Scandinavii stiu DC (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza,

hahaha soma, pai fa-i concurenta lu' yank nu-l lasa singur vino si tu cu un client nipon, am auzit ca le place in Romania.
bre, da' mie acu' imi pica fisa, Sabina, deci voi descoperirati intamplator ca sunteti propitari de castel sau nu intelesei io bine?! Asta da' noroc fratilor!! ca mai gaseste omu' o moneda pe jos, uneori o bancnota, io cel mai mult si mai mult gasii intr-o statie de metrou o bratarica mica din aur ... da' voi gasirati un castel?! Bafta la vanzare si sa dai de baut (si yank la fel ) p'acilea cand il vindeti!!
2 milioane de €?! pai dupa ce as face ocolu' lumii, io mi-as cumpara o insulita in caraibe si pana la ipoteticul paradis celest l-as gusta din plin p'asta terestru

catalina io spusei ca am o memorie de elefant, acus iti reproduc discutia cuvant cu cuvant! (asta cu memoria nu e vrun avantaj ca mi-am dat seama ca am capu' plin cu fel si fel de chestii inutile) Ca sa raspund la intrebare, da, ii spun ca nici stiinta dar nici altcineva nu au inca raspuns la unele intrebari. Insa pana ajunge ea la ADN o sa mai treaca ceva timp

Discutia asta ma face sa ma gandesc la un articol pe care il citii acu'cateva zile, ziceau ca exobiologistii se tem ca odata cu sondele alea spatiale se trimesera si bacterii terestre pe Marte, ca cica aparatele nu au putut fi sterilizate 100%, tot trebe sa mai fi scapat o celula doua. Imi si imaginez peste fro cateva miliarde de ani cum 2 omuleti verzi chatuiesc despre aparitia primei celule martiene

Pana una alta, in USA, Darwin a www.cnn.com/2005/LAW/12/20/intelligent.design/index.html" target="_blank">castigat procesul impotriva creationistilor

aaa, veni si p'acia frigu' siberian, sunt -5C, brrrr! gata, m-am convins si io ca iarna nu-i ca vara, mai aveam oaresce dubii dar s-au spulberat si alea

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dorele, exact:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

quote:
Originally posted by iileana
...
P.S. Doruletz, vestea rea e ca da, molifta se citeste cu beneficiarul sub patrafir; vestea buna e ca dureaza extrem de putin, cit sa-ti dai seama unde e buzunarul unde sa depui taxa....nu a fost o observatie cinica, ci pur si simplu asta mi s-a intimplat mie...

Doruletz, daca totusi te hotaresti sa o faci, e bine sa deschizi ochii sa nu nimeresti, Doamne fereste, prohabu' in loc de bozonar..
I-as trage o concurenta lui Yank, cum nu numai ca el pleaca cu avantaj din nascare... P-aici pe la mine sunt numa d-astia muncitori, n-au ei bani de castele. Da' nu ma las!
Ce-as face cu 2mil euroi? NIMIC, NIMIC for the rest of my life!
Dar cum vine asta cu patrimoniu vandut la straini? Se poate? sigur ca nu-l scoate din tara, nu?

1. cum se face ca Alex(4,4ani) la botez, in biserica, 5luni privea in sus catre cupola in continuu fara sa miste. Nu putea sa-l mai tina nasu'. Apoi, de fiecare data cand mergem in tara, 1data/an merge la biserica si pupa icoanele si sta pe jos uitandu-se pe pereti.
2. Stefi(2,2 ani) de cand au venit din tara in vara, aproape in fiecare duminica, se apuca sa pupe fiecare icoana din casa, fara sa-i mai ceara nimeni.

..da' tot la comisionu' ala ma gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

stau si ma uit de pe margine cum va puneti zeci de intrebari, va framantati sa gasiti raspunsuri si sa gasiti calea corecta... si mi se pare cel mai firesc lucru pe care am putea sa-l facem. in trecut era mult mai firesc sa crezi. viata era mult mai simpla, gandirea oamenilor nu era atat de complicata, nu exista darwin sau feminismul ...acum e mult mai greu si ceea ce se intampla e oarecum firesc. nu mai putem crede pur si simplu. trebuie sa cercetam. si daca cercetam ne punem si intrebari.
si mai e o problema: si cel care crede nu mai are timp sa-si cultive credinta...

s-a trezit tudor, nu mai pot fi profunda...

mai vin io...

