Scandinavii stiu DC (103)
Raspunsuri - Pagina 12
AlbaIulia spune:
Copii, hola!
O sa va mirati ca intru iar sa va vizitez in mai putzin de o saptaman incheiata, dar seful e plecat in delegatie, si deci cand pisica nu-i acasa...
Am intrat si io inainte ptr. prima data la subectu ZZ sa aflu ca narancea e considerat mit si alte lucruri care mi-au descretit fruntea si m-au facut sa zic ccc ca mare-i gradina - si unde l-as fi invitat cu tot dragul pe Louis des Funes daca mai era in viata sa-si aleaga inspiratiunea daca era in criza de asa ceva.
Mihaela, mersi fain, sa stii ca eu la pozele cu printesele ma uit des , cred ca le-ai pus si pe net pentru ca sint absolut superbe iar fetitzele niste frumuseti sclipitoare (adevarul e ca intr-adevar sclipesc unele cadre). Te rog mai trimite cand mai ai, macar asa ma pot uita si eu la ceva frumos pe timp de iarna!
Doruletz si tie vreau sa-ti spun ca Alexutza (sau cum ii spuneti voi) e o mignona fara pereche cu ochii ca doua albastrele si in plus fotogenica foc! Spui ca Alain le-a reprosat parintilor ca l-au botezat catolic, he, he io sincer n-am mai auzit inca asa un repros adresat parintilor (mai ales cand sint si corsicani ), cunosc cazuri cand li s-au reprosat parintilor ca le-au gatit copiilor spanac sau ca i-au tuns cand au inceput scoala...acu, io nu stiu ce sa zic, ai dreptate ca te gandesti cu cea mica, mai ales ca seamana cu tata si in gen fetele is tatoase sa zic asa, cel mai bine ar fi sa o intrebati pe ea direct si sa-i aratati poze de la botez ortodox si daca vedeti ca e interesata si zambeste sa mergeti inainte, dar daca intoarce capul, se stramba sau incepe sa planga, as mai astepta!
Nu de alta, dar aicilea daca vreun adult face vreo boacana da vina ba pe sindromul Y sau pe cromozomul X sau pur si simplu pe nu stiu ce situatie din copilarie care il "haunt" si-acuma!
Irimell, ma bucur sa te stiu prin preajma , cum e vremea la voi in prezent, mai ai ceva pozici cu flori frumoase? noi in primavara vrem sa angajam o societate de landscaping si cautam idei - imi plac arbustii colorati si florile cataratoare!
Lilanda, tu ai premiul I la scandinavi fideli si constanti!
Vikinga, distractie placuta, unde plecati si cat stati?
Restul clanului, a la prochaine
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Sabina spune:
http://theclassicalstation.org/
mozart:)
in interpretari celebre
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Noah...
Ma mir si io cum m-am mobilizat azi, ca depesii garficul de lucru, asa ceva
Albico, io ma ofer sa-mpart premiu' cu tine, ca nici tu nu esti de azi de ieri prin poienita Poate pui o vorba puna si la itsmenuta, sa treaca si ea mai des pe-acilea, just for fun
:-) Cit despre firmele de lanscaping, sper ca acolo-sa la dvs. sint ceva mai ieftine decit aci in Scandinavia. Chiar am vazut, mai acu vreo citeva luni, o familie suedeza care a angajat o firma sa-i curate gradina din fata casei si sa-i io decoreze intr-un alt fel. Ei bine, gradina, nu cred ca avea mai mult de 150 de mteri patrati, asa incit toata afacerea a costat vreo 40.000 de SEK, ceea ce insemana vreo 7.000 de euroi!!! Pai io la banii astia, astflat turnam!!! De altfel avem si noi o bucata de ograda, care-i destul de mare si noroc ccc ca fostii proprietari au pietruit-o, lasind doua fisii pe care au cultivat aiurea fel de fel de "zarzavaturi" (au astia boala aici cu tufe de alea inalte si scofilcite). Cum io-s la fel de tufa la gradinarit ca si consortu', am decis ca la primavara sa excavam niscai pamint si din portiunile alea, sa punem niste pietricele ornamentele si niste vase cu bonsai...si aleluia cu gradina!!!
Vik, cind plecati si unde anume??? :-))9 daca zici c au inceput nemtoaicele sa se certe inca de pe-acuma, siiigur o sa ai fun
Sabina, greu e sa-ti explic de ce aveam io feelingul ala in legatura cu portocala si cu tine, dar cred ca si din cauza muzicii, care zau ca e esentiala in film si care chiar imi place...
Irimell, gata?? Pe locuri???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
AlbaIulia spune:
He, He!
Una e sa fi senior pe forum si alta e sa ai carte de fidelitate! Io v-am spus ca de ar fi dupa mine, numa pe forum as sta si ziua si noaptea!
Asa-i si aici Lilanda, ia chemi pe unii sa-ti faca landscaping-ul, iti arunca cc cateva chietre in fatza casii si iau miile de dolari, nerusinare sa zic asa, noi am tot vrut sa facem asta singuri anul trecut dar n-am ajuns, asa ca anul asta ne-am hotarat sa chemam pe unii sa faca partea frontala si laterale ale casei (adica acolo unde se vede din strada) ca partea din spate (unde nu se vede din strada) o sa o aranjam noi doi cu toate ca la carat nisip si pietris nu ne inghesuim nici unul. Plantele le voi pune eu, deci numai pietraria sa o faca ei, e in jur de 10.000$, sau ma rog pe-acolo, in functie de calitate cica. Io una stiam ca chiatra-i chiatra, da pare ca nu-i asa, unele pietre mai sarace cu duhul crapa iarna la frig.
Tu ce ai mai creat, felicitari la depasirea de grafic si multumiri la precizarea cu moda de anul acesta (acu vreo cateva capitole). PS. Io una ma bucur de gulerele tunica!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Veve spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Moama nene ... filme, concerte, party-uri ... bravos natiune scandinava !!!
Da,mei!Cre'ca e ceva nefast in aerDuminica tocmai am vizionat www.zumanity.com/en/humanzoo/humanzoo.asp" target="_blank">Zumanity a lu' Cirque du Soleil,cu care va mai bazaiam eu acu' ceva vreme;se pare ca-mi auzi si 'otu bazaiala,ca-mi facu surpriza cu spectacolu' duminica,cand am aniversat ceva anisori de la casatorie,si anume 6.Mie mi-a placut la nebunie spectacolu';super costume,super acrobatii,super atmosfera,coloana sonora mi-am luat-o acasa la pachet si-am ros cd-u de duminica,super tzatze goale,super muschi dezveliti,erotism la greu.Ehhhh,imbatranesc de-am devenit asa impresionabila!
Abia am iesit din atmosfera "zumanica" si diseara-mi trag atmosfera noo:ma'c la concert la www.rickymartin.com/" target="_blank">hottie asta,manca-l-ar mama pi el di frumos!Sa vaz ce mai iese si de-aici;sper sa mai am chef sa ma-ntorc acasa.
Pup iu oll!We vesel!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Veve
Mie mi-a placut la nebunie spectacolu';super costume....
Care costume bre...nu zisesi ca-s mai mult goi??? Cit despre aia 6 ani, io va doresc sa-i multiplicati fericiti cu 10, cel putin!!! Despre Ricky Martin, numai de bine, mai ales de cind aflat de la o alta best friend a me (DJ si ea, fireste) ca e un tip de milioane, asta live!!! L-o vazut la un concert in Singapore si cica -i vedeta fara fite si alte fumuri So, spune-i HI si din partea mea :-)))
Albico, asa-i...uitai de chiatra s-o trec si p-aia la devizul suedez. Aia isi facusera rost de ea a priori, asa ca scapara de-o incarcatura de alti 15.000 de SEK :-)))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mara03 spune:
veve, de ce-mi faci sange rau, bre??? si io vreau la cirque du soleil, macar o juma' de ora, macar 5 minute live.
apropo, io tre' sa dau de beut azi, ca fac 5 ani de convieturire pasnica si armonioasa cu ionu meu (si el nu e acasa...) sa bem dara noi scandinavii in cinstea evenimentului.
unu
doi
trei
lilanda spune:
quote:
Originally posted by mara03
fac 5 ani de convieturire pasnica si armonioasa cu ionu meu (si el nu e acasa...) sa bem dara noi scandinavii in cinstea evenimentului.
La Multi, multi Ani si buni, si voua, mey!!! ...bine ca ti-o adus aminte , Veve :-))
mara03 spune:
lilanda, multam de urari. era bine daca-mi aducea aminte veve. mi-o adus aminte ionu la telefon dupa-amiaza, asa, cu un oarecare repros ca io am uitat de eveniment... da' las ca vine el acasa si-mi iau revansa...
unu
doi
trei
doruletz spune:
nseara
brrrrr, a venit frigu si aci...
mara, pai cand apare parfumu'? La multi ani de casnicie inainte, sa traiti si sa fiti fericiti!
albitza nu-ti imagina acuma ca le-a facut cine stie ce reprosuri ca l-au botezat. Doar ca le-a dat de inteles ca ar fi avut altceva mai bun de facut! Oricum, el e mandru ca la 10 ani a refuzat ceasul oferit de parinti in schimbul participarii la comuniune. Cica a fost precoce, a dejucat de atuncea incercarea de aplicare a pariului lui Pascal ("crezi si câstigi"!) in varianta lui pentru copii!
Roxana, distractie si balaceala placuta! desi la ora asta cred ca esti deja la sampanie!
Lilanda, bre da'scump peisajistu' p'acolo! uite asta idee de meserie, unde-i iren sa vada?! arunci doua trei pietre si o mana de iarba si gata miile de €!
Sabina, frumoase poze! cum fu concertu'?
veve, multi inainte! si pupici lu'Ricky!
vikinga, distractie placuta si tie!
bre, numai petreceri p'acilea, vorba Vladului!
Io tot citii azi diverse stiri despre Hamas. Printre membrii alesi, o femeie care si-a trimis 3 baieti (din totalul de 10 copii) sa moara in atentate sinucigase. Si-a filmat ea insasi fiul de 17 ani cand spunea adio inainte de a pleca in 'misiune'. I-a ordonat sa nu se intoarca acasa decat in "shahid" (martiru' lu' Allah). Ceea ce s-a si intamplat, a murit omorand si 5 israelieni odata cu el. O 'mama' fratilor! Ceea ce e si mai greu de imaginat e ca 70% dintre electorii femei i-au votat pe oamenii astia. Incredibil unde duce fanatismul religios!
mai viu, ma duc sa vaz ce se mai intampla p'aci in lipsa mea!(doar daca nu face vreunu' un rezumat)