Scandinavii stiu DC (103)
Raspunsuri - Pagina 11
mara03 spune:
lilanda, mersi de intentie, esti dragutza ca de obicei, da' sper sa-mi pot face rost aici de film, sa nu mai dai banii pe posta. daca nu-l gasesc aici te anunt, sa stii.
sabina, ne "vedem" la 19 pe romania muzical.
roxana, ma iei si pe mine la team-building ca nu deranjez, io o sa stau numa' in piscina, promit!
unu
doi
trei
tata lu Toma spune:
Moama nene ... filme, concerte, party-uri ... bravos natiune scandinava !!!
Sabinooooooo, n-avuse de lucru gandacica si-mi vorbi de treku' vostru. Ba chiar ma procopsi si cu picasa2. De ieri nu mai fac nimicuta in afar de lins poze. Daca pun mana si cetesc si instructiunile le A520 nu mai scapati de mine.
Drajilor va urez un vichendel placut si ma intorc la treaba : editez poz(n)e.
pozaru' amator
_
Take me home, country roads
Sabina spune:
http://www.treklens.com/members/degetica/photos/
ca tot vorbi Vladone.
ultima(prima in ordinea aparitiei pe pagina) e fresh, de-aseara.
te-asteptam pozarule!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
vikinga spune:
quote:Ehei si inca mai sunt pe lista altele. Sapt viitoare merg intr-o mica vacanta cu alte 10 fete. Moama ce o sa fie acolo:) 11 fumei, piscine, saune, pub-uri. Pina si aia de la hotelul unde am rezervat s-au curcit cind au auzit ca le vine grupul de shoc de 11 cosinzene. Abia punem la punct detaliile si deja s-a iscat o cearta mica intre nemtzoaice, eu stau pe margine si invatzVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Originally posted by tata lu Toma
Moama nene ... filme, concerte, party-uri ... bravos natiune scandinava !!!_Take me home, country roads
mara03 spune:
sabina, sunt superbe si pozele tale. pe ale gandacelului le-am vazut mai demult si de-atunci tot intru sa vad noutati.
unu
doi
trei
mara03 spune:
www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo104931.htm" target="_blank">frumoaselor!!!
unu
doi
trei
Sabina spune:
iete cice si ce descoperi:)))
Si da, Gandacica e frumoasa;))
azi dupa concert sau maine dimineata vreau sa vad filmul Hiroshima mon amour.
Stie cineva despre el? Eu nu stiu decat ca e regizat de Alain Renaises, cel care a facut si Anul trecut la Marienbad, care e filmul mau preferat.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
iren spune:
quote:
Originally posted by Sabina
parfum the others, adervarat.
mie mi-a placut f f mult portocala...e intr-adevar extrem de dur...dar realizarea e exceptionala....tre sa mai vad odata sa inteleg mai bine:D da cu cineva acasa
Mah, portocala asta se aseamana cu genu lu Tarantino?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune:
iren...mult mai dur.la tarantino e joaca postmoderna:)
iren spune:
Aha, deci kiar daca shtiu sigur ca mi-ar placea mult filmu asta, nu tre sa-l vad in nici un caz!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.