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mara ai dreptate, nici pe mine nu ma mai lasa piticania asta sa gandesc, nici sa citesc p'aci ce gandesc altii nu mai am timp!

iileana... asta e, ce pot sa mai fac acu', promisiunea e promisiune! bine macar ca spusesi de buzunar macar sa ma interesez dinainte de tarife !
Despre dilema ta... io nu sunt convinsa ca le este mai 'lesne de trecut prin viata credinciosilor'. Cred ca sunt avantaje si dezavantaje de-o parte si de alta. Legat si de ce spusa mara mai sus, primul dezavantaj care imi vine in minte acuma ar fi timpul pierdut: in ritualuri si rugaciuni, la slujbe interminabile, citind si ras- ras-citind de mii de ori aceeasi carte, invartind in cap (si pe forum) aceleasi subiecte si aceleasi citate etc). Cand de fapt timpul e atat de pretios si sunt atat de multe lucruri interesante de aflat, de citit, de vazut, de vizitat etc! Tu la ce avantaje te gandisi?

soma pana visezi tu la comisionu' ala ti-o ia yank inainte. Io visez sa gasesc si io macar un milion de € uitati prin vreo statie de autobuz! Dealtfel chiar acu' ies la plimbare cu piticania si o sa ma uit mai atent pe unde merg!

Acu despre experientze d'astea mistice nu'sh ce sa spun, tu vazusi ca io-s mai sceptica, asa!
1. Daca ma gandesc bine si gepeta are un punct fix in tavan la care se holbeaza constant inca de la inceputurile ei... iar tavanu' meu e alb imaculat nici vorba de picturi cum banuiesc ca era cel al bisericii unde facurati botezul. Ce-o mai insemna si asta?
2 Daca ni s-ar intampla si noua asa ceva io as pune in practica urmatorul experiment: se ia una din icoane si se inlocuieste cu fotografia Madonnei sau a lu' George Bush sau cu a lu' tzatza Mitza cand fu mireasa si se observa reactia cupilului. Daca Gepeta va urla, va lua-o la goana si se va ascunde sub pat atunci concluzia nu poate fi decat una singura ... .

gata, plec in cautarea milionului de €, mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Doruletz poti sa incepi sa cauti din www.evz.ro/eveniment/?news_id=209748" target="_blank">Slatina ca ieri se pierdura acolo 10.000 de Euro
Cine i'o gasi ai lui sa fie

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

doruletz:-) m-ai facut sa-mi amintesc cand tata ii zicea bunicii ceva tot de genu' asta cand am trecut io prin etapa religioasa

mey, io is fooooarte bucuroasa azi ca am fost la control medical (spirometrie) si rezultatul a fost cu muuult mai bun (cu 40%)decat acum doi ani (cand din cauza de m-au suspectat de BPOC- bronhopneumopatia cronica obstructiva ... acum am astm ... no, ca te poti bucura si de faptul ca ai astm :-) tot mai bine decat BPOC ... cred ca imbunatatirea se datoreaza schimbarii inhalatorului Pulmicort cu Asmanex (zicea medicu' cc ca au observat o imbunatatire la mai multi pacienti cu Asmanex-ul ... mentionez asta pentru cei care is interesati) ... deci sa bem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

hai noroc adela!

hai sa incingem noi o hora scandinava ca sigur intram in caretea recordurilor si luam si cei 10.000 euro... nu-s un milion, doua da' tot e bine...

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Apoi mei dorule, io cu memoria ta nu ma pun!! Ca io ma gandeam cu disperare mai acu' fo doo zile ca nu imi mai amintesc cum ii cheama pe unii din colegii mei de facultate, si muuuulte alte lucruri. Neah, nu mai intru in amanunte acuma ca ma fac de rusine

A, sa nu uit sa va spui, mie mi s-a citit molifta cu pricina, da' nu mi s-a pus nici un patrafir in cap. Preotul a citit rugaciunea (e foarte frumoasa, pt cine crede), puiul a stat in patutul lui fara sa scoata macar un sunet, eu am stat langa patut. A fost foarte frumos, si acuma ma iemotzionez cand imi amintesc, da' io-s mai sentimentala asa, nu ma bagati in seama
Da' m-am intins la vorba, ca de fapt io numa' cu patrafirul voiam sa va zic ca nu-i obligatoriu, presupun ca depande de taica popa.

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

din pespectiva crestina, este contraceptia naturala (calendar) contraceptie, au ba? am aceasta disputa de ani de zile cu o fosta colega, ea este maritata cu un preort greco-catolic.

recent, a ramas insarcinata cu al treilea copil si eu i-am zis ca e momentul sa schimbe metoda contraceptiva dupa al treilea (si primii doi tot cu metoda asta "i-a facut"). moment in care ea mi-a bagat sub nas religia. pe linga amendamentele pe care le-as face eu vis-a-vis de religiozitatea lor, a ramas agatata si aceasta chestie. este sau nu contraceptia naturala, calendarul, pacat?

Mergi la inceput