Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

PS numai ce-am mai improspatat si eu pozele lui Radu...
Multam mult, Nadina, sa fim cu totii/toatele sanatosi si voiosi!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Da, nu pot sa dorm...

La Multi Ani Raluca pai nu ne zici si noua mai devreme ca altfel te felicitam a doua zi!

Jadi vine de la greucene, este nick-ul de net si mai explicit este o prescurtare de chat de la jadranna... am fost acum 5 ani in croatia si acolo vrei nu vrei dai peste jadra, marea adriatica si cum numele meu deniss inseamna in limba turca "mare" atunci de ce prin extrapolare nu pot fi eu un fel de jadranna... cum nickul parea complicat pe chat, am fost redusa la jadi... tot acum 5 ani in urma.

Par coerenta? ca as vrea sa dorm dar nu imi vine somnul... si sint frinta!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata dragutelor!

Tot nu prea mananca figurantul asta al meu! Oare e posibil sa nu-i mai placa laptele sau asta e doar folclor?

BiuMil, mai bine ai renunta la suzeta daca nu si-o tine singur. Asa face si al meu, ii cade tot timpul asa ca nu i-o mai dau.

Voi toate aveti program fix de masa? la mine nu seamana o zi cu alta. De dimineata incep diferentele in functie de ora de trezire. Asa ca la noi nu se aplica sabloanele cu masa de ora 7 si etc.
Il treziti pe bb dimineata ca sa pastrati aceleasi ore?

Noi avem 24-25 de gr. in casa si cred ca se simte bine, niciodata nu a transpirat. Cand am incercat sa fac la el 22, l-am gasit cu picioarele si miinile reci reci.

Sondaj, pt cele cu copii 3 luni-3 luni si ceva: cat mananca copiii vostri pe 24 de ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Azi dimineata s-a trezit la 4.30 ca aseara a mancat doar 50 ml (v-am zis ca mananca prost, o sa vina si pediatra), iar dupa aia nu mai adormea era marait, nu aveam ceai facut, si i-am dat un pic de apa plata calduta, din incalzitor, a baut cu bibe 20 ml si a adormit. Ce parere aveti? Ati mai auzit de apa la 3 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

'Neata .
Vera, da exista o adresa de e-mail septoct2005, iar parola este aceeasi cu care intri si in yahoo photos de septoct2005.Acolo trimit fetele carti in varianta electronica sau diete, diversificare, etcActiveaza-ti PM si daca n-ai inteles ce am vrut sa spun, te lamuresc, stii, uneori sunt de-a dreptul groaznica la dat sfaturi sau lamuriri.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Hi hi hi am o steluta, oau.
Copilul meu s-a dilit.Se trezeste la 4 si nu mai doarme pana la 6, si asta de vreo doua-trei nopti.Nu mai stiu ce sa-i fac, ca doar se culca dupa 22 in fiecare seara.
Frigul asta ma ingrozeste.Ieri am iesit cu masina, am fost in vizita, dar e groaznic, si azi ne asteapta vaccinul.
Ma duc sa mai lenevesc, cat e inca adormit, ca indata incepe iarasi show-ul

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimneata!
Tonnia, dar lui nu-i este foame? Sau ii este foame si nu poate manca? Plange de foame? Si eu am avut o perioada in care credeam ca nu ii mai place laptele, ca nu prea manca. Daca ii e foame si nu poate manca, vazi sa nu aiba mucisori (si nu poate sa repire bine), poate il doare in gat (rosu in gat) si il doare cand inghite. Prefera sa doarma decat sa manance? Ca sa-ti raspund la sondaj, fii-mea mananca de 4-5 ori pe zi cate 170 - 205 ml la o masa. Cantitatea per total variaza de la 630 ml la 915 ml (mai rar). Media este pe la 850 ml. Are si zile proaste cannd mananca 620-630 ml.
Bine ca ai chemat doctorita.
Mai este posibil (ca asa se intampla la noi) sa nu aibe pofta de mancare ca nu e scos afara. Daca o tin 3-4 zile in casa ca e prea frig sau ploua, ninge etc incepe sa nu mai manance bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am culcat-o aseara pe Petra pe la 7. La 9 s-a trezit si nu a mai dormit pana la 12. Dar atunci a adormit fara scandal (si chiar 3 ore a ras si a povestit). Ei, e prima oara ca se culca la 12, dar mi-a dormit pana la 6 dimineata.

Chiar asa, sa nu ne spui de ziua ta, Raluca?! La multi ani sa ne traiesti!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Raluca LAMULTI ANI!!! Numai bucurii alaturi de cei dragi!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Raluca, la multi ani! Sa fii sanatoasa, voioasa, fericita si alea alea :)

Nadina, mersic . Sper si eu sa nu fie cazul de d.a.
Matei nu doarme pe burta si de aceea dimineata este mai bine, in schimb ziua e dezastru, ca nu mai pot sa-l tin deloc pe spate si sta pe burta si pune obrazul jos cand oboseste, nu mai zic de bale care curg si uite-asa cred ca se umple de saliva si se freaca. Aseara la 12 daca va puteti imagina m-am dus si i-am luat crema Trixera. Parca e mai bine in dimineata asta, dar sa vedem ce se intampla peste zi. Oricum crema nu are ce rau sa-i faca si la cati bani am dat pe ea am de gand s-o folosesc la greu .

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput