Inscriere la scoala
Raspunsuri - Pagina 2
cortez spune:
Mamicilor cu experienta, ajutati-ne si pe noi ca avem dileme mari : baietelul meu este nascut in 1999 deci are acum 6 ani si nu ne putem hotara la ce varsta sa mearga la scoala, la 7 ani sau la 8 ani (deoarece este cam distrat si un pic - si inca o dilema scoala step by step sau normala problema este ca mici nu prea are rabdare. Astept un raspuns urgent de la voi ca pierd inscrierile. pupici!
CristinaT spune:
nu ai intrat prea bine pe subiect, noi abia ne dam puiutii la scoala... poate pe subiectul copiilor nascuti in 99 ar fi mai bine.
uite aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62420
aici gasesti mamici cu copilasi de varsta baietelulului tau, si care sunt deja la scoala. Poate ca ele te pot ajuta.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
veras spune:
Eu am fost azi la scoala unde intentionam sa-l inscriem pe pitic. Am vorbit cu secretara scolii si ne-a spus ca pana in martie se fac inscrierile la clasa I. Asa ca, dupa saptamana de vacanta, o sa mergem sa facem primul pas. Pentru inscriere trebuie duse: copie certificat de nastere copil, copie BI parinti, certificat de la medicul de familie pe care sa scrie "apt pentru scoala" + o cerere de inscriere care se completeaza pe loc. Dupa ce termina gradinita, se duce si fisa psiho-pedagogica a copilului. Scoala asta are si program after-school, pana la ora 18.00, timp in care mananca (din pacate de la pachetel, nu au catering; in schimb in sala de mese au o combina frigorifica, cuptor cu microunde, ma rog, desi nu cred ca-l voi trimite cu castronelul la scoala), isi fac lectiile (sub supravegherea unui pedagog), urmeaza optionalele (informatica, engleza suplimentar fata de scoala, sport). Nu stiu inca daca o sa-l inscriu la acest program after-school, ne mai gandim.
Tink spune:
Noi l-am inscris deja pe Cezar la scoala in ianuarie. Directoarea de acolo ne-a spus initial ca inscrierile se fac in martie dar n-am vrut sa asteptam pana atunci. Deja locurile la clasa lui sunt ocupate.
Insa, la scoala de care apartine copilul poate fi inscris pana la 1 septembrie. Cel putin asa stiu eu!
Stinu spune:
Teoretic pana la 1 septembrie dar daca te duci atunci e fff tarziu daca vrei la o anumita invatatoare sau daca nu apartii de scoala respectiva e si mai complicat !Noi am "definitivat "inscrierea astuia mic in ianuarie .
miki_c spune:
Buna
Eu am fost ieri in graba pe la scoala si mi s-a spus ca inscrierile se fac in aprilie . Chiar daca este vacanta maine voi merge din nou ca sa vad ce invatatoare sunt si cum stau lucrurile.
miki_c spune:
Buna
Eu am fost ieri in graba pe la scoala si mi s-a spus ca inscrierile se fac in aprilie . Chiar daca este vacanta maine voi merge din nou ca sa vad ce invatatoare sunt si cum stau lucrurile.