Scandinavii stiu DC (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

mara, sper ca ionu' a ajuns cu bine!

dorulets, la noi se studiaza religia obligatoriu in clasele primare(cred...daca stie cineva altfel e ok!).
m-ai omorat cu pozele gepetutzei! e superba! pai daca se si joaca sigura, ce nevoie are de nunu?

adela, pentru pasul inainte facut pentru o respiratie mai usoara.

sabinuts, bravos pentru piesa! pe cand prima auditie?

albico, pentru revenirea in mijlocul nostru! vino mai des!

soma, daca e vorba de turism, nici eu nu ma dau inapoi sa intru in orice fel de biserica. In turcia am ezitat pana sa intru intr-o moschee, nu stiam exact regulile, ne-am apropiat intr-o seara cand era slujba, sau cum s-o fi numind la ei...dar am vazut numai barbati inauntru. am plecat atunci, insa am revenit cand nu era slujba, nu se putea sa n-o vedem!

ia uitati www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/iarna_f/" target="_blank">ce am primit pe e-mail .

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Ce liniste aici in poienita. O sa vorbesc in soapta:

Adelutzdragutz, sa bem ca avem de ce. Si lasa tigara aia, zau....BPOC e tot una cu BOOP? A facut si mama probele respiratorii si i-au iesit 55% si e suspecta de boop.

Sabina, asa noroc numai in filme vezi, mai rar asa ceva in realitate. In cazul asta, cind vin in tara va fac o vizita, ca poate o fi molipsitor norocul asta...hihi. Acum, in locul vostru, as sta minim 1 an pe tusa si nu l-as vinde, pentru ca 2 mil sint cam mult pentru Romania in momentul de fata. Sint sigura ca intr-un an, doi, va mai creste valoarea si o sa-l vindeti mai bine. Insa, promit ca ma interesez de cumparator, ca e prea tentant comisionul.

Soma, sa-ti traiasca Alex si Stefi. Ii place lui Alex la gradi?

Albioara, ce bine ca ai veniiiit! Poate timpul iti va permite sa poposesti mai des in poienita. Te asteptam!

Doruletz, pupici pe obrajori de Gepetzel. Trebuie sa fie foarte interesant pentru ea cu atitea jucarele, oglinjoare, sunete noi, culori vii....Pina la cite luni il poate folosi? Aaaa, felicitari pentru concediul prelungit!

Gicutza, sa fie intr-un ceas bun!

Sabina, felicitari pentru piesa. Cind o auzim si noi?

Mihaela

Gata, mai vin miine! Pup iu ol!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

va sunt datoare cu o stire. da, ionu a ajuns cu bine dar acum zboara spre timisoara... cine-o fi inventat avioanele astea???
multumesc da sprijin.

o seara linistita va doresc!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

brrrrrrrrrrrrrrr

am vazut portocala.

acuma vad the others.

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sabinutza sadicutza

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mi-e fricaaaaaaaaaaaaaa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Am shi io the others, da nu ma bag, shi de portocala nici nu vreau sa fac rost! Mai bine ma uit la Hitch, ca-i comedie. Tu de ce te kinui singura? Io am hotarit sa nu ma mai uit la porcarii, cu toate ca-mi plac

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir
vad ca ati fost cam ocupati astazi, cam putin scrisarati.

mara, zisei io de patroni da' nu stiu daca lor trebe sa le multumesc, de fapt nici nu stiu care or fi aia, firma asta e multinationala d'aia imensa cu filiale in toata lumea si cu sediul in Texas. Habar n-am daca toti angajatii or avea regimu' asta special sau o fi vreo favoare frantzuseasca datorata sindicatului de p'aci. Eee, da'oricare o fi autoru', sa-i traiasca familia!!
Ajunsa Ionu'?! ce ti-a adus de data asta? tot parfum?

irimell, nu stiu pana la cate luni s-o juca ea cu dracia aia. probabil pana va reusi traga ca lumea de ele pana nu mai ramane nimic

Julia, tu lipsesti cam demult, cine te-a suparat?

si restu, pe unde umblati, sau inghetarati de tot?

gata, ajunsa geru' din Siberia si p'aci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Sabina

brrrrrrrrrrrrrrr

am vazut portocala.

acuma vad the others.

hehe...dupa portocala, the others chiar nici nu mai conteaza
Bonsoir!!! :-))
doruletz, stai linistita. Io nu crez sa-si inchipuie cineva ca tu esti o extremista..nici macar soma Cit despre Bubu amintit, nu-i cel scandinav (desi sint de o virsta iar mamicile, se pare se cunosc) si gicuta este o best friend de-a mea, fosta DJ meseriasa de meserie, asta daca nu ti-ai inchipuit deja, dupa nick Haha..DJ Gicuta!! gepeta i-o scumpete si are ea un aer de om mare si e serioasa foc, mai ceva ca Tudorelul marei
Mah, inainte de-a ma duce la nani, vreau sa-mi exprim ingrijorarea in legatura cu Hamazu', precum si concluzionu' "vai de fundu' lu' Bush"!!! Tot de prin zona, va informez ca Arabia Saudita tocma' ce si-a retras ambasadorul din Danemarca, pe motiful pe care il cunoasteti: desenele profetului...asa ceva

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Hai mah ca the others chiar ii fain :). Putem sa il vedem impreuna Iren, daca vrei :).
Work work no fun...cine imi tine companie?

Mergi la inceput