Bebelusi de iulie-august 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
ankak spune:
Kasi, foarte frumoase pozele cu ingerasul cu ochi albastri si cercelusi in urechiuse!
Albinutza, splendid bondarelul...cum sta el si se joaca in premergator....indragostita pe vecie!
Eu nu-l scot pe Matei din casa ca nu avem lift si 3 etaje cu carut si haine, plus kilele lui...ma cam cocoseaza...dar il imbrac asa cum l-as imbraca daca am iesi si il scot pe balcon ca aerisesc si eu casa. Dr lui mi-a zis ca nu-i acelasi lucru ca nu are senzatia de contact cu solul si iluzia obiectelor in miscare dar ce sa fac? solutie de compromis...o perioada!
Anca si Matei ( 26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
Albinutzza spune:
Anka, multa sanate va doresc multumim asa sa ramenti 
Isa va tinem pumnii si sunt convinsa ca vom auzi numa de bine
Anis, eu nu l-am mai scos pe Luca de cand cu gerurile astea. Eu am citit ca sub -5 grade, vant si ceatza, nu e bine sa iesi cu el
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
anis spune:
Ingrid iar s-a aolit azi noapte..si am sfarsit punandu-i supozitorul cu novocalmin.Am vb si cu dr, e ok daca ii pun unul pe seara in perioada asta cu dinti.
Deci al 3-lea dinte a spart un picutz gingia...de abia simt la mana..si il astept si pe al 4-lea sa sparga.Stiu ca dupa aia incepe sa o manance si scapam de durere.De abia astept sa scape mititica.
AM m-ai intrebat...voi scoateti bb afara azi???Pe aici pe la noi pe la minusuri.....
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Buna fetele mele!
Nu am mai scris de 10 capitole cred.. insa va citesc zilnic, dar nu stiu cum se face ca nu postez
, eu care eram asa de activa![]()
Si daca tot am vorbit putin cu
pe messenger, am zis sa va dau si voua binete.
Dupa cum poate va amintiti pe 7 ian. am inceput si noi diversificarea cu legume, iar de doua zile am introdus si carnita.
Nu am avut probleme nici cu lingurita, nici nu mancarica, in schimb nu vrea sa bea deloc apa din biberon... tot cu lingurita ii dau si se hilizeste la mine, cred ca o gadila pe gat, sau nu stiu ce are ca zambeste mereu cand ii dau apa.
Am descoperit ca si-a facut un programel mandra mea:
- se trezeste dimineata la 8.00, apoi peste zi mai doarme de 3 ori cate 30-40 min maxim, are 5 mese de san si o masa de legume
- de noapte o bag la culcare la 20.30 si la 21.00 doarme bustean, cand e zi de baita - eu inca ii fac o zi da si una nu baita - o spalam pe la 20.00 si apoi la somnic, se trezeste o data noaptea undeva in jur de 02.00 - 02.30 tot san ii dau atunci si se mai trezeste o data in jur de 6.00-7.00 cand dupa ce papa mai doarme pana pe la 8.00.
Se rostogoleste, vorbeste, rade, plange... copil normal
Vineri pe 27 ian. avem control cu vaccin si masuratori. Banuiesc ca are undeva la 67cm si 7.500-8.000kg, dar cel mai precis aflu vineri la dr.
Isa, multa sanatate lui Stefan, ne rugam sa fie totul bine si sa va intoarceti sanatosi acasa! 
Pitecantrop, bun venit, sa iti traiasca micul Adrian!
Emaaimee, cred ca tu intrebai de rusi... nici la mine nu au venit... asa ca nu esti singura ![]()
Irina si Mamini, in caz ca nu ati citit inca, a aparut un articol in ziar despre Alinuta noastra:
http://www.evenimentul.ro/local/article/123875,17,baseArticle.html
Pupam toti pruncii, maicile si va dorim o saptamana usoara, daca se poate mai calduroasa... ca tare frig este peste tot.
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
anis spune:
Albinutzza ,fiindca zici ca ai citit.Ce zic , de ce sa nu ii scoti?/Care ar fi motivele???
Eu am scos-o ieri..si m-as duce si azi 15 min.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ema.nu.ela spune:
Anis,
nu cred ca e bine s-o scoti pe vremea asta. mie pediatra mi-a zis sa n-o scot sub -5 grade. si am vazut si la stiri spunea o doctora ca pielea si plamanii de bebe nu sunt pregatiti pt asa temperatura.
Yasmari,
cu greutatea eu zici sa nu-ti faci mari probleme deocamdata pt ca 2 saptamani nu e f relevant. si a mea a luat la inceputul lunii a 6-a timp de 2 sapt doar 100gr, dar apoi urmatoarele 2 a luat 250gr. deci in total 350 desi media ar trebui sa fie 500. oricum si eu m-am panicat si am cam bagat bibe cu forta in ea. am vazut ca tu-i dai san. incearca totusi sa incepi si o masa de cereale seara ca sunt mai consistente si oricum de la 6 luni e indicat sa incepi diversificarea. greutatea conteaza mai putin...problema e sa nu se deshidrateze. si eu ma speriasem pt ca nu mai facea pipi cum facea de obicei si asta e semn rau.
Albinutzza spune:
Si acum raportul: lui Luca cred ca in curand ii vor iesi dintzii, pt ca are dureri mai rau ca pana acum. Asa e fetelor, spre final, cand stau sa iasa ii dor mai tare?! In rest e bine, vrea in picioare, nu sta prea bine in fund, dar in picioare adora sa stea
Cu papa, noi papam cam 150gr de piure de leg cu out, ficatel sau pui, alternam pe zile. Banana si suc de port si dupa masa mar copt cu branzica. O sa bagam si peste zilele astea sa vedem cum va fi.
Eu am intrat in a 3 a sapt de regim ma tin tare, n-am mai avut abateri si am slabit 3kg, nu ma grabesc, ca la mine trebe mai incet ca sunt multe de dat jos.
Gata am recuperat, va
si pofta buna
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
ankak spune:
Din experienta ultimelor zile cu , contradictii totale :
-Vigantolul nu se da in paralel cu , Calciu ca , cica il inhiba...(de la ce?????)
-Carnita nu se mixeaza cu mixerul ca ii distruge celulele
-portocala nu se da inainte de 9 luni ca e alergena...ba nu-i portocala...banana...
-copilul se va pune in picioruse sustinut de subbrat atit timp cit permit piciorusele, ba nu se va pune ca ii deformeaza coloana...
Mai puteti?
Imi mai aduc aminte si va mai impui capul cu prostii....
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
Albinutzza spune:
Anis, exact ce a zis si Emanuela, plamanii nu sunt pregatiti pt asa aer tare. N-am zis-o cu repors, am zis ce am cetit 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
ema.nu.ela spune:
apropo de retete:
eu mi-am cumparat cartea ED. ALL - 400 DE RETETE CULINARE PENTRU COPILUL TAU 0 - 3 ANI de Laurentiu Cernatiu.
mi se pare super misto. pe langa retete are si meniuri pt fiecare grupa de varsta. unele mi se par cam invechite, dar e buna orientativ. si din 400 retete pt varsta 6-7 luni de exemplu ai ce alege.
si ce mi-a mai placut la ea: fiecare reteta are si nr de calorii. si meniurile la fel. uitandu-ma pe meniuri am vazut ca la bebe de 5-6 luni mancarea pe 1 zi tre sa fie cam 700-800 kcal, iar la 6-7 luni 800-900 kcal.