Inscriere la scoala

Inscriere la scoala | Autor: radu300

Link direct la acest mesaj

Atentie celor interesati de subiect, azi am trecut pe la o scola bucuresteana si a aparut pe usa un anunt refedritor la inscrieri: au loc in perioada ianuarie - martie. Asa ca ar fi bine sa va grabiti. mult succes

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Din cate stiu eu, inscrierile in clasa I incep in luna mai. N-o fii la toate scolile la fel sau stiu eu o informatie mai veche?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mie mi se pare cam devreme.... mai ales ca poti sa faci inscrierea pana in septembrie! Iar "nu mai avem locuri" eu nu cred ca e adevarata, mai vor si secretarele o atentie acolo...

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

quote:
Originally posted by claujro

Mie mi se pare cam devreme.... mai ales ca poti sa faci inscrierea pana in septembrie! Iar "nu mai avem locuri" eu nu cred ca e adevarata, mai vor si secretarele o atentie acolo...

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Nu-i chiar asa! Sunt "scoli" si "scoli". La unele incepe inscrierea din ianuarie si se termina in cateva zile, iar la altele mai sunt locuri si dupa ce incepe anul scolar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

La Tudor la scoala s-au afisat inscrieri din noiembrie, atunci am si depus dosarul; sper ca nu trebuie sa ma mai duc o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Si noi ne-am inscris la scoala din noiembrie si nu suntem singurii ,mai sunt o gramada .Sunt scoli unde exista liste de asteptare ,adica se retrage cineva sau se mai infiinteaza clase.Si nu are legatura cu secretarele ci cu invatatoarele care nu fac fata valului de inscrieri .Noi am trecut pe la invatatoare si abia saptamana trecuta pe la secretariat .Asa ca...bafta la inscrieri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Stinu, ce trebuie sa contina dosarul pentru inscriere?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Stinu, ce trebuie sa contina dosarul pentru inscriere?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Noi am dus copie dupa certificatul de nastere al copilului ,cerere de inscriere ,copie dupa buletinele noastre ,adeverinta medicala cu vaccinarile si mai tarziu fisa medicala plus 20 de coli ,2 pixuri .Difera de la scoala la scoala .
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Si noi ne-am inscris din noiembrie iar clasa acelei invatatoare era aproape completa!La o alta inv.(considerata "vip"), tot de la acea scoala,deja nu mai erau locuri libere,asa ca...daca aveti preferinte la inv.,grabiti-va...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Si noi ne-am inscris in noiembrie,invatatorii si-au format listele si multi nu fac fata cererilor.
Fraza cu "nu mai avem locuri" aici e valabila, pentru ca la scoala unde am mers noi clasele s-au redus fata de anul trecut.
Si am avut niste emotii!!!...ca de clasa I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Locatelli spune:

Va rugam frumos sa ne ajutati sa gasim o scoala in apropierea cartierului Pipera, in care ne vom muta intr-o luna. Poate exista cineva care sta in zona si vrea sa ne impartaseasca din informatii. Multumim frumos Dariuta si Biannca

Mergi la inceput