...si na ca ai cu ce
danadarla Ce frumosi mai sunteti..o adevarata familie.
Inca o data felicitari.

Elka cel mai bine este sa faci asa cum tu crezi...insa nu uita ca viata te-a rasplatit daruindu'ti 3 ingerasi. Pacat ca nu avemtoate norocul asta
Pupici

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sa-ti dea Dumnezeu gindul cel mai bun! Mai ai timp sa te razgindesti!
Parerea mea este ca risti! Asa cum a mai spus cineva pe o pagina anterioara (Lavi, parca), poate omori un bebe care ar fi trait pina la capat, iar mai tirziu ceilalti se vor resorbi. Ce te faci atunci???
Eu nu as avea inima si nici curajul sa fac asa ceva! Eu era "sa dau coltul" in timpul celei de-a doua sarcini, dar nu mi-am pus nici o clipa problema daca sa renunt la bebe!
Mai gindeste-te! Noi sintem alaturi de tine!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadarla spune:

Elka, probabil ca din moment ce ai ajuns la FIV ai incercat sa ai copii si mai inainte. Daca D-zeu a hotarat sa iti dea trei, de ce vrei sa reversezi ceea ce te-ai chinuit sa faci pina acum?
Ce conteaza daca cineva a mai facut sau nu embroreductie? Poate sa iasa sau sa nu iasa cu bine, e un risc foarte mare care il iei prin procedura asta pentru ca ai sanse si sa ramai fara nici un bebe. Si atunci ce faci? O iei de la inceput?
Inteleg prin ce treci, ce decizii ai de luat si esti singura care vei fi afectata. Noi putem zice aici pe forum ce vrem, tu vei fi aceea care o sa porti sarcina si vei creste ingerasii. Santem alaturi de tine in gand si cum ti-am spus mai inainte, eu ma angajez sa te ajut si cu alte lucruri de care ai avea nevoie (vitamine, etc)
Tocmai vorbeam cu o prietena aici care are o verisoara cu tripleti in Bucuresti, care acum au vreo 6 ani. Uite, ca se poate!
Elka, nu iti poate spune nimeni ce sa faci cu trupul tau, doar constiinta ta.
Imi cer iertare daca te-am luat tare, dar parca simt ca timpul zboara si totusi mai ai putin sa te gandesti pina sambata la programare.
Iti doresc numai bine.

Fericita mama a trei, Dana.

http://www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?signin_error_code=1&conn_speed=1&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&email=&Uc=14gp2v79.1m0zito1&Uy=y55lc9&Ux=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

DAna nu mai mai satur sa iti privesc copilasii!!!!!
O curajoasa esti!!!!
Sunt niste bijuterii!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simba spune:

ELKA,
Daca eshti sigura ca asta e decizia potrivita iti tin pumnii.
Daca totushi, in ciuda faptului ca eshti programata, nu eshti impacata 100% cu ideea, mai ai putzin timp sa cantareshti din nou cu atentzie motivele care te determina sa iei aceasta decizie.
Poate-poate motivele care pentru tine cantaresc greu nu sunt chiar atat de grave si poate-poate nu reprezinta probleme insurmontabile.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

uite www.avantaje.ro/index.php?a=1311" target="_blank">un caz asemanator, numai ca doamna respectiva nu a facut embrioreductie. ce sa spun, alegerea e dificila. speram ca esti ok...

si despre cazul Adrianei Iliescu, din Jurnalul National de la vremea respectiva:
<<Adrianei Iliescu i s-au transplantat trei embrioni, toti trei fiind viabili la prima ecografie, fapt care i-a lasat cu gura cascata pe medici. "I-am spus acest lucru, i-am spus si de posibilitatea de embrioreductie, dar mi-a raspuns ca va duce exact ceea ce i-a dat Dumnezeu", a marturisit prof. dr. Marinescu. Pe la 9-10 saptamani insa, unul dintre embrioni s-a oprit din evolutie, iar la 33 de saptamani, al doilea fat s-a oprit din dezvoltare, "acesta fiind probabil sacrificiul pe care cea mica l-a facut pentru ca sora ei mai mare sa traiasca".>>

Mergi la inceput