Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata fetelor!
La multi ani tiza mea! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de feciorul tau!
Tonnia, fimea de la doua luni si pana acum mananca aprox. 750/zi. Mai mult nu vrea nici sa o pici. Am incercat sa-i mai dau mici suplimente intre mese, dar degeaba, imi scuipa biberonul. La o luna manca si 800, iar acuma..... Teoretic, dupa cum zic cartile, cu 150 ml/kg corp, ar tb. cam 900 si ceva sa mamance. dar daca nu vrea, ce sa-i fac, sa-i bag palnia pe gat? Am renuntat de mult sa ma mai stresez pe tema asta, din moment ce ia bine in greutate. Bine, pe langa astia 750 mai mananca 50 de morcov si putina pulpa de mar. Are aprox. trei mesex170 (sau 180) + 1x200 pe zi, plus morcovul. Iar noaptea nu se trezeste deloc.
Dar, concret, cat mananca Dinu pe zi, de esti ingrijorata? Poate ai zis, dar mi-a scapat mie.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata!
LA MULTI ANI RALUCA!
Andrei mananca 5 mese pe zi. 10-14-18-22-6 ( cam astea sunt orele de masa, dar mai variaza cu o ora cateodata. cate 170ml la o masa, ar manca el si mai mult da eu atat ii fac 170ml. ca nu vreau sa-l ingras. cred ca ii merge bine asa, are 7500g
vreau sa-i pun si eu cereale la masa de seara, sa-i tina de foame peste noapte, dar nu stiu cu ce sa incep, de la humana trebuie sa fie, la fel ca lapticul.

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani, Ralucasi tot ce iti doresti alaturi de cei dragi

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

La multi ani Raluca!
Tonnia, paianjenul meu nu a mancat niciodata mai mult de 800ml (performanta) pe zi.
Mesele sunt aproximativ la 6 -9-13-17-20-23 iar la prima si ultima mananca mai putin (pana in 100), ca e prea adormita. Noaptea ii dau ceai(babycalm), daca scartie.
Fiinca era tot timpul la limita minima cu greutatea, ii dau cereale (2,3 lingurite la fiecare bibe)si a luat 400 gr in 10 zile, cand incep diversificarea o sa-i mai scot din cereale, ca nu vreau sa o fac obeza (e destul maica-sa).

crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea

Mergi la inceput

am studiat problema cu premergatorul si in final am hotarat ca mai bine nu pun copilul in premergator....prea multe contraindicatii. si am vazut la cumnata mea cum a fost, nepotelul a mers foarte tarziu in picioare singur, fara premergator, la un an jumate, si era obisnuit sa calce pe varfuri, fara sa-si sustina greutate corpului.....parerile sunt impartite, ba chiar am citit multe discutii in contradictoriu, si in final cred ca fiecare hotaraste cum crede ca e mai bine pentru copilul lui!
fetelor, ce ne facem cu gerul asta, ca eu nu am curaj sa scot copilul afara...oare cat o mai tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La multi ani, Raluca!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor frumoaselor!!!
Am revenit!
Am avut o perioada extrem de agitata si incarcata si n-am mai apucat deloc sa intru pe net...lucru care ma enerva teribil ca nu stiam care mai e mersul pe aici, care ce mai face! Va pup pe toate si s-avem un an frumos, sa ne-ntalnim spre sfarsitul lui cu bebelacii de manute!!!
Sa va zic ce mai facem, eu si Ana; de revelion mi-am lasat cupilu acasa cu bunicile amandoua si m-am dus la bairam; noroc ca Ana nu s-a sculat din somn cu toate ca afara era bombardament; tot pe 1 ianuarie mi-am serbat si ziua de nastere - sariti cu felicitarile, va rog, chiar daca aproape a trecut luna - inconjurata fiind de oameni mahmuri si adormiti ; apoi pe 7 ianuarie a fost parastasul pentru tata;, pana pe 15 ianuarie pregatiri pentru botez, invitatii, meniu, artificii, toale, toate alea; pe 15 ianuarie am avut botezul Anei care a fost tare frumos, am avut si un cor mic si biserica incalzita si apa din cazan la fel (biserica Silvestru); mi-era o frica sa nu raceasca cupilu...Ana a fost scufundatoare sefa, de 3 ori cu capul la fundul cazanului si fara sa zica nimik, fata mamii! SI petrecerea la restaurant a tinut apoi vreo 12 ore! Si fata n-a racit, a fost foarte bine; Pe 21 ianuarie i-am facut vaccinul de 4 luni Infanrix penta, fara reactii (la Medicover) si i-am luat si sange pentru analize (ca-mi zicea doctorita ca e un pic cam palida poate are nevoie de ceva fier sau calciu dar totusi sa nu-i dea daca n-are nevoie asa ca i-am facut analize care urmeaza sa iasa); astazi vine oftalmoloaga acasa ca tot ii curg okisorii cand si cand, mai ales dreptul, sa lamurim si treaba cu canalele lacrimare, daca sunt infundate sau nu;
Am uitat sa va zic, fata mea e cea mai slaba din tot grupul!!! La 4 luni are 5700gr si 62 de cm! Dar nu ma agit atata timp cat mananca si e vioaie si ia in greutate in ritmul ei! Fata paianjenica?
Am vazut c-ati scris datele pentru 3 luni: rogu-va, si pentru noi: 5100gr si 60 de cm!
Si inca noutati: mie mi-a scazut lactatia din ziua in care a murit tata, si a tot scazut si a scazut si n-am mai reusit sa-mi revin...asa ca de cateva zile fata mea mananca doar lapte praf, asta e, nu mai am deloc!
In rest am avut musafiri non-stop incepand cu 3-4 ianuarie pana pe 20, unchi, matusi, veri, prieteni, gramezi; eu stau usa in usa cu mama si au venit sa nu ne lase singuri dupa ce-a murit tata...cam asta...plus altele dar nu le mai stiu!
Acum am gramada de recuperat, eu am ramas cu cititul pe la capitolul 29-30! Si pana acum n-am sarit nici un rand, nici de aici, nici din odisee, asa ca am treaba! Si pe la albume am multa treaba!
SI inca ceva: daca nu era evenimentul trist din viata mea si aveam mai mult timp sa ma gandesc la botez si sa-l organizez vroiam sa va chem pe toate!
Va pup si va multumesc ca v-ati gandit si la mine cat am lipsit!!! Ralucutza, Mary, Tonnia si toate fetele si toti bebelacii

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mifloricaaaaaaa bine ai revenit! Stiam eu ca nu ne-ai uitat si ca ai sa revii cand te mai linstesti. Pupam fetele amandoua!

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

BINE AI REVENIT MIFLORICICO!!!
hai ca ne-ai lipsit!!!!!!
baga mai repede poze cu Ana, ca eu una sunt tare curioasa!
pupici si LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

eu profit de faptul ca doarme fi-miu si bantui netul, ca sa nu fac zgomot in casa, nu pot sa ma apuc de altceva

Mergi la inceput