Bebelusi de iulie-august 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna ziua!

Incepe sa se arate soarele si pe strada mea.....Dupa mai multe zile in care eram tare deznadajduita cu Matei...se pare ca lucrurile incep sa se rezolve, sau poate ca sint eu azi intr-o dispozitie mai buna....Dupa o saptamina in care nu au fost 2 zile in care sa primesc informatii din aceeasi directie ( ma explic imediat) credeam ca o iau razna....Am chemat acasa un dr pediatru , ca dr lui de familie nu se deranjeaza sa vina la domiciliu....si mi-a facut un program traznet! Am inceput cu Prednison 3 tb/zi, , 7 zile, timp in care am schimbat si laptele cu Humana SL (din soia)... Constipat maxim de nu mai stiam ce sa-i fac...... iritatia de pe fata nu mai trecea...bashca au aparut si pe picioruse exzeme pe care nu le avea inainte te inceperea trat.... Si nu erau 2 persoane care sa-mi spuna ca am facut bine cu un lucru....unul spunea ca e bine ca Prednison se da si la nou-nascuti...alta ca NU e bine ca nu's ce nu-i prieste....ca sa nu-i dau lapte...alta ca sa-i dau ca isi dezvolta imunitatea.... Si nu am cuvinte sa descriu starea mea de atunci....( plins si mare deznadejde )Plus ca nici eu fizic nu ma simteam (si nici in continuare) bine , ameteli si stari de voma, oboseala maxima, incit credeam ca o iau pe cimpii....sotul plecat la sedinta la Predeal....si multe...multe....altele...
Dar am revenit si mi-am zis ca Dumnezeu nu ma va lasa si ca o sa trecem si peste aceasta perioada!

Emaaimee, multumim pentru grija ce ne-o porti!

Monica, daca iti vine sa crezi ca si pe tema apei cu care sa ii fac lapticul lui Matei am avut disputa...ca nu e buna apa de la robinet daca o fierbi...ca distruge mineralele (???) e buna apa minerala plata da' nici aia nu e buna ca are saruri (???) si cu prednisonul.....nici asa nu e bine....cine Doamne iarta-ma sa-i mai inteleaga? Eu am hotarit asa pentru Matei : cit ii mai dau Prednison ii mai fierb apa de la robinet, dupa aia ii dau apa plata Bucovina ca e mai saraca in sodiu. Apa pe care evident nu o s-o mai fierb!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anis felicitari lui Ingrid pt al treilea dintzuc. Grabita tare fata asta a ta! Referitor la cearta cu mama... off... am sa va povestesc in mesaj separat ce dispute am eu cu soacra'mea. Ca ea sta tot in Piatra, mama mea e departe si ma viziteaz cand si cand cateva zile. Cu mama singura chestiune cu care nu ma pun de acord e ideea ei ca daca cei mici au dureri sau sunt agitati si nu doarm bine noaptea, sa le dau fenobarbital . Ma innebuneste cu chestia asta . De fiecare data cand vb cu ea la tel si ma plang ca nu am dormit nici eu nici ei, imi tot trage cu fenobarbitalul " ca nu are ce sa le faca rau ... ii linisteste si ii adoarme!" Dhaaa...

Kasi ce nora am ! Ne-a aratat toate farmecele ei . E dulce toata! Vroiam sa iti spun ca e clar ca ai nostri copii se potrivesc de minune. Ex: si Rares are sosetele ca ale Victoritzei, dar alb cu verde (deci e clar ca au aceleasi gusturi vestimentare), au aceeasi tactica de a "merge pe burta", adica baga capul in pat, imping de picioare si ridica funduletzul in sus si acelasi stil de a manca, cu tot meniul pe fatza.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Pitecantrop bun venit! Sa-ti traiasca flacaul! Sa dai date mai multe fetelor care se ocupa de listutza sa va treaca acolo ...

Cristina si eu ar trebui sa-i duc la vaccin dar nu-i scot din casa nici sa ma bata. Astept sa se mai incalzeasca un pic, ca doar nu fug din tzara nici vaccinul nici medicul de familie ...

