Embrio-Reductie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

WOOOWWWWW! Extraordinare pozele! Ce copiii frumosi si simpatici! Si ce familie frumoasa alcetuiti impreuna!

Toate cele bune! Va felicit!
Elka, iti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie si sa mearga totul bine. Sa ne tii la curent!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Danadarla felicitari de trei ori!!

Elka, eu pe de o parte iti inteleg teama cu privire la sistemul medical din Romania, dar acum ca l-ai gasit pe Dr. Albu si pe Dr. Cezara Bucur crede-ma ca nu te vor lasa balta. Dr.Albu este un medic extraordinar.

Acum am sa iti spun atat: gandeste-te ca ti-ai dori un copil si te-ai chinui cativa ani sa il faci si nu reusesti. In plus te distrugi fizic (ia-ma de exemplu). Dumnezeu ti-a trimis trei ingerasi. Da-le sansa sa iti spuna toti trei "mama".

Te cred ca va fi greu. E greu cu unul dar cu trei dar asa cum ti i-a dat asa te va invata sa ii cresti. Nu vreau sa te judec dar gandeste-te si la riscurile reductiei.....

Sa nu te superi pe mine ca m-am bagat ca musca in lapte dar eu mi-am dorit tot timpul multi copii. Dupa trei ani de chinuri am adoptat un baietel pentru ca nu mi se mai dadeau sanse prea mari de reusita. Acum iata-ma in saptamana 20 de sarcina. Ma rog la Dumnezeu sa mearga bine pana la capat si sa mai avem si alti copilasi.

Te pupic si sa iei decizia cea mai buna,

Flory 19+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Doamneeeee, Danaaaaa, ce copii frumooooosi !
Ce veseli si simpatici sunt!
Bravo, sa va traiasca si sa va dea Dzeu sanatate!

Cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Danadarla,felicitari pentru cei trei copilasi absolut superbi.Cred ca se si inteleg foarte bine,asta pe langa faptul ca alcatuiesc un tablou unic.Sa va traiasca si sa va umple casa si inimile de cat mai multe bucurii!Pe tine te felicit pentru postarea plina de caldura si pentru curajul de care ai dat si dai in continuare dovada,prin faptul ca esti alaturi de o viitoare mamica aflata in aceeasi situatie cu tine(acum ceva timp),pe care probabil parerea ta o va ajuta sa aleaga calea calea buna.

Elka,viitoarea mamica pe care spuneam ca o cunosc si care asteapta tot tripleti este mica si slabuta,asa ca nu te speria de aspoectele fizice!

ANDREEA GEORGIANA +30 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dana imi scot palaria in fata ta . Sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ei.

Elka gandeste de 3 ori si fa odata. Si eu sunt o mamica destul de batranica la 35 de ani, care dupa 11 ani de tratamente am obtinut o sarcina prin Fiv. Am avut 4 embrioni transferati si s-au prins doi la inceput iar in saptama 8 unul s-a resorbit si a ramas unul care acum este un baietel minunat de 7 luni. Iti inteleg temerile dar trebuie sa gandesti pozitiv si totul va fi bine. Iti spun din proprie experienta ca exista si medici competenti care isi fac treaba cu adevarat. Eu am stat la pat 9 luni ptr a putea aduce pe lume minunea mea. Am avut probleme de coagulare, fibrom, incompatibilitate de grup sanguin, Rh negativ, endometrioza, aderente de la o operatie mai veche super urate si 5 anestezii generale la activ cu doua stop cardiorespiratorii pe masa de operatie si uite ca totul a fost bine in final. Pe masa de operatie dr i-a fost teama ca vom pierde copilul si uite ca ea a luptat eu am luptat si mica mea comoara a vrut sa vina pe lume. Mi-am dorit cu ardoare acest copil si uite ca a fost bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

dana, sunt ABSOLUT SUPERBI copilasii tai! Unul mai frumusel ca altul!

elka, consulta mai multi medici inainte sa iei o hotarare definitiva. Si sa stii ca exista si medici sufletisti in Ro si nu neaparat iti trebuie 5 zile ca sa ajungi la unul!!!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Dana, am vazut pozicile, sint absolut superbe! Asa niste copii frumosi mai rar! Si atit de diferiti...
Sa va traiasca si sa va bucurati de ei si de implinirile lor!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadarla spune:

Haideti ca ma inrosesc de tot acuma cu atitea complimente....mai ales ca n-am nici un merit, doar atit ca ii iubesc la nebunie pe fiecare in parte din puisorii mei, asa cum e normal pentru orice mamica....
Intotdeauna mi-am dorit doi baieti si o fetita, fetita nascuta in mijloc si blonda cu ochi albastri. Si uite, ca D-zeu mi-a ascultat rugaciunea si exact asa s-a intimplat (cred ca am uitat sa mentionez ca nu trebuie neaparat sa fie toti de aceiasi virsta....), dar nu imi pare rau nici asa, dimpotriva - am gasit foarte multe avantaje. In primul rand ca nu mai trebuie sa trec inca o data prin perioada sarcinii, tratez cu aceiasi virsta in acelasi timp, acelasi set de teme de casa, si or sa fie afara din casa in acelasi timp, sa mai am timp si eu cu sotul sa mai traim de capul nostru dupa ce sint ei plecati....(ca sa vezi la ce ma gandesc eu deja....)
Sa aveti un week-end placut si multa bucurie in familiile voastre.
dana

http://www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?signin_error_code=1&conn_speed=1&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&email=&Uc=14gp2v79.1m0zito1&Uy=y55lc9&Ux=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

daca tripleti sunt prea multi, atunci... www.funonthenet.in/index.php?set_albumName=sixtuplets-after-twins&option=com_gallery&Itemid=51&include=view_album.php" target="_blank">uitati-va aici
familia asta din poze avea deja o pereche de gemene acasa.
(asta ca sa mai capete Elka macar speranta si optimism )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simba spune:

ELKA, daca nu ai luat inca o decizie, te rog du-te la Giulesti. Acolo este un departament de reproducere umana asistata care functioneaza de ceva ani cu rezultate peste media europeana. Implicit, ei sunt confruntati des cu sarcini multiple ( de ex. eu am 35 de ani si sarcina in sapt. 14 cu gemeni si voi ramane sa nasc la Giulesti desi imi permit sa nasc aprope oriunde). Avand aceasta experienta bogata au si o sectie de neonatologie foarte buna si care se confrunta des cu aceasta cazuistica. Acesti medici (eu sunt la dr. Dracea dar o stiu si pe dr. Bucur si am o impresie buna despre ea - este un om cald si atent) pe langa experienta, trateaza sarcina ca pe un lucru foarte pretios. Au fost si la stiri acum vre-o 3 luni, 2 mamici care au nascut in aceiasi zi la Giulesti tripleti. In ceea ce priveste situatia din spitale ai dreptate si sigur ca riscul da a avea complicatii este poate mai mare la sarcini multiple, insa exista si posibilitatea ca lucrurile sa mearga ca pe roate (si atunci sa ne inviti pe toate la botez). De asemenea poti sa ai un singur bb si o gramada de probleme. Tata are o vorba: "sansa le surade celor care cred in ea".
Iti tin pumnii.
+14

Mergi la inceput