Scandinavii stiu DC (103)
Raspunsuri - Pagina 10
vikinga spune:
quote:Sabina tre sa vezi the oders pina la sfirsit, ai sa vezi ca are un final neasteptat. Iren pune filumul ca nu-i asa de speriat. De portocala n-am auzit. E film nou, vechi? Chiar asa ii zice?Felicitari pt surioara sau fratiorul de Bubu!Doruletz, m-am topit iar dupa Gepetutza! E un copil superb! Ca de revista!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Originally posted by Sabina
mi-e fricaaaaaaaaaaaaaa
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Vik, e vorba de www.imdb.com/title/tt0066921/" target="_blank">Portocala mecanica...sigur ai auzit de el E considerat o capodopera de exprimare artistica, insa mie tocmai exprimarea (scene de o violenta extrema, dar trendy) mi se pare ca subrezeste toata demonstratia!!!
amu... chiar ma duc sa bag cornu'n perna. va pumpez de noapte buna!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
quote:Ahaaa portocala lu' Kubrik, de filmul asta era vorba brrrr. Mare artist a fost domnul Kubrik, dar pt inimi tari..!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Originally posted by lilanda
Vik, e vorba de www.imdb.com/title/tt0066921/" target="_blank">Portocala mecanica...sigur ai auzit de el E considerat o capodopera de exprimare artistica, insa mie tocmai exprimarea (scene de o violenta extrema, dar trendy) mi se pare ca subrezeste toata demonstratia!!!amu... chiar ma duc sa bag cornu'n perna. va pumpez de noapte buna!!pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
parfum the others, adervarat.
mie mi-a placut f f mult portocala...e intr-adevar extrem de dur...dar realizarea e exceptionala....tre sa mai vad odata sa inteleg mai bine:D da cu cineva acasa
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
cataghe spune:
Pt cine e interesat, la ultima emisiune "Profesionistii" a fost invitat Johnny Raducanu. Noi tocmai ne-am uitat, mie imi place foarte mult nenea "Gionica". Emisiunea o gasiti inregistrata pe site-ul TVR International.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by iren
Am shi io the others, da nu ma bag, shi de portocala nici nu vreau sa fac rost! Mai bine ma uit la Hitch, ca-i comedie. Tu de ce te kinui singura? Io am hotarit sa nu ma mai uit la porcarii, cu toate ca-mi plac
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
asa da gandire sanatoasa, tocmai fiindca asa cred si eu .
Salutare oameni buni! Mi-a fost dor de voi si-mi va fi si mai tare. Weekend-ul asta din pacate voi sta departe de DC, fiindca plec in Oradea la un teambuilding. Sper sa ma distrez, asta e si ideea si sa revin cu forte proaspete.
Va pe toti si va doresc un weekend minunat!!!
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
mara03 spune:
neata!
apropo de johnny, ati citit carticica lui www.dol.ro/produse/CAR42257B6AA728C/Tara%20lui%20Johnny%20%20Raducanu%20Johnny.htm" target="_blank">tara lui johnny? io acum ma bat cu ionu' pe ea. de fapt lupta e inutila pentru ca ionu a luat cartea cu el in excursie.
doruletz, bineinteles ca imi aduce parfum (gucci rush2 de data asta) si nu mai stiu ce altceva ca inca nu vine acasa...da' pe langa cadou mi-a dat si o veste "buna": a pierdut aparatul foto
io nu am vazut portocala ca nu m-a atras niciodata, da' voi imi faceti pofta sa ma uit. acum mai ramane doar sa fac rost de el. sper sa nu-mi treaca pofta pana il gasesc la cineva.
o zi aproape splendida va doresc si sa mai veniti pe-aici ca indata mi se termina si mie mini-vacanta si nu mai pot sta cu voi la discretie.
unu
doi
trei
lilanda spune:
Bonjour...:-))
Sabina, nu-s de ce aveam feelingul ca o sa-ti placa portocala...serios Mara, daca vrei, iti fac io o copie la capodopera si ti-o pun la posta saptamina viitoare, odata cu otrava de furnici pentru AC, vrei???
In weekend, am sa-mi fac si io vreme sa ma uit la emisiunea cu Jhonny Raducanu (am impresia ca-i aia de care povestea Sabina, anul trecut, nu???), asa ca sarumina pentru link
roxana, la Oradea, Baile Felix??? Hmmm...suna bine o baie fierbinte, in aer liber, la sub 0 grade... Distractie placuta!!!
restu...va-ncalziti???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
roxana1974 spune:
Lil, daaaa sarumana de urari, abia astept dezmatzul . Avem 2 party-uri, unul diseara, la Heat Club in Oradea si unul la Hotel Thermal, Sambata seara. Of course ca vom merge si la piscina ta na na na!!!
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
Sabina spune:
neata!
eu azi am trebi prin oras si seara ma duc la un concert f impo dopdv dsentimental, un prieten de-al meu are o intreaga seara mozart la Sala radio.Il cheama Tiberiu Soare si e cel care mi-a dirijat concertul de violoncel si orchestra la licenta.
E f talentat.Aline, e de-o varsta cu tine:-)
asa ca cei din Ri, macar bagati Romania Muzical la ora 19.Eu insa va astept in sala!
Lilanda...de ce aveai tu asa un feeling:)))ca sa stii ca la secnele f dura cam ma uitam in alta parte
Stiai ca cel care a scris nuvela a fost compozitor? Si muzicolog, o presonalitate in belgia, eu insa nu i-am auzit lucrarile, dar se zice ca sunt bune.
Roxana....distractie placuta!
mai viu io.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.