Mergi la inceput

Acum raportul cu ce am facut noi.. ieri au papat f.f.f bine supica pe care am facut-o cu piept de pui, cartof, patrunjel (radacina si frunze), morcov, pastarnac, ceapa, rosie. Am intrat si eu in rand cu lumea si mi-am luat robot de bucatarie, asa ca am bagat la blender si a iesit super faina. Am bagat un borcanel la congelator pt zilele urmatoare. Rares a mai spus mama, dar numai daca e marai si nemultumit de ceva (de obicei ca nu e luat in brate). Bianca a dormit la amiaza de la 1:30 la 3:45, dar a stat treaza pe urma pana la 20. Asnoapte a mai plans prin somn, dar nu asa mult si a mancat de 2 ori cate 120 ml. Plus ca a facu kk la 3:30, o chestie noua pt ea...Partea buna e ca Rares s-a trezit sa pape numai de 2 ori (la 12 si la 4), daca nu pun si suptul de la 6:30, cand deja se zice ca e dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Starchi, zi-mi si mie de unde ai luat bona, de la agentie? Cu cat o platesti?Si eu din februarie -martie o sa incep sa caut...ca , cu bunicile n-am spor.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Acu sa va spun de soacra'mea. A avut Rares preputul cam rosu, ca a stat cu un pampers mai mult intr-o zi cand bause niste suc de portocale, si a venit cu ideea stralucita sa ii pun antibiotic. Ca sa desfac o capsula de ampicilina si sa-i pun acolo . M-am certat cu ea, ca eu nu ii pun nicaieri antibiotic, ca in genere eu nu am sa le dau antibiotice decat daca e absolut necesar, nu mai am alta solutie si numai la recomandarea unui medic, nu ca asa i-a tunat ei ... S-a suparat pe mine de numa-numa ... bombanea si si-a luat jucariile si a plecat acasa

O alta teorie a ei: cat timp fontanela e deschisa sunt foarte sensibili, le intra curentul si aerul rece pe acolo si racesc la creier si la sinusuri. Asta insemnand, binenteles, ca trebuie puse caciuli in general, dar mai ales dupa baie! Asa mi-a facut aseara, desi i-am zis ca eu nu vreau sa le pun caciuli, ca in dormitor erau 22 de grade. Degeaba ii explic ca asta vara la 22 de grade stateau la soare, afara in capul gol si in body, cu picioarele goale ... nimic! A citit ea ca dupa baie porii sunt deschisi si racesti . Poate nu sunt eu normala, nu stiu care-i treaba, dar va intreb pe voi, fetele cu studii de specialitate, Dede, Diana Mirela, mamini ... ce treaba are fontanela cu cele 22 de grade din dormitor si porii deschisi dupa baie? Mi-a mai trantit si ca "nu vezi ca Rares e racit de atata timp?!" . De cand e frig afara si merge caloriferul la mare aerul e uscat, i se usuca mucii si i se mai infunda nasul, ii mai pun ser fiziologic si mai fornaie el pe acolo ... dar nu are nici un alt semn de raceala, din contra e super vioi si mancacios.

Mergi la inceput

NOUTATE DE ULTIMA ORA: am vorbit cu Isabela acum 10 minute si Stefanel era in operatie. Sa de Domnul sa fie totul bine! Am sa o mai sun diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Laura , ce povestesti tu de soacra-ta ..e..exacta sa e mama.De la inceput am avut dispute..ca vroia sa imi infese fata in scutece de finet.I-am zis ca daca o gasesc infasata, sa se astepte ca am s-o leg si eu pe ea.
Nu stiu si eu ma aprind repede, dar m-a cicalit atata la cap cu ,fa asa ..nu face asa...ca de ce o las sa adorma tanguiandu-se..sunt in proces de invatare sa nu mai adoarma la tzatica..si sa-i dau jucarii.Eu sunt de parere ca..la somnic ii dai..cum zic eu.."mon dudu" adica jucaria cu acre sa doarma la piept..o pupi si ii zici rugaciunea si o lasi sa adoarma...Nu e bine asa??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Emaaimee, te rog lumineaza-ma si pe mine...care e diferenta intre cartof si cartoful dulce? Nu-i tot una? Ca eu nu am auzit de "cartof dulce"....

Starchi, si mie imi spusese ginecologul de Exluton ca anticonceptional atit timp cit alaptez, dar la mine nu a fost cazul ca eu nu l-am alaptat pe Matei decit 3 sapt si nici alea exclusiv!

Aaaaa, si din ce imi mai aduc aminte...: a facut la ambele degetele mari de la picioare infectie pentru ca din constructie are unghiutele incarnate...si lista continua...imi mai aduc aminte pe parcurs si va mai spun....

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Laura25
Am sa iau modelul de la Simona, care nu stiu pe unde umbla, dar trage chiulul la scris de cateva zile ( Ce faci, Simona? Sper ca nu s-a intamplat nimic rau!), si o sa raspund pe rand la cat mai multe mesaje.

Simona, a fost nashika sambata, si a zis ca nu apare cateva zile, si eu o astept cu pozeeee

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput