Bebelusi de iulie-august 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by starchi
De la 1 feb incep serviciu, am gasit si bona, sper sa fie ok...si cu cat se apropie termenul cu atat imi vine sa-mi sun seful sa aman sau, sa pun repede de bb no.2, sa ma linistesc definitiv
Perioada sarcinii si aceste 7 luni (aproape) cu Matei au fost, pana acum, cele mai frumoase momente din viata mea.Niciodata n-am fost mai fericita si mai implinita, m-am simtit femeie adevarata din toate punctele de vedere.
m-a apucat nostalgiaaaaaaaaaaaaaaaa....[/brown]
Draga mea nu esti singura, si Valcamp si eu ne intoarcem la 1 febr la munca, mai e o sapt si ma simt ingrozitorrrr, acelasi lucru simt si eu, dar asta e viata, daca altfel nu se poate

Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici
pitecantrop spune:
Blackpanterro, exact aceleasi pb le-am avut si eu cu Adrian, dar el era mult mai mic si papa numai lapte. Am incercat urmatoarele metode:
-schimbat tetina
-schimbat formula(Am incercat pina am gasit ceva care ii place.Avem colectie de lapte praf, spre bucuria lui barbatu-meu care o data la 2 saptamini face o portie de ciocolata de casa).
-am preparat laptele cu ceai in loc de apa(am folosit ceai de fenicul si se linge pe botic acum).
Sper sa te ajute experienta mea. Eu eram disperata fiindca nu sugea la sin decit foarte, foarte putin si nici formula nu dorea. Bafta multa!
joker spune:
Aoleo....si eu care credeam ca numai Edutu e bufnitoi
..dar el bea cafea si eu stiu...ca altfel nu se linisteste?!?!
si face concert toata noaptea
...de intreaba aproape zilnic taica-su..."Cu cine o fi semanand?????"![]()
.Azi noapte m-a palit insomnia..si am stat agatata de sarma....taman cand se hotarase si Iedu sa doarma bine...

Joker...mama de ied zapacit
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Albinutzzaquote:
Originally posted by starchi
De la 1 feb incep serviciu, am gasit si bona, sper sa fie ok...si cu cat se apropie termenul cu atat imi vine sa-mi sun seful sa aman sau, sa pun repede de bb no.2, sa ma linistesc definitiv
Perioada sarcinii si aceste 7 luni (aproape) cu Matei au fost, pana acum, cele mai frumoase momente din viata mea.Niciodata n-am fost mai fericita si mai implinita, m-am simtit femeie adevarata din toate punctele de vedere.
m-a apucat nostalgiaaaaaaaaaaaaaaaa....[/brown]
Draga mea nu esti singura, si Valcamp si eu ne intoarcem la 1 febr la munca, mai e o sapt si ma simt ingrozitorrrr, acelasi lucru simt si eu, dar asta e viata, daca altfel nu se poate
Albinutzza& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Curaj fetelor!Eu am inceput serviciul de pe 9 ianuarie si "mi-am intrat deja in mina" fiindca e tare mult de lucru pe la noi!
Am insa avantajul ca Rares sta cu mama mea si pot sta mai linistita la serviciu!

Cristina,Rares 7 luni si Mihnea 4 ani si 4 luni
palmyrah2002 spune:
Va scriu pe fuga astazi,fiindca plec cu Rares la vaccinul antirujeolic
!Si e asa de frig afara...la Iasi sint acum -20 grade..brr,dimineata au fost -23.
Cu scuzele de rigoare ca nu am timp sa scriu numele tuturor dragalasilor care implinesc astazi 5 sau 6 luni :
LA MULTI ANI ,sa cresteti mari,sa fiti sanatosi ,mincaciosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri !
Pupici dulci de la noi,
Cristina,Rares 7 luni si Mihnea 4 ani si 4 luni
Albinutzza spune:
Mona, in primul rand insanatosire grabnica
Multumim pt complimente 
Legat de piureul cu branzica, s-a intamplat sa nu i-l mai dau la o masa, si l-am lasat in frigider, acoperit, pana a 2 a zi sa vad daca mai e bun. Sa stii ca nu si-a schimbat gustul si i l-am dat, si n-a avut nemek. Acum incearca si tu, noi aveam mar copt, poate depinde si de fruct
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
starchi spune:
Valcampan,
,palmyrah - multumesc de incurajari.Sper sa nu ne traumatizeze prea tare inceperea serviciului.
Iar apropo de recunoscut si zambet...una e sa zambeasca mai mult bunicii si alta bonei 

Acum trebuie si sa-l intarc, astazi o sa incerc sa-i dau formula.Sper sa bea. Sa-mi tineti pumnii!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
[brown]P.S.:
cat de mare si frumos s-a facut Bondarelul!!!!Seamana f mult la zambet cu tine!
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by pitecantrop
Buna ziua! Ne primiti va rugam si pe noi in mijocul vostru?
Sint mamica lui Adrian, nascut la data de 9 iulie.
Sintem jucausi si guralivi.
Va urmaresc de multa vreme, dar nu am avut pina acum curajul sa va scriu.Adrian trebuia sa se nasca in luna iunie...dar i-a placut in burtica si s-a nascut la 42 de saptamini.
Va pupam.
Bine ai venit printre noi, sper sa te simti ca "acasa" si sa va placa la noi
de la noiAlbinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici
Laura25 spune:
Salutare!
Am sa iau modelul de la Simona, care nu stiu pe unde umbla, dar trage chiulul la scris de cateva zile ( Ce faci, Simona? Sper ca nu s-a intamplat nimic rau!), si o sa raspund pe rand la cat mai multe mesaje.
emaaimee, lulu, Diana Mirela,Nadine
multumesc mult pentru informatiile legate de kg. Mi-ati dat armament in disputa
cu sotzul. Si eu eram convinsa ca fata mea e bine.
Legat de vitamine, eu le dau zilnic Vigantol si Fe, si mai fac cure de 10 zile pe luna cu Ca si Vit. C. Intrebam de vitamine ca al meu sot vroia sa-i dau Biancai Picovit
.
Cati eu le fac vaccinul gratuit de la medicul de familie. Eu zic ca e bun ala. Plus ca nu imi permit sa dau 4 mil. pe vaccin. La noi sunt de luat pampers, legume, fructe, cereale pt 2, cam 4 cutii de Milumil pe luna (nu mai vorbesc de hainutze, intretinerea la bloc pt 4 ...). E mai costisitoare treaba ...
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Laura25 spune:
Ela , la noi in familie nu se manaca supa. Noi suntem moldoveni de aia la care daca nu e borsul acru si friptura acoperita de condimente nu merge pe gat
. La ei am observat ca au mancat mult mai bine supa cand le-am pus o rosie in ea, ca ii da un pic de gust. Ma gandesc ca borsul ala ar trebui sa aiba si niste vit. C, daca e acrisor (s-ar putea sa gresesc in privintza asta). Off-topic : Nasa ta sta in Piatra sau e nascuta aici si plecata in alte zari? Daca sta in Paitra, cand vii sa o vizitezi? Te astept cu drag si pe la noi.
Diana Mirela , felicitari pt stelutza! Trag tare sa te ajung. Asa, asa .. cere mieii ca vine primavara acus si iese coltul la iarba, sa ii scoatem la pascut!
brianamica felicitari Anei pt papat si pt tumbe!
Yasmari felicitari pt dintzuc si pentru diversificare. Spor la alergat
!
Nicoleta eu ii tin pe ai mei la 21-22 de grade. Fac 23-24 cand ii spal. Dar aerisesc un pic dupa aia.
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos