Scandinavii stiu DC (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

doruletz, nu-mi mai amintii de hamas, ca numai bine ce ma contrai aseara c-un coleg de la scoala de limba, afgan de felul lui! El m-o-ntrebat ca ce ma-ngrijorez io acolo, cind in Palestina fura alegeri democratice, ca asta vru poporu*!! I-am zis-o si io ca pe talibanii lui tot poporu-i vru' si el e amu' in Danemarca, refugiat politic!! :-(((

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

asa ie Lilutz, multa lume nacajita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sunt fe-ri-ci-ta!!!

Prietenul meu a dirijat minunat....e cel mai bun dirijor in Romania ,dupa genereatia Horia Andreescu si Cristian Mandeal.

Tot concertul am avut emotii pentru el:)la sfarsit a ras de mine, zice, de ce n-ai luat un distonocalm:))

Missa in do major a fost atat de bine....

Ah, ce bine ca mai raman si in Romania oameni valorosi.Imi da sperante.

La mezzo se da acum don Giovanni, e nemaipomenit.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Felicitari Vevica si Mara

Veverici, ce e mei chestiunea aceea verde de sub dumnefoastra?

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by catagheVeverici, ce e mei chestiunea aceea verde de sub dumnefoastra?

Avem giuvaeruri noi,bre!
M-a mai intrebat cineva si ma uitam ca vitelu'...Pana n-am dat refresh,n-am vezut-o!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by Veve

quote:
Originally posted by catagheVeverici, ce e mei chestiunea aceea verde de sub dumnefoastra?

Avem giuvaeruri noi,bre!
M-a mai intrebat cineva si ma uitam ca vitelu'...Pana n-am dat refresh,n-am vezut-o!

Irina,veve & croko

Am vazut, dar ma intrebam ce e, ce reprezinta chestia aia verde...... ce infatiseaza ea...

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mara si veve...la inca de 10 ori pe-atata, vorba Lilutzai:)

eu nu pot dormi...prea mult Mozart frumos la Tv.

sunt in extaz.

un litru de vin nu m-ar fi adus in starea asta:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

...Si io nu ma poci dezlipi de melodioara www.badongo.net/vid.php?file=zumanity-miobellobelloamore2006-01-27_01MioBelloBelloAmore.wma&s=" target="_blank">asta...Da' trebe,ca ma'c sa ma-ntalnesc cu Ricky

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata ...prima la cafea
Sper ca v-o trecut ametala de ieri (ma refer aci, la Sabina si la Veve))
Io citii ca un/o barbat(a) devine 100% mai bogat prin casatorie, in timp ce divortul strica bogatia fiecaruia cu 77%. Asa o fi???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

'neata la amiaza! trezirea somnorosilor! ati chefuit toata noaptea cu mozart si cu ricky si-acum visati frumos, ai?

multumesc pentru urari fetelor.

veve, e super melodia aia.

si apropo de muzica din cirque du soleil, cred ca o stiti cu totii pe ada, nu mai zic si celelalt nume, cantareata/actrita cunoscuta din bistrita. ea a fost selectionata de canadieni, a mers acolo cu contract pentru un spectacol (sa cante) insa n-a rezistat foarte mult. nu stiu exact care au fost motivele pentru care a renuntat dar a facut-o. zicea ca n-a suportat regimul. deh, performanta cere sacrificii...

am fugit in oras la cumparat cadouri ...

unu
doi
trei

Mergi la inceput