Scandinavii stiu DC (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Sabina,o sa vin sa o vad,insotit de niste profesionisti in restaurari,o sa facem un deviz asa "in mare".Daca imi convine o cumpar eu,dar oricum nu cu 2 milioane.In caz de facem deal-ul banii ti-i dau in lei la cursul BNR intr-un cont pe numele tau de preferinta la Transilvania,ca sa nu mai platesc comision pe transfer.Pe mine personal m-ar interesa cladirea,dar din alt motiv.Nu sa locuiesc in el,ci ca asset.Ne auzim,lasa-mi eventual un nr de telefon de contact pe PM.
Doruletz,spritzul tau e pus deoparte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Sabina nici o veste, adica vestea ca e prea mult pentru cine e interesat de romanika oricum sunt in alte cercetari de piata...sa vedem.

cat despre religie...eu sunt un soi de "hippie believer" nu prea stiu cum sa definesc chestia asta...par egzampal: cred in Isus (mi se pare un tip ) care este foarte pacifist si in viziunea mea (proprie si personala) nu are nimic de-a face cu anumiti preoti care tzin slujbe in numele lui...iar educatia asta "larger than life" cred ca mi se trage de la mama, care este credincioasa, dar cand e vorba de posturi, de dus duminica de duminica la biserica sau altele asemenea, ea zice: pas...cica nu asa se masoara credinta (daca o avea vreo masura in credintzometru sa zicem)...ea de exemplu crede si in extraterestrii cred ca trebuie sa o incadrez la scientologi, cumva ...deasemenea ideea a la Dan Brown, cum ca Isus ar fi fost casatorit cu Maria Magdalena, i se pare tare frumoasa...zice ea ca de ce nu el, care ii iubeste pe toti indiferent de culoare, rasa, sex, meserie, alea-alea nu ar fi iubit-o si pe ea, si ca tot ce se poate ca biserica sa fi ascuns asta , plus ca mama asculta cot la cot cu noi Depeche Mode si Metallica, cand eram mai pustani si nu i se pareau de"loc "sataniste".

deci acu ccc ca v-ati facut oaresce idee despre mediul in care am crescut referitor la religie...trec la botez...eu am botezat-o pe fii mea aici in Olanda, la biserica ortodoxa, a fost un moment extraordinar de intim dupa parerea mea, si frumos, ofcorz, deoarece am fost noi doi, t-rex si nasii ei (romani tinerei din Bruxelles, prieteni din gasca noastra)...amandoi sunt agnostici, dar cred in traditii, cam ca mine sa zicem...sotul fiind protestant, dar declarat no matter ce religie, dar romanika e very interesting pentru el, mai ales dpdv al traditiilor, deci incantat de slujba ortodoxa...preotul a fost nemaipomenit de simpatic, a pupat-o pe fii mea, la inceputul slujbei pe frunte, mi s-a parut asa de degajat...chiar este genul...a fugit din ro pe vremea comunistilor, el fiind din familie de preoti contra regimului...n-a contat ca noi toti eram cam "amestecati"...ci asa cum a zis el, important este sa ii fie nasi spirituali buni, prietenii nostri si ca simbolul de mult timp uitat al botezului este ca cineva in afara de parintii biologici sa poata sa iti fie alaturi in vremuri grele...si frumoase ofcorz dupa care evident ne-am retras la un resto si am sarbatorit evenimentul...asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by yank

Sabina,o sa vin sa o vad,insotit de niste profesionisti in restaurari,o sa facem un deviz asa "in mare".Daca imi convine o cumpar eu,dar oricum nu cu 2 milioane.In caz de facem deal-ul banii ti-i dau in lei la cursul BNR intr-un cont pe numele tau de preferinta la Transilvania,ca sa nu mai platesc comision pe transfer.Pe mine personal m-ar interesa cladirea,dar din alt motiv.Nu sa locuiesc in el,ci ca asset.Ne auzim,lasa-mi eventual un nr de telefon de contact pe PM.
Doruletz,spritzul tau e pus deoparte

Life`s a bitch and then you die

da cu cat??:))

cel mai frumos ar fi de gasit pe cineva care sa vrea sa inchirieze..asta era visul nostru de la bun inceput, vanzarea a fost ca solutie disperata:)
Yank, imi zici cand vii in Ro si iti atunci nr,ca sa nu-l pierzi:)))

lena,

Liris, dpdv ortodox orice contraceptie e abatere.e cea mai generatoare de probleme dintre pacte:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

asa zic si eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Liris, la catolici este acceptata metoda calendarului ca miloc de contraceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Din "Mic indrumar de credinciosi" eu am dedus ca 'al mai mare pacat e sa te impreunezi ca animalele , adica , dupa cate am inteles eu, sa o faci ca elefantii odata la 36 de luni

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hai ca ma bag si io in seama pe tema religiei.

Eu sint ortodoxa si sotul catolic. Ne-am casatorit la ortodocsi iar copiii i-am botezat tot ortodox.

Nu vad de ce stiinta are exclude religia. In opinia mea necalificata, nu vad de ce credinta in Dumnezeu invalideaza descoperirile stiintifice. Tocmai pentru sint inzestrata cu puterea de a rationa si deci sint capabila de a-mi schimba destinul mi se pare un dar fara pereche. Stiinta este un component de baza in evolutia umana, iar credinta (in orice forma alege fiecare) hraneste sufletul. Fiecare crede in ceea ce rezoneaza pentru el/ea. Eu vad ortodoxia (pentru ca sint botezata ortodox) nu doar ca pe o credinta dar si o alta dimensiune a originii mele. O alta fateta care contribuie la interg. Tot din acest motiv am inscris amindoi copiii la scoala ortodoxa. Ei la scoala invata stiintele in paralel cu religia si nu le sint predate ca si cind s-ar bat cap in cap. Stiintele sint predate dupa normele de stat (la fel ca si in scolile publice) iar religia este cumva deghizata intr-o ora pe zi de povesti si istorioare potrivite virstei lor.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

sa ma bag si eu in seama :)

Anamaria, eu cred ca vremurile cand religia si stiinta se invalidau/excludeau una pe alta au apus demult (astazi acceptam cu totii teoria stiintifica referitoare la pozitia pamantului in univers, de ex., teorie care in trecut era inacceptabila dpdv religios). problema ramane insa, de ex., daca omul a evoluat la starea in care se afla el acum sau a fost creat asa de la bun inceput.

eu personal sunt adepta teoriei creationiste si consider stiinta ca un mijloc absolut necesar in cunoasterea/descoperirea celor deja create :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

bonsoir
Adelucci, . Da' daca ti lasi iar de fumat pun pariu ca situatia se va imbunatati si mai marcant
lena, I like your mommy
haah...tre' sa-mi fac timp sa urmaresc, aci, negociere . Sabinuto, ai grija mama, macar un meleon sa iasa
Ma duc la cina, ca azi n-avusei timp de mincare (poate mai scade easul :-))
ma viu

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by iubibubi

Liris, la catolici este acceptata metoda calendarului ca miloc de contraceptie.

I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara

cu ce explicatie?

Mergi la inceput