Inscriere la scoala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Mamicilor cu experienta, ajutati-ne si pe noi ca avem dileme mari : baietelul meu este nascut in 1999 deci are acum 6 ani si nu ne putem hotara la ce varsta sa mearga la scoala, la 7 ani sau la 8 ani (deoarece este cam distrat si un pic - si inca o dilema scoala step by step sau normala problema este ca mici nu prea are rabdare. Astept un raspuns urgent de la voi ca pierd inscrierile. pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

nu ai intrat prea bine pe subiect, noi abia ne dam puiutii la scoala... poate pe subiectul copiilor nascuti in 99 ar fi mai bine.

uite aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62420

aici gasesti mamici cu copilasi de varsta baietelulului tau, si care sunt deja la scoala. Poate ca ele te pot ajuta.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veras spune:

Eu am fost azi la scoala unde intentionam sa-l inscriem pe pitic. Am vorbit cu secretara scolii si ne-a spus ca pana in martie se fac inscrierile la clasa I. Asa ca, dupa saptamana de vacanta, o sa mergem sa facem primul pas. Pentru inscriere trebuie duse: copie certificat de nastere copil, copie BI parinti, certificat de la medicul de familie pe care sa scrie "apt pentru scoala" + o cerere de inscriere care se completeaza pe loc. Dupa ce termina gradinita, se duce si fisa psiho-pedagogica a copilului. Scoala asta are si program after-school, pana la ora 18.00, timp in care mananca (din pacate de la pachetel, nu au catering; in schimb in sala de mese au o combina frigorifica, cuptor cu microunde, ma rog, desi nu cred ca-l voi trimite cu castronelul la scoala), isi fac lectiile (sub supravegherea unui pedagog), urmeaza optionalele (informatica, engleza suplimentar fata de scoala, sport). Nu stiu inca daca o sa-l inscriu la acest program after-school, ne mai gandim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tink spune:

Noi l-am inscris deja pe Cezar la scoala in ianuarie. Directoarea de acolo ne-a spus initial ca inscrierile se fac in martie dar n-am vrut sa asteptam pana atunci. Deja locurile la clasa lui sunt ocupate.
Insa, la scoala de care apartine copilul poate fi inscris pana la 1 septembrie. Cel putin asa stiu eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Teoretic pana la 1 septembrie dar daca te duci atunci e fff tarziu daca vrei la o anumita invatatoare sau daca nu apartii de scoala respectiva e si mai complicat !Noi am "definitivat "inscrierea astuia mic in ianuarie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Buna

Eu am fost ieri in graba pe la scoala si mi s-a spus ca inscrierile se fac in aprilie . Chiar daca este vacanta maine voi merge din nou ca sa vad ce invatatoare sunt si cum stau lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Buna

Eu am fost ieri in graba pe la scoala si mi s-a spus ca inscrierile se fac in aprilie . Chiar daca este vacanta maine voi merge din nou ca sa vad ce invatatoare sunt si cum stau lucrurile.

Mergi la inceput